-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@ErdalK alıcaz alıcaaaaaz beklesin bizi Amerika

-
I000. sayfa hayırlı olsun o zaman

-
1K sayfaya özel 2'nci yıldızımı da taktım şans getirmesi dileğiyle.

Sabrediyoruz umudumuzu diri tutuyoruz. -
Bu birinci bin
hepimiz kazanalım biz burayı iki bin bile yaparız 
-

tebrikler arkadaşlar
başarılarımızın devamını diliyorum 
-
Bu başarı hepimizin

-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE uyumadan önce son gördüğüm şeyin bu harika fotoğraf olmasına sebebiyet verdiğin için teşekkürlerimi sunuyorum
️Kartpostal gibi güzel günlere uyanmak dileğiyle sevgili forum ailem

-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
seviyorum uleenn!
Los Angeles, California

️

Burgerci seni de unutmadım. Bi geleyim bak napcam sana

sonunda los angeles isteyen birisi
muazzam bir fotograf 
gidicez gidicez az kaldı

@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam valla bizde LA isteriz ama ilk giriş için çok pahalı

Seni de alcaz yanımıza. Yok ben sonra gelicem oraya dersen de ev hazır. Arada gelir kalırsın 1-2 hafta. Oohhh mis

-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
seviyorum uleenn!
Los Angeles, California

️
Burgerci seni de unutmadım. Bi geleyim bak napcam sana

Ahh los angeles ah.... Çok şeyler yazılır da neyse...
Yazmakla kalmayacağız, yaşayacağız. Az kaldı az

-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan o road trip atılacak Ercan :))
Cali'den yola *şıkıp şikagodan birini alıp houstona gelcem. Sizin rota neydi?
- hayır yanlış yazım değil. Şık bir şekilde çıkılacağını anlatan yeni kelime.

- hayır yanlış yazım değil. Şık bir şekilde çıkılacağını anlatan yeni kelime.
-
@diablo_ercan hayırlı olsun bol şanslı bir yıldız olsun

-
Bugün 41 kere maşallah :DD
-
@hadi-BE rotayı gidince çizeriz hele gidem de

-
Yaşanması gerekenler listeme eklendi.

https://www.instagram.com/reel/Cote7klMYUL/?igshid=YjNmNGQ3MDY=
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yaşanması gerekenler listeme eklendi.

https://www.instagram.com/reel/Cote7klMYUL/?igshid=YjNmNGQ3MDY=
Her gördüğümde gülerim buna
Bir de kaza yapıp toprağa savrulmuş araç sahiplerine, "buraya park edemezsiniz" diyenler var 
-
Oo bin olmuş genelde son hafta 2 hafta 1000 olurdu hayırlı olsun cümlemize
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese iyi akşamlaaar. Sizlere bı şey sormak istiyorum belki de saçma bı soru olucak ama ben araştırdım tam bı cevap bulamadım. Şimdi sorum şu Amerika'da tuhafiye işi yapılır mı ? daha doğrusu böyle bir sektör var mı ? Yani araştırmalarımda hobi dükkanlarının olduğunu gördüm fakat bizim bildiğimiz tuhafiye mantığında değil hiç biri. O yüzden de bı sormak istedim belki bı bilgisi olan vardir
️Yarn store yarn shop gibi yerler var. NE o Tuafiyeci mi olcan

@ibrahimasar yok yok ben degil halihazirda kocam bey tuhafiyeci

Çok Tuhaf

-
Geçen NY li kıza ingilizcesi woaavvv diyen arkadaşlar. Bakın aksan yok ama 2 gömlek üstü.
-
Selamlar, iyi hafta sonları herkese.
-
- Sayfa şerefine küççük bi istatistik...
DV2023 de 9 mayısta 1000 sayfa olmuş. Tamamı 1050 sayfa
DV2022 de 8 mayısta 1000 sayfa olmuş. Tamamı 1110 sayfa
DV2021 de 6 haziranda 1000 sayfa olmuş. Tamamı 1120 sayfa (çekiliş 6 hazirana ertelenmişti)
DV2020 de Tamamı 495 sayfa. Pandemik olmuşuz o sene
DV2019 da Tamamı 384 sayfa
DV2018 de Sadece 1 Sayfa...
Ben eski yıllarda da oldukça fazla konuştuğumuzu hatırlıyorum ama ya başka başlıklar altında konuşmuşuz. Ya da güncellemelerde bir şeyler değişip silinmiş olabilir.
Oda başlığı bir kaç yıldır Bekleme Odası iken son 2 yıldır Sohbet Odası olarak evrilmiş durumda.
Yıldan yıla artan sayfa sayısına bakarak, ülkeden gitmek isteyenlerin sayısı artmış da diyebiliriz, forum nüfusu artmış da...
Nice bin sayfalara inşallah. Tek maksat gitmek değil. Benzer görüşlerde, benzer felsefede, benzer hayat tarzı değişikliği arayışında olan kişilerle burada buluşmak ve sohbet edebilmek de çok güzel. 17-80 yaş aralığında binlerce arkadaş bir araya geldik. Belki bizim gibi nice milyonlarcası çoğalır, büyür.. Bir yere gitmemize gerek kalmaz.
Bu dünya görüşünü, bu hayat tarzını, bu olanakları farkedip özümsemiş bir ulus ortaya çıkar ve bu ülke, amerika, kanada, avrupa kalitesinde yaşanacak bir yer olur. Bizler ve çocuklarımız torunlarımız bu zengin ve güzel ülkenin binlerce yıl daha sahibi ve sakini olarak kalmaya devam edebiliriz.
- Sayfa şerefine küççük bi istatistik...
Benzer Başlıklar
131
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k