DV2024 Sohbet Odası
-
@Murat-4 Abi gitmem lazım demen yeterli oldu 😂 Önümüzü görememek çok kötü bir durum inşallah hayallerimize kavuşuruz
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE günaydın, bu LA 'de hava hep böyle pembe, kızılmı yoksa yoksa bu fotoğraflar shoplumu hepsi aynı olunca dikkatimi çekti.
Guzel gün doğumu/ batimi olsa da genelde oynama vardir diye tahmin ediyorum. Gidince görürüz artik 😁
-
@asariel Ben de çok heyecanlıyım ve çıkacağını hissediyor gibiyim. İnşallah da öyle olur. Başvuran arkadaşlarımla birlikte kontrol edeceğiz. İnşallah internetteki "VALLAHİ SELECTED!" anını yaşayan arkadaşlardaki gibi bir sonuç olur
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra bize çıkmaması nedeni bu idi. Amerikayı bize hazırlıyorlar. Önce pandemi oldu çıkmadı. Sonra mülakat tarihi vermicez dediler ondan size çıkartmadık dediler. Sonra pandemi sonrası enflasyon yüksekti siz zaten bunaldınız ondan düşürelim ondan sonra sizi kabul edicez dediler ondan bu sene çıkacak bize :)
Abi maşallah ağzından bal damlıyor bal :D
Hazır bal şarabım da bitti şişeledim, sana 1 şişe ayırayım ben :DÖhö 2 yapsak onu. Öhö öhö. Bogazim gıcık yapti galiba 🥳
-
Silindi.
-
Kaldi dolu dolu 22 gün. :)).
-
Silindi.
-
Ne çabuk geçti zaman şurada 1 ay kaldı
-
Her yil bu gruptan kac kisiye cikiyor acaba bilen varmi?
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra bize çıkmaması nedeni bu idi. Amerikayı bize hazırlıyorlar. Önce pandemi oldu çıkmadı. Sonra mülakat tarihi vermicez dediler ondan size çıkartmadık dediler. Sonra pandemi sonrası enflasyon yüksekti siz zaten bunaldınız ondan düşürelim ondan sonra sizi kabul edicez dediler ondan bu sene çıkacak bize :)
Abi maşallah ağzından bal damlıyor bal :D
Hazır bal şarabım da bitti şişeledim, sana 1 şişe ayırayım ben :DÖhö 2 yapsak onu. Öhö öhö. Bogazim gıcık yapti galiba 🥳
@Ping-PONG bir buluşma organize edecekti. O buluşmaya elimde şişelerle geleyim ben garanti olsun işimiz :D
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Gökhan-A @yenihayaletadam ben de bundan bahsetmiştim :)
Valla ben alırsam vizemi Amerika dan güzel bir story sonra rehberi temizleme şekli :)
Aynennn 😅 tek rehber değil instagramda da temizlik yapıcam :)
-
Bu tamirat-tadilat dmax'de bi program. ingilterede yayin yapiyorlar iken bu yılın başında USA gittiler. Daha da ingiltereye dönmediler tadı iyiymiş dedilr

-
@asariel, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@kemallacin Keşke imkan olsa hepimizin anlık bir zoom toplantısında sonuçları kontrol etmemiz kayıt altına alınsa kazananların yüz ifadesini çok merak ediyorum, kendiminkini zaten kayıt alacağım kazandığım anı :D Bakın direk kazandığım diyorum başka ihtimal yok OLACAK :D
Aslında güzel fikir 6 Mayıs günü forumca toplanıp zoom üzerinden kim kazandı kim kaybetti o an herkes birbirini canlı izlesin hepimiz beraber sevinelim🙂 hepimiz beraber üzülelim 😟
Çünkü sonuçlar açıklandığı zaman forum çöküyor o an kim kazandı kim kaybetti insan merak ediyor
Ne dersiniz ?
-
@Sabri-FT çıkmazsa kötü olur Gecen seneki gibi discord sunucusu sesli olarak yeterli...
-
@celica o yüzden dedim ya beraber sevinelim:) beraber üzülelim:( diye ,sesli de iyi ama görüntülü olsa daha iyi bir atmosfer olacağini düşünüyorum birine çıkınca bari o an onun heyecanını yaşayalım be:)
-
@gülsüm4815162342 cok Az kaldi evet
-
@yenihayaletadam eski hat iptal. yeni telefon, yeni hat, temiz başlangıç :D
-
Tarih yaklaştıkça forum yeniden aktif olmaya başladı.:)
-
Şafak azaldıkça eski müdavimleri ve yeni kişileri görüyorum 😀
-
@onurito bir mail atıp dosyanızı açtırırsınız güncellersiniz bilginizide böylece uykunuz kaçmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum