DV2024 Sohbet Odası
-
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra hocam bugün de florida diye yozgatın görsellerini paylaşmışsınız. lütfen dikkat edelim. şaka şaka :beaming_face_with_smiling_eyes:
Yozgat Florida'dan daha güzel zaten :D
-
-
@diablo_ercan ellerine sağlık. Ben işe dalıp kaçırmıştım. Üzüldüm bunu görene kadar neyseki yapmışsın 😀
-
Hazır az bir zaman kalmışken ilk mesajımı atayım dedim. Herkese bol şans gidebilecek kardeşlerime abilerime ablalarıma çıkar inşallah 😊
-
DV2024 için güzel anılardan biri olsun

-
@Mert-Şentürk Twitterdan Nüfus Müdürlüğü Destek hesabına tweet atın hemen ilgileniyorlar. 4 aydır basım öncesi kontrolde olan pasaportum onlara yazdıktan sonra 24 saatte basıldı, kargolandı ve elime ulaştı.
-
dostlar, evli çiftlerde 1 kişiye GC çıkarsa eşi de aynı şekilde dolduruyor mu? Bakındım ama bulamadım. Çok fazla bilgi var malum. Kusura bakmayın. Cevap için teşekkürler.
-
@MGE Esiniz de gelecekse (hatta 21 yas alti cocuklar da dahil bu isleme) onun icin de DS-260 formu dolduruyor. Cok fazla bilgi var evet, bu bilgi de vardi aralarinda halbuki :upside-down_face:.
-
@animehime94 çok teşekkürler bilgi için
-
@lumos teşekkürler. muhtemelen çok fazla şey okuduğum için göz görmemeye başladı. kusura bakmayın tekrar ;)
-
@MGE Rica ederim, latife yapiyorum. Zamanla alisirsiniz.
-
@hdemircanusa vallahi uzak durmaya çalışıyorum ama tarih yaklaştıkça sıklaştı uğramalarım :)
ne var ne yok? -
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hdemircanusa vallahi uzak durmaya çalışıyorum ama tarih yaklaştıkça sıklaştı uğramalarım :)
ne var ne yok?Şafak sıkıştırıyor galiba abi :D
-
GreenCard Detoksuna girdim artık başka türlü olmayacak, birşeyleri araştırmayı, incelemeyi bıraktım uyku uyuyamıyorum uyusam rüyamda GC görüyorum yine :D En son askerde terhise 1 ay kaldığında böyle olmuştum :D
-
Merhabalar. Amerika hakkında araştırma yaparken şöyle bir bilgi geldi karşıma, https://www.moneypop.com/business/miserable-cities-in-the-united-states/3/?utm_campaign=rqi-d-ww-c-0-0-230225-mp-ob-d1&utm_source=ob&utm_medium=002eb98f6f1dee966af96f21d52d62df0b-ob&utm_content=000022fe4a38b82476d539320c9a18fc23&utm_cpc=0.010&dicbo=v4-SbLDnHM-1077451370&chrome=1 sizlerlede paylaşmak istedim. GC talihlisi olupta gidilirse yerleşilmemesi hatta arabayla bile geçilmemesi gereken yerler dende bahsediyor. :face_with_monocle: Bir göz atabilirsiniz..
Ben Amerika nın yazılanlardan daha çok, güzel ve yaşanası yerleri olduğunu düşünüyorum. -
@Deniz1660 confirmation numarası almışsınız başvurunuz alınmış yani. Sonuçlar açıklandığında o numara ile kontrol edeceksiniz. Kazanabilirsiniz de eski fotoğraf olması dert değil ama kaybederseniz nedenin eski fotoğraf mı yoksa şanssızlık kı oldunu hiç bir zaman bilemeyeceksiniz
-
@southern bu site yerine bu siteden bakarsan çok daha detaylı bilgi alabilirsin. Sonuçta bu siteyi hazırlayan kişinin öngörüsüne göre hazırlandı
-
@ayvalik10 Teşekürler. Bakacağım.
-
@zazozu dimi süreçten bir haber iki kişi kendisi, kazanırsanız iletişime geçinde sürecinizi bir güzel ilerletsinler (!)
Sırf merak ettiğim için videolarını izledim clickbait olsun diye ücretsiz danışmanlık vericez demişler sonra 3 kişi seçeceğiz diyorlar videonun içeriğinde ve çekilişi 6 mayısdan sonra kazanan kişiler ortaya çıkınca yapacaklar. Yani bunların kendi çekilişini yapıp videolarınj atmasıda 1 hafta alır ortalama. Bu forumda herkes boğazını yırtıyor DS260ı hemen doldurun diye, bu forumdakilerin sahip olduğu bilginin %1ine sahip birileri için formu doldurmayı bekletmek isteyenler varsa tabii ki denesin, alacağınız yanlış bilgilerle başka talihlilerin önünü açarsınız sadece
-
@SUAT-GUNAY Abi iyi herşey yolunda , geçen seneki heyecan ve enerji olmasada günler Tek rakama düşünce nabız biraz arttı 😵💫
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum