Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k
  • ⭐⭐⭐

@karaçay Merhaba öncelikle, arkadaşlar burda aslında bir çok kez aynı soruya cevap verdiğinden ve bu cevaplar okunmayıp tekrardan sürekli aynı soru geldiğinden biraz yükselmiş olabilirler ama işin özü şu siz pasaportunuzu çıkartın ki ola ki o %1,5 lik bir ihtimal çıkarsa DS-260 formunu doldurmakta gecikmezsiniz, hadi diyelim onu da other deyip geçtiniz bu sefer ola ki sıra gelirde görüşme mailini alırsanız dosyanızı açtırıp pasaportları işletmek zorunda kalacaksınız vs bir ton iş, burda sıra gelirseyi özellikle vurguladım DS260 geciktiğinde yada numaranız çok büyük ise sıra gelmeden hakkınız yanabilir, ama bir pasaport alıp öncesinde bir turist vizesi edinebilirseniz bir şekilde ki aileler bekarlar kadar zorlanmıyor bu noktada numaranız cutoff olduktan sonra Amerika ya turist vizesi ile girip bir süre bekledikten sonra AOS yapıp direk gc ınızı alabilirsiniz. aslında özet bu, arkadaşların bilgisi çok fazla ama emin olun bir sayfa önce yazılanı bile okumadan belki 2 satır üstü bile okumadan o kadar çok soru soran oluyor ki inanamazsınız.

• ⭐⭐

Gittim bavulları aldım 😄 şimdi sorum şu iki adet 20 kilo hakkımız mı var tek bavulda o hakkı kullanabilir miyiz
    Turist ile gidersek tüm bavulları görünce kardeşim on gün için ne bunlar derler mi 3 kişiyiz 6 bavul hakkımız mı var netten baktım kilo hesabı 32 toplam falan yazıyor

• ⭐⭐

@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Gittim bavulları aldım 😄 şimdi sorum şu iki adet 20 kilo hakkımız mı var tek bavulda o hakkı kullanabilir miyiz
    Turist ile gidersek tüm bavulları görünce kardeşim on gün için ne bunlar derler mi 3 kişiyiz 6 bavul hakkımız mı var netten baktım kilo hesabı 32 toplam falan yazıyor

😅😅 20kilo iyiymiş te maşallah siz ne götüreceksiniz ki bu kadar hesap yaptınız, erzak falan mı 😅

• ⭐⭐

@Lossantosdy göçüyoruz ya yükte hafif parada ağır herşey gidecek yetmez bile bunlar

• ⭐⭐

@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Lossantosdy göçüyoruz ya yükte hafif parada ağır herşey gidecek yetmez bile bunlar

Takılıyorum, tabiki de öyle,, bu arada bavulu kaça aldınız, kalitesi nasıl? Kumaş mı yoksa plastik mi

• ⭐⭐⭐

@Zelene malesef yasal sınır var 32 kg dan fazlasını tek parça da para versende almıyorlar :D

• @tolgasatir anlıyorum. forum sitesi bir derya deniz, tam olarak istediğiniz konudaki yazılanları bulmak çok kolay olmuyor. sadece 2024 sayfası bile 1000 sayfa olmuş durumda. çok da umrunda değil zaten gibi öngörüler yapmak kabalıktan başka birşey değil. kaldı ki, eminim sorulmayan soru kalmamıştır bu sitede. ama hala sorular sorulmaya devam edecek, kimse zorla cevap vermek zorunda değil, bilgisi olan isterse cevap verir isterse vermez. ukalalık taslamak için kullanan çok kişi var forumu. tolga bey sizin de cevabınız için teşekkürler. bilmediğim kısım, ds260 ı doldurmanın gecikmesinin mülakat tarihini ciddi olarak ertelemesi imiş, bunu öğrendiğim için sizin ve diğer cevap verenlerin sayesinde, artık pasaport almak tabi ki mantıklıdır. o şekilde yapacağım. turist vizesi ile ilgili, esasen ben aile olarak tursit vizesi almanın daha zor olacağını düşünmüştüm, benim daha önce abd giriş çıkışım olduğundan da daha kolay alırım diye düşünüyorum. dediğiniz gibi aile olarak turist vizesi alıp AOS üzerinde de duracağım. teşekkürler...

• @Simge-Kutlu yok, bilgisayardan yükledim

• ⭐⭐

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Zelene malesef yasal sınır var 32 kg dan fazlasını tek parça da para versende almıyorlar :D

Kişi başı 32kg yanımıza aldığımız küçük çantada sayılıyor mu??
    Ben gitmeden bizim burda baktırıp öyle giderim, hiç uğraşamam havaalanında yok fazla geldi çıkar muhabbetiyle

• ⭐⭐

@Lossantosdy bavul.jpg
    ben beğendim fiyata göre iyi kalitesi içinde biraz koku deri gibi var zamanla gider
    çok kaliteli bir bavulu da kırıyorlar benim için farketmez

• ⭐⭐

@Lossantosdy kabin boy en ufaklari o sayılmıyor onu yanımıza alacağız diğerlerinde adet ve kilo kafamı karıştırıyor bende ölçmeden koymam hatta ne alınır ne yasak öğrenmeden

• @Zelene teşekkür ederim. pasaport çıkartacağım ailem için.

• @Zelene kızım 3 yaşında özel anaokulu olarak görünüyor. sanırım onun için geçerli olacaktır öğrencilik. başvurup göreceğiz.. teşekkürler bilgiler için

• @Lossantosdy yok yanlış anladın kişi başı bagaj hakkı biletine göre değişir, bu söylediğm sormuş ya tek bavulda kullanabilirmiyim 2x20 kg hakkımı diye ondan bahsediyorum tek parça bavula 32 kg dan fazla eşya koyamazsın yasal olarak kabul etmezler, hakkın olsa bile

• ⭐⭐⭐

@karaçay MEB e bağlı bir anaokulu ise ögrenci sayılır benim oğlumda 3 yaşında kreş e gidiyor kabul ettiler, hata para yatırmıştım geri iade aldım. e devletten ögrencilik belgesi çıkartacaksınız giderken

• @Zelene tek bavula 32 kilodan fazla dolduramazsınız. Ama genelde valiz hakkınızı toplu olarak kontrol ederler yani 25+15 kilo olarak verdiğinizde ek ödeme istemezler genelde ayar bir görevliye denk gelirseniz tabi hepsini tek tek değerlendirip 25kiloluk valize fazla var diyip sizi uğraştırabilir ama türkiyede genelde pek bunu yapana denk gelmedim. Turist vizesiyle gidecekseniz mümkün oldukça fazla eşya götürmemenizden yanayım durduk yere sorguyla ihtimali yaratmayın kendinize amerikaya indiğinizde. Eğer fazla eşyayla gideceksenizde umarım girişi fazla umursamayan havaalanlarından birini seçmişsinizdir

• ⭐⭐

@Ping-PONG hocam b1 icin nasil 5000 dolar masraf cikti ona sasirdim ben

• @charon, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Ping-PONG hocam b1 icin nasil 5000 dolar masraf cikti ona sasirdim ben

10 yillik pasaport masrafi,
    2 sefer vize ucreti “ilki red”
    Bir schengen vize ucreti
    Bir UK vize ucreti
    Paris, Londra, Gallipolli, Atina ve arnavutluk ziyaretleri

Tek amac B1/B2 den onay alabilmek. 🙃

• ⭐⭐⭐

@charon bi fransa yaptı bir ingiltere yaptı birde vize masrafları :) schengen , UK ve ABD vize masrafları , üstüne fransa ve ingiltere git gel masrafı :)

• F6A1722F-CF34-4D3D-A0E6-27EDDA863691.jpeg

Miami Bayside Marketplace Skyview den merhaba arkadaşlar, bugün Georgia Cummingdeyiz burada saat 07.17 bize günaydın, size iyi günler ☺️Burada zaman hızlı akıyor 44 gün kalmış 🎉🎉🎉

Benzer Başlıklar

• DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k