DV2024 Sohbet Odası
-
@hadi-BE takip etmek cok guzel oldu kendimi onun yerine koydum bi an :)
-
@ilkerkaynar90 sana göre insanlık suçu bana göre özgür düşünce
-
@diablo_ercan Kemal Kılıçdaroğlu onu kastediyor olabilir vizeleri açacagız diyor keşkem avrupa birliği olsa bizler global insanlarız…
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ayrıca CHP iktidara gelirse ki inşallah avrupa vize işleri kolaylaşacakmış
Saygılar

-
@Kadir1 yallah arabistana
-
@Kadir1 o kişiye göre değişecek bir şey değil ki :)) kişinin özgürlüğü başkalarının sınırına dayanamaz başkalarının özgürlük sınırlarına dayandığında özgür düşünce olmaktan çıkar. Adli bir suç olur. Bunu da bil istiyorum ama sanırım nafile.
-
@Ozkan-aksan birde 3 ay gibi bir süreden bahsetmiş biraz hızlı geldi ama bilemedim
-
@cuneytyigitt sadece başvuran kişi üzerinden işlemler yapılır anne ve baba ile alakası yoktur.
-
@Sea, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar varmi benim gibi tek düşüncesi ülkeden gitmek olan ?
Gece uyuyamıyorum gitmek istiyorum, yemek yiyorum düşünüyorum gezerken,wc de her an yurtdisina gitme hayaliyle yaşıyorum hiçbirsey keyif vermiyor varmi boylede sizde?Yalnız değilsin :)
-
@tolgasatir avrupa birliği muhabbetini bence araştırmalarıma dayanarak söylüyorum bizim şuanki iktidar istemediği için olmadı bu zamana kadar 3 ay okurum bilemem ama 6 ay 1 sene olsun çözülsün çözerler bence zaten senelik beklemeye alıştıq.
-
Bu ileti silindi! -
Hastanede süriyelilere öncelik veriliyo bu ülkede alooo
Uyanın artık fazlada bişey demicem
Başımız ağrımasın -
@Sabri-FT dilerseniz eb3vize.com ile de görüşebilirsiniz. Hem Türkçe danışmanları var hem premium process sağlıyor hem de daha uygun fiyata. Dilerseniz bir inceleyin derim.
-
Memleketi bu hale getiren hırbolar USA gitme hayaliyle toplaşmışlar foruma bakıyorum. kendi kazdığınız b*k çukuru içinden kaçmak yok boğulana kadar buradasınız
-
@onurito, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE takip etmek cok guzel oldu kendimi onun yerine koydum bi an :)
😊
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hastanede süriyelilere öncelik veriliyo bu ülkede alooo
Uyanın artık fazlada bişey demicem
Başımız ağrımasınAbi uyuyodum tam uyandım uyanın dediğiniz için :(
-
@ilkerkaynar90 😀👍😀
-
@sonar sen niye başvurdun o zaman hahahha gece gece sohbeti pek bi akıllılar bastı yahu bu ne
-
@ilkerkaynar90 Belirttiginiz zihniyet, para ile alakali degil bence, egitim ile alakali.
-
@datanist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 Belirttiginiz zihniyet, para ile alakali degil bence, egitim ile alakali.
Yani son zamanlarda onlarda parayı buldu bu doğru ancak para kıstası konulduğunda o insanların eğitim öğretim kapasitesi başvurmalarına engel olacaktır diye düşünmüştüm :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum