Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

  • @ayvalik10 Normal süreç öyle tabi. ama olurya bir aksilik falan çıkar 3000USD yetmez. en az 2 aylık giderini karşılayacak para lazım.


  • @Özgenç üstüne bastın zaten konsolosluk para isteme nedeni bu seni oraya gidince homeless evsiz kalmaman için uyarıyor. Seni senden daha çok önemsiyor. Senin zarar görmemen için zor durumda kalmaman için tedbir alıyor. Fakat hala insanlar videoları seyredince anlamak istmeiyorlar. @semavi son videosunda bu konuda bahsetmişti videolarda gösterilen yalan dünya üzerine sohbet etmişti.


  • Ben biraz korkak olabilirim o yüzden riske atılmak istemem. Ben eşeğimi sağlam bağlayayım da ne olur ne olmaz :)


  • @Özgenç korkaklık değil bu adımları sağlam basmaktır. Orada zor durumda annnnnneeeee -baaaaaaabbaaaaaaaaaa diyerek yardıma koşacak insanların yok.


  • image.png
    arkadaşlar kentuckyde KCC nin önündeyim. az sonra içeri gireceğim. bir şey isteyen var mı? başvuru numaralarınızı yazın seçtirtivereyim hepinizi...
    yalnız, hepmizin kaderi şu küçücük binadaymış vay be...5Mbile değil, 3m Migros kadar yer.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @karaçay boyuna bakma işlevine bak sen yere yakın olandan korkacaksın


  • @karaçay belki de sonuclar belli bize soylemiolar prosedur geregi kim bilir


  • @ayvalik10 Aynen:) rezil olmaya değil yeni bir hayat kurmaya gidiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun:) biz ailece hem ekonomik hem de psikolojik olarak hazırız. Hazır olmayan da çekilişe macera olsun diye katılmasın lütfen:)


  • Arkadaslar Green Card cekilisi ile gidecek insanda yazilan cizilen isiginda malesef para olmadan orada barinamaz diye dusunuyorum. Bende oluşan kanaat en düşük 30.000 dolar olmali cepte.
    Tabi görüşler cesitlidir fakat soyle kabaca bakarsak ev kiralanacak arac alinacak belkin 2 ay is guc olmayacak derken belkide az bile.


  • @onurito benim bildiğim kadarıyla, sonuçlar çok önceden belli oluyor zaten. ama hazırlık vs nedeniyle çok sonra açıklanıyor. ilkay zaman mı demişti bunu emin olamadım ama bir videoda söylenmişti öyle olduğu. yani artık pozitif enerji, negatif enerji pek etkili değil. :)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @asariel ssn olmadan çalışamazsın yasal olarak green kart olarak çalışmana kural değildir zaten vizen green kart kart olarak gelene kadar geçerlidir. Ayrıca yazan kişi kim ise forumda söyle o kişiyi düzeltelim yalan yanlış bilgi vermesin. Eğer başka yer de okuduysan orada ki bilgileri buraya taşıman senin kafayı böyle karıştırır. Texas diyorsun resimde sayar mısın her bir ismin 10 adet mahallesi olsa kaç bin mahalle yapar. Kendin antalyadasın kale içi oturan bir kişi ile falezlerde muratpaşa da kemer de oturan kişi aynı mıdır. Aynı şekilde düşün texas antalyanın 100 katı büyüklükte bir yer antalya nasıl güvenli - kötü yeri varsa aynı şekilde texasta öyledir.

    11.jpg


  • @karaçay 1990 yılında ki sistemi hala sürdürüyorlar. Eskiden @MySea örnektir mektupla işlemler sürdüğü için bu başvuru ile sonuç açıklanma süresi bu kadar uzun.


  • @ayvalik10 ağzına sağlık tertemiz açıklamışsın valla Antalya ya baya hakimsin o da hoşuma gitti 🫡


  • @kaanayhan83
    Kesinlikle katılıyorum. Burada işlemler bitirdin, gittin. ABD'de araba alacaksın, ev kiralayacaksın, eşya alacaksın bunlar hep para. Her şey yolunda gitti iş bulma süreci var öyle 2000,3000 olmaz.


  • @debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ilkerkaynar90 önce verdiğin cevaba sonra yaşına baktım hemen biliyor musun? bir bağlantı kurmaya çalıştım:) en son lise de oluyordu böyle... birinin bir şeye karşı tahamülsüzlüğü yada isteksizliği varsa inadına üstüne gitmek :) ergenlik tepkileri :))) ama güzel cevap

    Yaşıma neden baktınız onu anlayamadım hala ? Cebinizde şekerde taşıyormusunuz el öptürüp dağıtmak için ?
    Tahammülsüzlüğünüz insanların green card hakkında bilgi almak için green card ile alakalı konuya girip green card hakkında sorular sormasına olursa bunun adı pskolojik problem oluyor yalnız.. ergenlik diye hitap ettiğiniz konunun tarifi budur. İstemiyorsanız bu soruları görmek başka platformlarda farklı konu başlıkları ile vakit geçirmeniz daha uygun olacaktır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @asariel antalya candır. Kemer marina da atlantis diye bir tekne var orada dalış hocalığı yaptım. Sagunların orkinos çiftliklerinde çalıştım.

    13.jpg


  • @karaçay bende hatirliyorum birisi demisti izledigim videolarda ondan dolayi yazdim. ben hala pozitif enerjimi yoluyorum her gun 😊 " you have been randomly selected " 🙏


  • @asariel o para mevzusu benim de kafamı karıştırıyor fakat anladığım kadarıyla herkes kendisine göre konuşuyor, kimisi diyor benim ailem çocuklarım var kendime ait ev olsun kimisi bekar oluyor, bana bir oda yeter diyor daha az bir miktar söylüyor, gidilecek bölge ve şehirlere göre de rakamlar değişince iyice kafa karıştırıyor.


  • @onurito inşallah dostum... randevularımız aynı gün olacak zaten seninle. konsolosluğunoradaki starbucksta buluşuruz ok? :P


  • @Murat-4 kafan karışmasın para konusunda nasıl amerikaya gidince parça ve tamiratı pahalı olan audi - bmw - mercedes gibi araçlardan uzak durman gerekiyorsa aynı şekilde new york - los angeles - california - san diego -seattle gibi eyaletlerden başlangıç için uzak duracaksın. 7k altında sadece para gösterme yanında bir gayrimenkul göster tamam işte. Bu yazını senin mülakattan çıkınca tekrar okuturum ne kadar gereksiz bir yazı olduğunu kendin söylersin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum