DV2024 Sohbet Odası
-
Tüm forum ailesinin bayramı kutlu olsun
-
Herkese iyi bayramlar, Tüm dileklerin gerçekleştiği mutlu huzurlu bayramlar dilerim.
-
Herkese hayırlı bayramlar,bundan sonraki hayatınız mutluluk ve bereket getirsin.
-
Bu ileti silindi! -
@Ozkan-aksan alamazsınız
-
@dilmel diyebilir ama kaale alınır mı o ayrı bir nokta. Adamlar zaten çıkartmış kadar oluyorlar nerdeyse mülakat vermeyerek
-
@Emre-Kurtulmuş iyi bayramlar gürcistan usa konsolosluğu neden seçemiyoruz bi bilginiz var mı? Viyana için tercih oluyormuş
-
@Ozkan-aksan DS-260 formunu doldururken gecerli oturumunuzun/vatandasliginizin olmasi halinde ve bulundugunuz adres baska ulke adresiyse bu secimi yapabilirsiniz. Fakat gecerli tek adresiniz Turkiye'deyse bunu yapamazsiniz. Sonradan tasimak gerekiyor ve bu tamamen baska bir konu.
-
@lumos anladım tşk ederim dün akşamdan beri kafama takıldı
-
Günaydın arkadaşlar, herkese iyi bayramlar diliyorum ( asıl bayram 6 Mayıs inşallah). İnşallah bu Türkiye de son bayramımız olur 🗽
-
Bayramımız mübarek olsun.
-
@dilmel, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İnsanlar çeşit çeşit.

Büyük ihtimalle sallama bir entry'dir bu yani doğru değildir bence ama böyle bir şey yapma hakkı var mı birilerinin? Yani bir yerlere başvurup artık x ülkesinden gc başvurusu yapılamasın denilebiliyor mu?
Öncelikle herkesin ramazan bayramı mübarek olsun.
Adamın yazdığı çokta önemli değil zaten isminden trol olduğu belli. Zaten yakında greencard çekilişinden çıkarılırız. Nasıl ki bu sene greencard reklamı yapıldıysa her yerde, hiç bilmeyen adam bile gördü. Bütün influncerlar reklamını yaptı vb. Geçen yılda aynı durum abd'ye kaçak gitmek için yapılmıştı ve 2022 yılının sonu itibari ile 22 binden fazla kaçak giden olmuş. Seneye bu sayı 50 bini bulur gibi bu sene değilse de dv2026 da kesin çıkartılırız. Kaçak gidenleride anlamıyorum 15-20k doların var kaçak giriyorsun. F1 vizesi ile yada herhangi bir vize ile git orada sponsor bul, en kötü türk restoranı bile sponsor oluyor ya. -
İyi bayramlar arkadaşlar, :)
-
herkesin bayramı mübarek olsun. Diğer bayramı Amerika’da kutlamak nasip olur inşallah
-
@Ozkan-aksan rica ederim.
-
@diablo_ercan AMIIINNNNN :D
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE 🥲 İmzanı alıyorum abi çok uğurlu gozüktü
Görücez bakalım uğuru 😏 kaynım da iyi bayramlar diliyor herkese 😂
-
iyi bayramlar bi sonraki bayramimizin amerikada olmasi dilegiyleee :lady_beetle: :glowing_star:
-
@hadi-BE hahahahahha :D
-
İyi bayramlar forum halkı <3
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum