DV2024 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan yaz da güzel de hocam amerikadasın ya fırtıla, hortum, kar kış olmalı diyorum, gerçi bir ara yozgatta kışı yaşamıştım allah düşmanıma göstermesin
-
@ayvalik10 muazzam :)))) birde böyle bir sıkıntı var.
-
@cdzdcd kesinlikle katılıyorum. her mevsim aylarında iyidir.
-
Bu ileti silindi! -
@Emrah-Borazan aynen tek dezavantajı kapı önünü temizlemek gerek :D
-
@diablo_ercan tek değil bence en büyük sikintilardan biri :)) çok çalışacağımızı hesaba katarsak hatta çok büyük sıkıntı :)
-
@Emrah-Borazan hocam bu olmadı, para cezası gelecek diye uyuyamam kar yağdığında, geceler harap olur, parayı ödemek değil de o bürokrasi falan mahkeme ihtiyar heyeti toplanıyor, onlara suçsuz olduğunu anlat bir sürü iş bu olaya saçma yaw :))
-
@cdzdcd Güney bölgeleri candır :)))
-
@diablo_ercan aynen oyle
hele duzeni oturttuktan sonra hafta sonlari snowboard gitmece :D neyse hayal kurmayalim simdi -
@celica 14 gündür hayallerimizi çaldılar zaten.. hayal kurmak iyidir.. Ülkede mutsuz olmanın birçok yolu var.. Tek mutlu olabildiğimiz şey hayal kurmak.. Dibine kadar kur.. En fazlasını en utopigini kur mutlu ol :)
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy binance globale aktardığın paranı amerika da bank of amerika (amerikadaki herhangi bir banka aklıma bank of geldi :D ) hesabı açarsan o hesabına aktarırsın. bu yöntem çalışıyorsa muazzam olur.
Valla çok iyi olur, yapan var mıdır acaba, çalışıyor mu sistem 😅 kafam çok rahat olurdu o zaman
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@cdzdcd Güney bölgeleri candır :)))
Düşün biri kardan dolayı düştü ve böyle bir mahkemedesin günlerce konuşuluyorsun,
bakıyorum da hakikaten holvıd sineması iliklerimize kadar işlemiş adamlar, ben gitmeden tüm sübliminal olayları bitmiş oluyor, hazırım.
-
@Emrah-Borazan depremzedelere elimden geleni yaptim ama maalesef daha bir sey yapamam. yapmamiz gereken moralimizi toparlamak ve felaketin sorumlularina hesap sormak. sağolasın abi dogru diyorsun :))
-
@diablo_ercan Soğuk çekilmez HASTA olursun Amerika'da YAŞAM SAĞLIKLI OLDUĞUNDA ÇEKİLİR Sağlık giderse Biz Kaçarız
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
cocuk 21 e girene kadar ben devam ederim başvurmaya :)
Ben de tam olarak onu kastettim aslında. Bizde ilk 21e ulaşacak olan 2032'de...
-
@ytrbilgisayar hasta olmamak için önlem alırız. malesef amerika da sağlık sıkıntılı. sıcakta sıkıntılı egzama, sedef, güneş çarpması, klima çarpması. önlem almalıyız soğuğa sataşmayın :P
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 hobareyyyy... @Simge-Kutlu @diablo_ercan duydunuz mu??? Gördünüz mü??? Yeni trend -50 diyor... Hobareyyyy.... Yazarken bile üşüdüm 😅😂😂
@Emrah-Borazan O kadar da demediiiiik 😄 -32den bile aklım çıkıyo benim sana caktirmiyorum 🙈
-
@cdzdcd, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan Karlı havalar güzel ama barındığın yer evin yuvan sıcak olmalı, şu yaşıma kadar istanbulda kışın evimde tşört ile oturduğumu bilmem konforda önemli, kışı, sonbaharı sevmek çok ayrı bir tutku :)
@cdzdcd kesinlikle ev sıcak olmali. valla inşallah yani olur da GC çıkarsa ve Chicagoya gidersek karar verdik eşimle evde şortla kısa kolluyla gezicez özeniyoruz ya izlediğimiz videolardan. Disarda kar kıyamet göz gözü görmüyo adam kapıyı bı acıyo şortla 😄
-
Chicago beni çeken yer :D Ama bence hepimiz başlangıcı Houston'dan falan yapıcaz :D :D Massacucets ( Nasıl yazılıyor bilmiyorum:)) de çok güzel görünüyor ama başlangıç için çok zor
-
yine sallanmışlar sanırım ya geçmiş olsun umarım son bulur şu depremler ve artçılar inşallah hasar oluşturmamıştır bu seferki depremler
hatay bölgesinde olan arkadaşlar iyi misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum