DV2024 Sohbet Odası
-
Kaldı 30 gün :)
Herkesin hakkında hayırlısı -
Merhabalar herkese bol şanslar :)
daha önce 2014 yılında başvurum olmuştu çıkmamıştı bu sene eşim ve ben başvuru yaptık. Bizde yerimizi aldık heycan ile beklemedeyiz. :) -
@ibrahimasar normalde mesaj kalabalığı yapmamak için iyi dilek mesajlarını teşekkür anlamında beğeni atıyordum. Ama o kadar uzun ve güzel yazmışsınız ki öyle yaparsam ayıp olur gibi düşündüm. Teşekkürler güzel dilekleriniz için 🙏 diğer arkadaşlar içinde teşekkür ederim güzel dileklerinize, darısı sizlerin başına
-
@ilkerkaynar90 Irak, Kuzey kore, Rusya'ya veriyorlar dv lotteryi Türkiye'yi hayatta çıkarmazlar listeden
-
@sonar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 Irak, Kuzey kore, Rusya'ya veriyorlar dv lotteryi Türkiye'yi hayatta çıkarmazlar listeden
Söylediğiniz ülkelerle çokta fark göremiyorum onlara verilen tabiki bizede verilmeli :)
-
@Emre-Kurtulmuş bilgi için teşekkür ederim.
-
@sonar Belirlenen gocmen limitini gecerseniz cikartirlar. Meksika’dan girenler gocmen statusu kazaniyor mu? Bildigim kadariyla hayir.
-
@datanist iltica edenleri greencard sahibi oluyor hocam
-
@Emre-Kurtulmuş iyi yolculuklar, yeni hayatınızda bol şans umarım yine yeniden şans sizden yana olmaya devam eder
-
@hasnotben bu sayaç bende çıkmıyor neden ☹️ telefondan giriyorum ondan mı, siz bilgisayardan mi giriyorsunuz foruma
-
@Bberturk bazen çıkıyor bazen çıkmıyor bende de. pc den giriş yapıyorum
-
@MGE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu esas şuan zaman var ya ışık hızında geçiyordur :)
@MGE bak öyle de olabilir doğuru vedalar falan
-
@Bberturk, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hasnotben bu sayaç bende çıkmıyor neden ☹️ telefondan giriyorum ondan mı, siz bilgisayardan mi giriyorsunuz foruma
@Bberturk sayfayı yenilersen görünücektir
-
Zaman hızlı geçiyor. Son 30 güne girdik. Heyecanlı bekleyiş umarım güzel haberle sonlanır. Her gün forumda yazılanlar sayesinde yeni bilgiler öğrenmekte şahsen beni mutlu ediyor
-
@Bberturk PC telefon farketmez sayaç sayfa yenileyince çıkıyor.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese günaydınlar.
şunun şurasında 6 mayısa ne kaldı. hadi be DV2024 yap bir güzellik :)

Elimden geleni yapacağım, merak etme 💪
-
1ay nedir ya su gibi akıp geçer :) gel bide yüreğime sor onu 😅 içim içimi yiyor hem heyecan hem sabırsızlık merak, karışık duygular içerisindeyim :)
-
arkadaşlar linkteki kampanya ya eşiniz dostunuz kardeşiniz arkadaş ve akrabalarınızdan destek isteyebilir misiniz. bu dw2024 ve sonrası içinde önemli. kazanıp gidememek de var.
https://www.change.org/p/please-help-dv2023-winners-from-turkey-give-us-more-interviews?cs_tk=AimjmFVYUD0NNnJmMGQAAXicyyvNyQEABF8BvHykRsoTLUgC5hPS7Pznaqw%3D&utm_campaign=80bac99a613447ba8b8f82d40a0974c5&utm_content=initial_v0_3_0&utm_medium=email&utm_source=petition_signer_receipt&utm_term=cs -
Silindi.
-
@hadi-BE ya hahahahahaha (jeton yeni düştü):beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum