DV2024 Sohbet Odası
-
@Lossantosdy inşallah en kısa sürede gelmeniz dileğiyle
-
@Emrah-Borazan çok çok teşekkür amiiin

-
@Emrah-Borazan şimdi kahvaltı için çıkacaz müsait olunca detaylıca yazacam inşallah

-
@dytmelek uyku tutmadı sanırım sabahın 7 sinde ayaktasınız :))
-
@Ranje çok teşekkür ederim
️ -
@sytahmt
️çok teşekkür ederim 
-
Amerika’daki ilk günüm bana 3. Yıldızımı getirdi, vay be bu bir işaret olabilir mi

️
-
haydi bismillah
b1 b2 olmadı şimdi bir hayalin peşinde daha 
-
@dytmelek patron çıldırdı bugün yıldız alan alana

-
Vay be! 1 kişi daha uçtu gitti yuvadan. Ne çabuk büyüyorlar

Bu arada detaylı yolculuk, ilk giriş, ilk izlenim v s vs yazıları bekliyoruz (Video olursa tadından yenmez) @dytmelek
-
- güne düştüğümüze göre eyaleti kim gönderecek
-
@dytmelek Bu nedense inanılmaz mutlu etti beni. Heyecanlandım. Umarım orda çok mutlu olursunuz ve başarabilirsinizz. İnşallah biz isteyenler de bu duyguyu tadabilirz
-
@dytmelek bana da ilk yıldızı amerika getirecek inanıyorum

-
@Selly bende heyecanla bekliyorum eyalet yazılarını okumayı
-
Şimdi bir şey sorucam. Amerikaya gittin priz dönüştürücüleri felan aldık. Normalde elektrikli aletler voltajdan dolayı çalışmıyor ya telefon ve bilgisayarda çalışmama durumu oluyor mu? Olursa çok kötü ya
-
@iremgk adaptörlü elektronik aletlerde sıkıntı olmaz. Saç maşası gibi direkt 220 ile çalışan aletler çalışmaz.
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Bu arada detaylı yolculuk, ilk giriş, ilk izlenim v s vs yazıları bekliyoruz (Video olursa tadından yenmez) @dytmelek
Yaa çok sevdim bunu yuvadan uçan kuş
şimdi hat işiyle uğraşıyoruz hepsi bitsin eve geçelim yazacağım. Bu arada telefondan fotoğraf ya da video ekleyemiyorum ben -
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

şimdi hat işiyle uğraşıyoruz hepsi bitsin eve geçelim yazacağım. Bu arasa telefondan fotoğraf ya da video ekleyemiyorum benTelegrama gelsen, daha kolay atarsın resim video

-
E nerde kaldi bu her yil yaptigimız geleneksel eyalet tanitim fotolari.51 de düsmüsuz.
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

şimdi hat işiyle uğraşıyoruz hepsi bitsin eve geçelim yazacağım. Bu arasa telefondan fotoğraf ya da video ekleyemiyorum ben@dytmelek yalnız değilmişiiiimm
telefondan ben de ekleyemiyorum ne hikmetse 
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum