DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Emre-Kurtulmuş Yanlış düşünüyorsunuz hocam, ben bu insanların hemen hemen tüm videolarını izledim ve amaçlarının clickbait vs. olduğuna inanmıyorum. Kazananlar belli olmadan, kazananlar arasından çekiliş yapmanın başka bir yolunu biliyorsanız iletsin bu çifti tanıyan arkadaş onlara, o zaman onu uygularlar belki=)

    Ds260 ile ilgili hem burda kıymetli arkadaşlarımızın ve büyüklerimizin paylaştığı bir çok kılavuz niteliğinde içerik var hem de youtube'da vs yığınla içerik var. Ds260'ı da doldurmayı ben dahi beceremiyorsam gidemeyeyim zaten Amerika'ya. Asıl danışmanlık, bu süreçlerin çok sonrasında gerekiyor. Bu çift de o süreçte destek vermek istediklerini söylemiş.

  • ⭐⭐

    @MrtGnr Ben bu çifti samimi buluyorum , bilmiyorum kim ne der ama , Havalimanından karşılamak , ilk market Alışverişine kadar eşlik edip yardımcı olmak istemeleri çok güzel , hiç tanıdığı olmayan birisi için ABD ye giriş yapıldığında böyle bir çiftin yardıma koşması hiçte fena olmaz


  • @ayvalik10

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    paylaştığımız evrakları indirmeyip sağdan soldan yalan yanlış bilgilerle gelmeyin buraya herşey hazır önünüze koyuyoruz. Bu kadar tembel iseniz hiç girmeyin bu işlere başkalarının da kafasını karıştırmayın.

    bu konuda size katılıyorum ben bu süreçte hep buradan yararlandım linklerden dosyalr indirdim. üzerlrerine ne yazılacak nereden hangi evrak kullanılacak onları ayarladım. eşim içinde başvurduğum iiçin aynısını onada hazılardım. ds260 formunu forumda bulunan cıktısını aldım. üzerine zımbaladım anliyacagınız. tez gibi hazırladım kaynak sağlam olunca ''forum Sağolsun' sadece adres kaldı. onu da buldum mu nasip se dikkatli sekilde 24 saat için de full taramalar bile hazır

  • ⭐⭐

    @hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @MrtGnr Ben bu çifti samimi buluyorum , bilmiyorum kim ne der ama , Havalimanından karşılamak , ilk market Alışverişine kadar eşlik edip yardımcı olmak istemeleri çok güzel , hiç tanıdığı olmayan birisi için ABD ye giriş yapıldığında böyle bir çiftin yardıma koşması hiçte fena olmaz

    Kimmiş bu çift????

  • ⭐⭐

    @Lossantosdy Deniz Meltem

  • ⭐⭐

    Bugün aklıma bir soru takıldı. Greencard çıkanlar çifte vatandaş mı sayılıyor buradaki vatandaşlıklarına ne oluyor


  • Kendimi değersiz hissediyorum. Okulda norm fazlasıyım, ailemde ve çevremde de bana değer veren kimse yok. Sizce ABD'ye geldiğimde bir yere ait olabilecek miyim? Benim gibi hissedip hayatı daha iyi hale gelen kimse var mı?


  • Güzel günler göreceğiz inanın.
    IMG_5995.jpeg


  • @animehime94 Hiçkimsenin size değerli hissettirmesine ihtiyacınız yok, siz kendi değerinizi bilin bu yeter. Herşey kendinizde, dışarıdan aramayın ve beklemeyin bunu. Nereye gidersiniz gidin ruhunuzu, kalbinizi, mantığınızı birlikte götüreceksiniz. Eğer burada böyle hissediyorsanız, gittiğiniz heryerde yine öyle hissedersiniz. Lütfen şu "değersizlik hissi" nden kurtulun. Her insan özel ve değerlidir.


  • Arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Greencard ın çıkması halinde, ds260 formunu doldururken 21 yaş üstü çocuğunuzu forma yazacağız değil mi? (Greencard a dahil olmadığını biliyorum) Ama aile kısmında yazmamız gerek sanırım. Başvuru esnasında yazmadık, sistem kabul etmedi çünkü.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @newbie97 green kart olarak 5 yıl bekledikten sonra vatandaşlık için başvuru yapıyorsun Türk vatandaşlığı duruyor ancak sen çıkıcam dersen başvuru yaparsın


  • @animehime94, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Kendimi değersiz hissediyorum. Okulda norm fazlasıyım, ailemde ve çevremde de bana değer veren kimse yok. Sizce ABD'ye geldiğimde bir yere ait olabilecek miyim? Benim gibi hissedip hayatı daha iyi hale gelen kimse var mı?

    @animehime94 her insan çok kıymetli lütfen kendinizi değersiz hissetmeyin. sayın @Müberra-Dikici 'nin de ifade ettiği gibi siz kendi değerinizi bilin yeter. ABD bir kenara forumda bile birbirini hiç tanımayan,görmeyen insanlar birbirlerine yardım eli uzatmaktan hiç çekinmiyorlar burada gerçekten efsanevi bir ortam var sadece bu bile ne kadar şanslı olduğunuzu gösteriyor 🙂 iyiki varsınız !

  • ⭐⭐

    @animehime94, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Kendimi değersiz hissediyorum. Okulda norm fazlasıyım, ailemde ve çevremde de bana değer veren kimse yok. Sizce ABD'ye geldiğimde bir yere ait olabilecek miyim? Benim gibi hissedip hayatı daha iyi hale gelen kimse var mı?

    Yıllarca bende öyle hissettim, sürekli bir ilden diğerine taşındım çingene laneti diyorum ben bir türlü yerleşik hayata geçemedik 😂 2 kez ev aldım sattım ne zaman eve yerleşsem sıkıntı çıktı tayin aldık bu 3 olacak evi aldım 0.69 kaçmasın dedik ama ödüm patlıyor eve yerleşmeye bu sefer başka ile taşınmamı gerektirecek bir durum yok ama lanet tutarsa greencard çıkar 🤣


  • @gariban o lanet sayesinde green card çıkarsa senin altın çağın başlayacak gibi.


  • @Simge-Kutlu Teşekkür ederim kısmet işi bu, sizede çekilişte bol şans lar dilerim her şey gönlünüzce olsun.🙏 😀


  • @gariban ben de bu durumdayım ,açıklanmasına çok az kaldı ,cekilislerde şansım yoktur bakalım bunda ne olacak,kaç defa başvurdun daha önce ?


  • Arkadaşlar selamlar benim sormak istediğim bir soru var.
    Biliyorsunuz ki green card başvuru esnasında bizden 6 ay içinde çekilmiş bir fotoğraf istiyor ve bu çekilişi bilgisayar random yapıyor. Öncelikle fotoğrafın nasıl 6 ay içinde çekildiğini anladığını bilmiyorum fakat şöyle bir tahmin yürütüyorum. Siz bir fotoğraf yüklemek istediğinizde bilgisayarda fotoğrafa sağ tıklayıp özelliklere girip oradan ayrıntılar sekmesine girerseniz fotoğrafın ne zaman çekildiği , oluşturma tarihi vs. hepsini görebiliriyorsunuz. Aşağıdaki siteyi de bir çok kişinin kullandığını biliyorum fakat sitede şöyle bir sorun var eğer siteye fotoğrafını yükleyip otomatik veya manuel bir şekilde kırpmasını sağlayıp fotoğrafı indirirseniz bu dediğim bilgiler yok oluyor. Bu dediğimi kendiniz de deneyebilirsiniz. Sorum ise direkt bu yani bu site aracılığı ile başvuranlar çekilişin başında otomatik olarak eleniyor mu , daha önce bu siteden fotoğrafıını düzenleyip başvurup kazanan var mı ?

  • ⭐⭐ Yasaklı

    @Apkods Aynı fotoğrafla defalarca başvuru yapıp kazanan oldu.


  • ..::: Şafak 0️⃣8️⃣ :::... Artvin --->>> 🇺🇸 Green Kart çekilişi için Vakit daraldı
    Yarın 6 Aydır beklediğimiz süre
    1 Haftaya düşecek
    Nasibi olana Hayırlı olsun

  • ⭐⭐

    @Apkods Fotoğrafların yapay zeka yardımı ile çekildiği tarih , kullanılan cihaz , üzerinde edit v.s varmı günyüzüne çıkarması çok zor değil , Yanlız normalde aynı fotoğraf ile sisteme başvuru yapılmaması gerektiği yazılıp söylensede , yukarıda arkadaşın dediği gibi Üstüste aynı foto yükleyip Talihli olanlar var , Hiç riske atmamak için , Yeni fotoğraf çekmek tüm kuşkuyu ortadan kaldıracaktır diye düşünüyorum


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

174
Çevrimiçi

41.5k
Kullanıcı

4.4k
Konu

429.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum