Yoklama Kaçağı Green Card alabilir mi ?
-
Merhabalar, şuan yoklama kaçağı durumundayım, green cardı kazanmam halinde ABD’ye gitmem konusunda bir engel var mı ?
Yurt dışına çıkış için bir mahkeme kararı, hakkımda açılmış bit dava olmadıkça bir engel yok deniyor.
Vize görüşmesinde askerlik belgesi olarak nasıl bir belge sunabilirim?
Çünkü tecil olmadığı için E-devlet; “en yakın askerlik şubesinine gidiniz” şeklinde bir yazı çıkarıyor. -
@money-money-money jandarma polis teşkilatına kaçakların kimlik numaralarını verir. Daha sonra gümrükte yada yol kontrolde tc kimlik sistemde varsa gözaltına alınıp askeri nizamiye teslim edilip hemen eve gitmeden kışlaya gidiyorsun.
-
@ayvalik10 Savcıya,avukata, jandarmaya, polise vb güvenlik birimlerine sordum asker kaçağı olmak yurtdışına çıkmaya engel değil kaçak durumundayken Gürcistan’a ve Ukraynaya gittim herhangi bir problem yaşamadım. Yurtdışına çıkarken herhangi bir problem yaşamıyorsun fakat benimde aklıma takılan şey vize görüşmesinde askerlik durum belgesi yerine ne vereceğim. Herkes farklı bir şey söylüyor kafam çok karıştı.
-
@money-money-money , içinde söyledi: Yoklama Kaçağı Green Card alabilir mi ?
Merhabalar, şuan yoklama kaçağı durumundayım, green cardı kazanmam halinde ABD’ye gitmem konusunda bir engel var mı ?
Yurt dışına çıkış için bir mahkeme kararı, hakkımda açılmış bit dava olmadıkça bir engel yok deniyor.
Vize görüşmesinde askerlik belgesi olarak nasıl bir belge sunabilirim?
Çünkü tecil olmadığı için E-devlet; “en yakın askerlik şubesinine gidiniz” şeklinde bir yazı çıkarıyor.Sayin @money-money-money , yesil kart formlarini doldurdugunuzda adli sicil kaydiniz gerekiyor, orada hakkinizda arama karari var ise gorunecegini tahmin ediyorum. O yuzden askerlik durumunu ertelemeniz en guzel cozum olur. Ayrica DS 260 formunda doldurmaniz gereken bazi sorular arasinda suclarinizi da belirtmeniz gerekmektedir. Asker kacagi olmak TCde suc teskil edecegi icin bildirmeniz gereken bir bolum olacaktir. TCde hernagi bir suc isledinizmi kismina yazmaniz gerekecektir. Bu konuda tutuklama veya cezai karar olup olmadigi sorulmaktadir.
-
A admin , bu başlığı kilitledi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum