DV2024 Sohbet Odası
-
@Lossantosdy hahahah dogru :D
-
@Lossantosdy çok teşekkür ederim ☺️ tamamdır Ümran gidince senin adını da anacam, en kısa sürede gelsin diyecem👍🏻forumdan bir arkadaş da (o kendini biliyor 😄)benim adımı anarak dua etmişti göçmen mülakatına giderken ve ondan hemen sonra evimiz satıldı ve işlerimiz hızlandı🙏🏻 Umarım benim duamda yerine ulaşır ve bütün forumdaşlar hayallerine kavuşur 🙏🏻🙏🏻
-
Houston'da görüşmek üzere dostlar :) Ben Dv2024'ü küçük casenumber ile kazanıp aldım ;)
(Olumlama)
-
@Hopes1 Cümleten 71 gün sonra küççük kase numaraları
-
@dytmelek valla fazladan duanız varsa bende alabilirim 🙃
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy çok teşekkür ederim ☺️ tamamdır Ümran gidince senin adını da anacam, en kısa sürede gelsin diyecem👍🏻forumdan bir arkadaş da (o kendini biliyor 😄)benim adımı anarak dua etmişti göçmen mülakatına giderken ve ondan hemen sonra evimiz satıldı ve işlerimiz hızlandı🙏🏻 Umarım benim duamda yerine ulaşır ve bütün forumdaşlar hayallerine kavuşur 🙏🏻🙏🏻
o zaman aynı duayı bende istiyorum, hatta ayakkabının altına isimlerimizi yaz :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Selly @Sencerium gün tarih belli mi ?+2,5 da bize yazabilirsin :D
-
Günaydınlar iyi günler efenim.

-
@diablo_ercan günaydın 71 gün kala LA manzarasıyla güne başladık. 😀
-
@Sencerium bir aksilik olmazsa duruma göre bende gelirim.
-
@hasnotben sanki orada uyanmışız gibi olsun :D
-
@diablo_ercan sabırsızlanıyorum. İlk kez çekilişi bekliyorum taktik verin. Unut demeyin ama 😀
-
@hasnotben ben oyunlara sardım :D sudoku falan filan işe de sarıyorum gereksiz gereksiz rapor çekip atıyorum milleti darlıyorum :D
-
@tolgasatir ben çalışmama rağmen sabırsızım 😀
-
@hasnotben oluyo öyle ya yapacak bir şey yok ilk sene bizde öyleydik :) Forumda okumadığım konu sayısı azdır :) gerçi bu da heycanı arttırıyor ama zaman geçiyor okurken tek tek her sayfayı okuyordum nerdeyse
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
O zaman liseteyi oluşturuyorum İstanbul buluşması için
@Sencerium +2
@ErdalK +2
@debbieLA77
@yenihayaletadam
@berolika
@goyro666 kalbimizde yaşıyor :)Kalbim sizinle arkadaşlar, Tr de görüşemicez ama inşallah Houston’da yollarımız kesişir🙏🏻 Biz 20-25 güne yolcuyuz inşallah ✈️🇺🇸
Şimdiden hayırlı yolculuklar :party_popper:
-
@dytmelek yaklaştı mı o gün o kadar ya :) hangi bölgeye gideceksiniz ?
-
Günaydınlar güzel insanlar son 71 :)
-
@berolika Günaydınnn
-
@hasnotben Ne yaparsan yap aklının bir köşesinde başvurunu ve açıklanacağı günü hatırlayacaksın. Şu zamanlarda ekonomik ve gerginlik seviyesi aşırı yüksek bir an önce çıksın hevesi fazla. Ama sonucu ne olacağı belli değil. Bilgisayar oyunları ile aran iyiyse kafanı orada dağıt. sabır çok önemli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum