Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @asariel ssn olmadan çalışamazsın yasal olarak green kart olarak çalışmana kural değildir zaten vizen green kart kart olarak gelene kadar geçerlidir. Ayrıca yazan kişi kim ise forumda söyle o kişiyi düzeltelim yalan yanlış bilgi vermesin. Eğer başka yer de okuduysan orada ki bilgileri buraya taşıman senin kafayı böyle karıştırır. Texas diyorsun resimde sayar mısın her bir ismin 10 adet mahallesi olsa kaç bin mahalle yapar. Kendin antalyadasın kale içi oturan bir kişi ile falezlerde muratpaşa da kemer de oturan kişi aynı mıdır. Aynı şekilde düşün texas antalyanın 100 katı büyüklükte bir yer antalya nasıl güvenli - kötü yeri varsa aynı şekilde texasta öyledir.

    11.jpg

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @karaçay 1990 yılında ki sistemi hala sürdürüyorlar. Eskiden @MySea örnektir mektupla işlemler sürdüğü için bu başvuru ile sonuç açıklanma süresi bu kadar uzun.


  • @ayvalik10 ağzına sağlık tertemiz açıklamışsın valla Antalya ya baya hakimsin o da hoşuma gitti 🫡


  • @kaanayhan83
    Kesinlikle katılıyorum. Burada işlemler bitirdin, gittin. ABD'de araba alacaksın, ev kiralayacaksın, eşya alacaksın bunlar hep para. Her şey yolunda gitti iş bulma süreci var öyle 2000,3000 olmaz.


  • @debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ilkerkaynar90 önce verdiğin cevaba sonra yaşına baktım hemen biliyor musun? bir bağlantı kurmaya çalıştım:) en son lise de oluyordu böyle... birinin bir şeye karşı tahamülsüzlüğü yada isteksizliği varsa inadına üstüne gitmek 🙂 ergenlik tepkileri :))) ama güzel cevap

    Yaşıma neden baktınız onu anlayamadım hala ? Cebinizde şekerde taşıyormusunuz el öptürüp dağıtmak için ?
    Tahammülsüzlüğünüz insanların green card hakkında bilgi almak için green card ile alakalı konuya girip green card hakkında sorular sormasına olursa bunun adı pskolojik problem oluyor yalnız.. ergenlik diye hitap ettiğiniz konunun tarifi budur. İstemiyorsanız bu soruları görmek başka platformlarda farklı konu başlıkları ile vakit geçirmeniz daha uygun olacaktır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @asariel antalya candır. Kemer marina da atlantis diye bir tekne var orada dalış hocalığı yaptım. Sagunların orkinos çiftliklerinde çalıştım.

    13.jpg


  • @karaçay bende hatirliyorum birisi demisti izledigim videolarda ondan dolayi yazdim. ben hala pozitif enerjimi yoluyorum her gun 😊 " you have been randomly selected " 🙏


  • @asariel o para mevzusu benim de kafamı karıştırıyor fakat anladığım kadarıyla herkes kendisine göre konuşuyor, kimisi diyor benim ailem çocuklarım var kendime ait ev olsun kimisi bekar oluyor, bana bir oda yeter diyor daha az bir miktar söylüyor, gidilecek bölge ve şehirlere göre de rakamlar değişince iyice kafa karıştırıyor.


  • @onurito inşallah dostum... randevularımız aynı gün olacak zaten seninle. konsolosluğunoradaki starbucksta buluşuruz ok? 😛

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Murat-4 kafan karışmasın para konusunda nasıl amerikaya gidince parça ve tamiratı pahalı olan audi - bmw - mercedes gibi araçlardan uzak durman gerekiyorsa aynı şekilde new york - los angeles - california - san diego -seattle gibi eyaletlerden başlangıç için uzak duracaksın. 7k altında sadece para gösterme yanında bir gayrimenkul göster tamam işte. Bu yazını senin mülakattan çıkınca tekrar okuturum ne kadar gereksiz bir yazı olduğunu kendin söylersin.


  • @karaçay kesinlikle o kadar sevinirim ki esi ve cocuguyla uc kisilik bi aile gorursen bilki biziz 😄


  • @ayvalik10 zaman ile öğrenicez.


  • Sizce 2k dolar yeterli midir oda kiralayıp ilk 1-2 ay yaşayabilmek için? Maaşımla döviz almaya çalışıyorum ama kurlar çok yüksek olunca zorlanıyorum 😞 Paran yetmez diyip beni reddetme ihtimalleri var mı?


  • Sanırım bu mevzu sabah biraz yazışmalarımızla perçinlendi.

    Kimse yanlış anlasın istemem. İmkanı olan zaten maddi olarak çok dert etmiyor bu konuları ama bakın şimdi. Sizler için bir bilgiseli olsun diye tek kişi üzerinden örneklemek istiyorum.

    Houston,TX

    12613 tl / Aylık yani güncel kurla aylık 650$ ediyor.

    11242 tl / Aylık yani güncel kurla aylık 580$ ediyor.

    Denver CO,

    https://www.airbnb.com.tr/rooms/34542460?adults=1&location=Denver%2C CO%2C United States&check_in=2023-06-20&check_out=2023-08-20&federated_search_id=c41e0f80-fbfe-4db5-881d-b137232941ca&source_impression_id=p3_1681295135_ZJUPrYazoK09xS6O

    10823 tl/ Aylık yani güncel kurla 560 $

    Yani bu işin ucu bucağı yok. Ama 1-2 ay otel niyetine tek kişi kullanmalık 3 farklı yer. Orta kesimlerde daha ucuz yerler var. Batı yakası daha pahalı, doğu yakası bir tık daha uygun yerler var. Kuzey ve güney gene uygun fiyatlı gelip geçici yerler var.

    Oraya GC ile giderken tatile gidilmiyor arkadaşlar. Gerektiğinde en zor şartlara hazır olmak için gidiliyor. Gönül ister daha önce dediğim gibi herkesin çok parası olsun ama Aylık konaklama derdini ararsanız 500 dolardan daha azına bile bulabilirsiniz. Bunun haricinden bunun üst bir limiti zaten yok.

    En basitinden çekiliş günü çıktığını öğrendiğinizde gidin bir bankaya en kötü 5000$ edecek kadar kredi çekebilirsiniz. Bu para 4-5 ay her türlü idare ettirilir. Amerika sosyal devlet değil deniyor ama bir çok yardım merkezi var. Kan plazma bağışından para kazanılabilir. Yani GC yoksa bile isteyen bir türlü döner.

    Bana kalırsa burada bir tık olumsuz yazılar bazılarını korkutuyor.

    Aile olarak düşünürseniz 4-5 çocuklu bir aile değilseniz gene buna benzer rakamlarda yerler bulabilirsiniz.

    Bu demek değildirki 3 kuruş parayla gidin. Çekilişten sonra hayatınıza büyük bir tasarruf koyarsanız "her anlamda", elinizde para edecek bazı eşyaları dahi satarsanız gayet ufak meblağlara orada hayat kurmaya başlarsınız.

    70bin dolar diyen var. 70bin dolara ev, araba, iş kurulur.

    20 gün GC gelmezse zaten bir zahmet kendinizi geçindirin lütfen. Tatile değil, sıfırdan bir hayat kurmaya gidiyorsunuz. Tabi ki ilk aşamada havuzlu bir villanız olmayacak, eğer zengin değilseniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @animehime94 amerikaya gitmeden önce konsolosluk için para bulmalısın çevrenden. Amerikayı sonra düşünürsün. Konsolosluk sana ret vermez sadece sana banka hesap tutarını daha fazla yükseltmeni söyler. Ya da amerika da senin masraflarını karşılayacak birisini bulmalısın diyor. Bu kişiye de sponsor deniliyor. Yoksa ret verip seni elemez.


  • @onurito hahaha ok, biz de 2 çocuklu 4 kişilk aile olacağız hepimizin yakasında kırmızı karanfil olacak oradan tanırsın. kahveler benden. söz.


  • @ayvalik10 Peki Hocam Delivery Konusunda Bir Sorum Olucak Bende Bir Kaç Hafta Öncesine Kadar O Yıllar Önce Yüklenmiş Youtube Videolarına Bakarak İlk Gittiğimde Delivery Yaparım Sonra Başka İşler Kovalarım Diye Düşünüyordum Bugün Delivery Hakkında Burdaki Forum Gönderilerini Okuyunca Okuduğum Kadarıyla Artık YouTube'daki Gibi Olmadığını Görüyorum O İşlerin. Peki Hocam Diyelim 2 Kişi ABD'ye Gitse Başlangıç İçin İş Olarak Delivery Öneririrmisiniz 2 Kişinin Ayrı Ayrı Delivery Yapıp Geçinmeye Çalışması Süreci Kolaylaştırırmı Yoksa Delivery İşine Artık Bulaşılmaz Mı Tam Kanaatiniz Nedir Houston TX İçin Merak Ediyorum Cevaplarsanız Sevinirim Yani Adapte Olmak İçin Çiftlerin Ayrı Ayrı Yapabiliceği İşler Mi Yoksa Şu Saaten Sonra Bir Hükmü Yok Mu Detaylandırırsanız Çok Sevinirim Şimdiden Sağ Olun Hocam.

  • ⭐⭐

    @Ekto-Oktan kardeş şu her kelimenin ilk harfini büyük yazmak için program falan mı var? 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ekto-Oktan elinde bir meslek ile neden gitmiyorsun da para kazandırmayacak bir işe kendini bağlıyorsun. Şimdi bir işe çırak girsen mülakat ekim de bile olsa 6 ay tecrüben olacak. Sonra sağlık raporundan sonra 6 ay sonra daha vaktin var. Toplam da 11 ay tecrüben ile hangi iş olursa olsun orada daha fazla kazanç sağlarsın. Kolayına geliyor diye herkes delivery diyor bakalım sen onu istiyorsun da o seni istiyor mu başvuru yapınca sistem hemen seni almıyor ki önce ehliyet alacaksın Türk ehliyeti ile yapamıyorsun. Ondan dolayı tembel olmayın kolaya kaçmayın.


  • @selamibasaran Kanka Vallahi Alışkanlık Herkes Soruyor Kayılı Olduğum Tek Forum Burası Değil Ama Elimden Gelmiyor Dönüp Dolaşıp Capslock Basıyorum Rahatsız Ettiysem Affola 😅


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

99
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum