DV2024 Sohbet Odası
-
İyi akşamlar hepinize, nasılsınız? Heyecan artıyor mu gittikçe?
-
@zazozu iyi akşamlar heyecan ilk günler gibi değil artık. 30 dan geri sayacağız bakalım :)
-
@Emre-Kurtulmuş hayırlı olsun, iyi yolculuklar diliyorum. Kolay atlatabileceğiniz bir vedalaşma olur umarım. Önünüzde güzel bir hayat sizi bekliyor olacak :united_states: :flexed_biceps_light_skin_tone:
-
@Emre-Kurtulmuş umarım aradığını bulursun ve mutlu olursun
İyi yolculuklar -
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Evet arkadaşlar son 31 gün ve ABD'nin 31. eyaleti olan New Mexico'dan herkese günaydın :)

Muhtesem yer top 5 listemde.anqara gizilcahamam gudulume benziyo
-
Hayallere son 1 ay artık.. sokaklarında gözlerimizi kapatıp geçmişimize içeceğimiz son sigarayla veda edeceğimiz günlerin başına kalan 1 ay..

-
Herkese iyi geceler. Yine yeniden forma girmiş olarak buldum kendimi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@GYATist Hoşgeldin 180 günden kalan 30 güncücük
-
Disko topu sayacımız artık 30'u gösteriyor arkadaşlar. Bu sene kazanamazsak bile Ekim ayındaki başvurulara ne kaldır şurda bile diyeceğimiz derecede zaman akıyor :)
-
Günaydın arkadaşlar, çok mutlu uyandım bugün, inşallah bana çıktı ya hissediyorum, çoktan yapıldı hazırda bekliyor bence çıkan kişiler, bakmayın işte prosedür gereği bekliyoruz :) Allahım bana ve forum arkadaşlarıma çıkmış olsun inşallah 🙏
-
@Lossantosdy bence de acaba tam olarak nerde ne zaman çekiliyor deli gibi merak ediyorum :))
-
@Lossantosdy sana çıktı evet
-
@ytrbilgisayar Teşekkür ederim hoş bulduk. Çıkma ihtimali çok düşük o nedenle hayal kurmuyorum. Diğer vize türlerini araştırıyorum. Bir aksilik olmazsa 1sene sonra gitmeyi düşünüyoruz.
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydın arkadaşlar, çok mutlu uyandım bugün, inşallah bana çıktı ya hissediyorum, çoktan yapıldı hazırda bekliyor bence çıkan kişiler, bakmayın işte prosedür gereği bekliyoruz :) Allahım bana ve forum arkadaşlarıma çıkmış olsun inşallah 🙏
dur daha rüyalarına girecek, uçaklara binip gidişini göreceksin :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Evet Geldik Son 30 Güne Arkadaşlar 1 Ay Kaldı 30 Gün Sonra Bazılarımız Hayallerine Bazılarımız Kabuslarına Uyanıcak Allah Şimdiden Hepimizin Yardımcı Olsun Bende Şimdiden Baskı Oluşmaya Başladı Bile... Hepinize İyi Sabahlar Efenim...
-
@Emre-Kurtulmuş çok mutlu olun iyi yolculuklar :)
-
Son 30'a girdik ve ABD'nin 30. eyaleti New Jersey'den tüm forum ahalisine günaydın :)

-
@Emre-Kurtulmuş Hayırlı yolculuklar. Güzel ve uzun yazılar bekliyoruz sizden
-
@Emre-Kurtulmuş güle güle gidiniz. yolunuz, bahtınız, şansınız hep açık, güzel ve yüksek olsun :)
herkese günaydın bugünü sayma son 29 ;)
-
@Emre-Kurtulmuş Hayırlı Olsun Efenim Su Gibi Gidin Su Gibi Gelin Ama Dönüşünüz Efsane Olsun Darısı Hepimizin Başına Efenim Hayırlı Uçuşlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum