DV2024 Sohbet Odası
-
@Selly @Serap-2 @wolf_of_dragon teşekkürler, cuma akşamı yada cumartesi günü güzel deneyimlerimizi paylaşmış olacağım umarım 🙏
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu çok iyi bi galeri buldum 2. El temiz kar küreme araçları satılıyo alırız birer tane 😂
@sytahmt olur olur hatta beraber gideriz belki iki tane alınca indirim yaparlar kdkkfkfdk
-
@Simge-Kutlu @sytahmt gelemez chicagoya sen bakma ona eşi Houston istiyor rotası belli :))
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Mesaideyim şu anda olmadı gece atarım tamamdır :))
47 montana sizde not aldim.kolay gelsin
diğer arkadaşları da not alabildiniz mi bir önceki sayfada yazdılar.
51 california hadi-Be/ 50 TEXAS Ranje/ 49 illinois sytahmt/ 48 diablo_ercan kansas/ 47 montana Emrah-Boraza,size 46 uyarmı?tabi ki uyar. gerçi yarın akşam dışarıda olacağım. evden çıkmadan önce saat gelmiş olursa hemen paylaşım yapar öyle çıkarım (biraz zor bir ihtimal ama ) ya da gece geç saatte paylaşım yapabilirim en kötü ihtimalle.
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly @Serap-2 @wolf_of_dragon teşekkürler, cuma akşamı yada cumartesi günü güzel deneyimlerimizi paylaşmış olacağım umarım 🙏
heyecanla bekliyoruz şimdiden hayırlı olsun :folded_hands_light_skin_tone: :smiling_face:
-
@Selly 46 Delaware (DE) sizde.kolay gelsin.aksam 19 da sonra atabilirsiniz.
-
@Selly 46 Delaware (DE) sizde.kolay gelsin.aksam 19 da sonra atabilirsiniz.
ok gece gelince atmış olurum :thumbs_up_light_skin_tone: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
-
@Emre-Kurtulmuş Çok heyecanlı :) bekliyoruz...
Oğlum da beklemede... Umarım en kısa sürede toplu mülakat alırız. -
Olay karıştı. @Selly sen 47 de yani bu gece at. Ben 46 da yarın atayım. Daha hicbir hazırlığım yok. Sen son seklini ver gönder gitsin :))
-
@Selly son dakika değişikliği oldu.sunumun hazırsa bu gün atabilirsin47 olarak
-
Olay karıştı. @Selly sen 47 de yani bu gece at. Ben 46 da yarın atayım. Daha hicbir hazırlığım yok. Sen son seklini ver gönder gitsin :))
hahahaha tamamdır. Bitti benim ya öyle ortaya karışık :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: dağınık kalsın benimki de :face_with_tongue: :face_with_tongue:
2 saat sonra atarım o zaman buraya sonra vay efendim neden attın vay efendim ben atacaktım vs dinlemem :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
@Selly anlaştık :)
-
@Selly son dakika değişikliği oldu.sunumun hazırsa bu gün atabilirsin47 olarak
tamamdır :love-you_gesture_light_skin_tone: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Birçoğunu için tatil bitti iş başlıyor benim için ise iş bitti tatil başlıyor. Dershane öğretmeni olmanın dezavantajları mı desek çok mu kişisel olur 🥲 neyse neyse gc cikacak surada 1.5 ay daha sık dişini 😂
-
Selamlar ahali, turizm stajı için bir acenta ile görüştüm ve bana vize alma (j1) konusunda öğrenci olmamın (üni 3) onay alma ihtimalimi düşüreceğini, mezun olduktan sonra denememin daha isabetli olacağını aksi taktirde onay alma ihtimalimi yarı yarıya düşürebileceğini söyledi. Aslında söylediği şeyi pek mantıklı bulmadım. Üniversiteyi bitirmesine çok az kalmış birisinin ülkesine geri gelme ihtimali mezun olmuş birine kıyasla çok daha yüksek olur mantıken. J1 veya staj konularında bu olay farklı mı işliyor? Bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim.
-
@Simge-Kutlu @sytahmt gelemez chicagoya sen bakma ona eşi Houston istiyor rotası belli :))
@Emrah-Borazan o zaman isi zor 🤭 @sytahmt sen kendi kendine gelin güvey mi oluyosuuun fkkfkdkd
-
@sonar turizm otelcilik ve gastronomi öğrencileri için olan 12 aylık programdan mı bahsediyorsunuz ?
-
@Emre-Kurtulmuş Evet
-
@Simge-Kutlu 😂😂😂 o iş bende
-
@sytahmt cesur insan yürek mi yedin ne yaptın 😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum