DV2024 Sohbet Odası
-
Bir amca beni yedi. 😂
https://www.instagram.com/reel/Cpr8mOHMAr4/?igshid=YjNmNGQ3MDY=
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Müberra-Dikici, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydın arkadaşlar mutlu pazarlar
Soğuktan bu kadar korkmayın, kuzeylilerin bir lafı vardır "Kötü hava yoktur, kötü kıyafet vardır " Uygun bir termal donanımla, saatlerce dışarıda kalmayacaksınız soğuktan zarar gelmez 😃 Defalarca kış aylarında Kuzey Kutup dairesi içinde bulundum, tecrübeyle sabittirValla ya, kış gibisi var mı :)
Kışı sevmem ama kışın gece uykusu bambaşka be. Yazın ne öyle vıcık vıcık uyumaya çalışmak.
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly evet yarın unganlarda randevumuz 🙏
Az kalmış! Tarihi görünce ben heyecan yaptım. 😂
-
Merhaba green card eğer ki çıkarsa seneye lisans eğitimimdeki son sene olacak. Acaba giriş yapıp 6 ay içinde green cardımı teslim aldıktan sonra eğitim için gittiğimi belirtip ülkeden ayrılabiliyor muyum ? Eğer ayrılabiliyorsam bu durum 5 yıl sonraki vatandaşlığımı etkiliyor mu ?
-
Merhaba green card eğer ki çıkarsa seneye lisans eğitimimdeki son sene olacak. Acaba giriş yapıp 6 ay içinde green cardımı teslim aldıktan sonra eğitim için gittiğimi belirtip ülkeden ayrılabiliyor muyum ? Eğer ayrılabiliyorsam bu durum 5 yıl sonraki vatandaşlığımı etkiliyor mu ?
-
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
- günden herkese Merhaba,
Bugün günlerden ;
Delaware

Elinize sağlık efenim 😊
-
@Selly yav neye karar verildi simdi kacirdimmm :D nereye gidiliyor :D
-
@goyro666 Houston tabiki 😂😂😂
-
@Ediz-senyurt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
1 yılı aşan bir eğitim süresiyse re permit almanız lazım ki hakkınız yanmasın
https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi
-
@sonar ben gittiğim zaman böyle bir kural yoktu ama 12 aylık staja gitmeniz demek o seneyi dondurmanız demek. Okumayıp donduracağınız için konsolosluk çalışanının gözünde okulu umursamıyor buradaki bağları zayıf gidip geri dönmeyecek mi acaba düşüncesi oluşturabileceği için bunu söylemiş olabilir danışmanınız size
-
@Emre-Kurtulmuş YouTube’da izlemiştim konsolosa para biriktirip Türkiye’de kendi mesleğim ile alakalı iş kurmayı düşünüyorum bu yüzden okulu dondurup stajım bittiği gibi Türkiye’ye dönücem diyip vize almıştı biri
-
@Selly emeğine sağlık👏👏
-
@Ediz-senyurt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şu başlığı incelemenizi öneririm:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri?page=1
-
@zazozu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly Eline, emeğine sağlık. Keyifle ve merakla okudum. Akşam akşam iyi geldi :)
çok teşekkürler beğenmenize sevindim :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :hugging_face: :hugging_face:
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
- günden herkese Merhaba,
Bugün günlerden ;
Delaware

Elinize sağlık efenim 😊
çok teşekkürler :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :hugging_face: :hugging_face:
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly yav neye karar verildi simdi kacirdimmm :D nereye gidiliyor :D
sanki Delaware de iyi gibi duruyor. 4 mevsim var, timsah yok, alışverişlerde vergi yok, diğer şeylerde vergi olarak en düşük eyaletlerden biri :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: benim aklıma yattı gibi :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: diğer arkadaşlar fikir beyan etmediler bu konu için :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@goyro666 Houston tabiki 😂😂😂
:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@aemte, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly emeğine sağlık👏👏
çok teşekkürler :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :hugging_face: :hugging_face:
-
@Selly Eğer bir eyalette xyz vergisi yoksa o para abc vergisi olarak bir şekilde tahsil edilir.
-
Mesela Texas'ta Eyalet vergisi yok ama emlak vergisi çok yüksek.. Gibi gibi..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum