DV2024 Sohbet Odası
-
@Sencerium bende düşündüm de satarım diyor :) bakalım kısmet
-
@Sencerium olmadı @denizci10 dediği gibi kilo olarak düşük paha olarak pahalı şeyleri kargolarız ;)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sencerium bende düşündüm de satarım diyor :) bakalım kısmet
Tabi ya satın gitsin, ne var ne yok satın, sanki orada yok :)
-
@Sencerium mesela limon sıkacağı orada 9 dolarmis koli yap ver kargoya gitsin diyebileceğimiz ürünlerden 1 tanesi :)
-
Ben de hiçbir şey almadım almadım sonunda dayanamayıp bilgisayar aldım olmuyor çünkü bilgisayarsız :))
-
@berolika o gider ya onda sıkıntı yok :)
-
@Emrah-Borazan @denizci10 un eşi market fiyatlarını paylaşıyor ordan bakıp kıyaslamak lazım ben bazı mutfak eşyalarını cebe aldım :)
-
@tolgasatir takip ediyorum teşekkürler :)
-
@berolika o gider ya onda sıkıntı yok :)
Ben de onu düşünüyordum kullanabilir miyim diye hiç olmadı satarım demiştim bu bilgi rahatlattı beni teşekkür ediyorum :)
-
@berolika adaptör değiştirmeniz gerekecek sadece hatta sanırım sadece adaptör e giden priz ucunun olduğu kablo değişecek :)
-
@berolika adaptör değiştirmeniz gerekecek sadece hatta sanırım sadece adaptör e giden priz ucunun olduğu kablo değişecek :)
Cidden mi ya, nasıl olacak o,, ben bilgisayarımsız yapamam
-
bestbuyda 450 dolarmış aynen satıp oradan sıfırını alırız :) @tolgasatir @Emrah-Borazan -
@Lossantosdy hayır adaptörde 100 220 v yazıyor sadece fişin ucuna dönüştürücü gerekir abd elektriğinde çalışıyor
-
Valla bir çıksın da tümden kendimi bile değiştiririm hiç sıkıntı değil :face_with_tears_of_joy:
-
Bu ileti silindi! -
Günaydın herkese :) bir sorum olacak. sabah sabah bünyeye vesvese yüklendi.
Youtubetaki DS260 formu doldurma videolarında adres kısmında noktalama işaretleri kullanmayın diyorlar. Bu durum green card başvuru formunda da geçerli mi? -
@cobijones55, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydın herkese :) bir sorum olacak. sabah sabah bünyeye vesvese yüklendi.
Youtubetaki DS260 formu doldurma videolarında adres kısmında noktalama işaretleri kullanmayın diyorlar. Bu durum green card başvuru formunda da geçerli mi?Hiç bilmiyorum ama, ben yapmamıştım, boşluk bıraktım ben
-
@cobijones55 geçen senelerde forumda böyle bir muhabbet dönmüştü noktala işareti ile adresini yazıp gc çıkan vardı yani sorun olmamıştı.
-
@yenihayaletadam no no no hemen iptal et onu öyle bişey yok... rüyalar gerçek olur unutma biz Freddy cruger ile büyüdük :)
-
Kalan 40 gün ve ABD'nin alfabetik sıraya göre 40. eyaleti olan (Kırk yapaaaaarrr ve ABD'nin kırkıncı yılı pardon o burada değildi) South Carolina'dan (Güney Karolina) herkese günaydın :)

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum