@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bende ilk başvurumu yaptığımda saniyelerle hesaplaşıyor hemen başvuru yapayım diye bekliyordum , nitekim başvuru sayfası açıldı ve başvurumu yaptım , Başvuru yaptığım günden başvuruların açıklanmasına dakikalar kala heyecanım hep aynı seviyedeydi. Tamam diyorum ya , bana çıkmasa eşime çıkacak , bu süreçte hergün eşimin ablası ile Görüntülü konuşarak wallmart geziyoruz , homedepo geziyoruz , (kendisi 27 Yıldır ABD’de yaşıyor) jeep bayileri mi dersin , Clifside’den Edgewater’a kadar nerde ağaç var nerde Cafe var ezberler olduk ama bu macera sonuçların açıklandığı gün hoooooop dibe burdu , Sihirli numarayı yazdık ve o sihirli sözcük Has not been selected , Bilgisayarımın ekranına bi yumruk çıktım gittim odadan , keşke sabaha kadar bu sinirde bu hayal kırıklığında kalabildim diyebilseydim 3 ay boyunca bu siniri bu hayal kırıklığını üzerimde taşıdım ev ve işte motive düşğklüğünü hayal edin , ama şimdi Çok Farklı bir kişi olarak başvurdum , saniyeleri Sayan ben 3-4 gün (tam hatırlamıyorum) başvurdum ve şimdi diyorum ki İnşallah çıkar , çıkmaz sa da farketmez artık birdahakine diyor ve buradan ilk başvurusunu yapıp aklını fikrini Usa’dan alamayanlara sesleniyorum dozunu kaçırmayın lütfen çünkü bedeli ağır oluyor
çok güzel özetlemişsiniz. buna benzer şeyler biz de yaşadık geçen sene. gerçi ilk başvurularda bu tip duygu yoğunlukları ve hayal patlamaları zirve yapıyor. hayaller ve duygular realiteyi esir alıyor mu diyelim ne diyelim bilemedim. "has not been selected'ı" görünce pufff welcome to the jungle
ben de 1-2 ay kendime gelememiştim.
her canlı "has not been selected"ı tadacaktır.
o yüzden aman diyeyim ayakları yere bastırın, çivileyin, kelepçeleyin.