DV2024 Sohbet Odası
-
cocuk 21 e girene kadar ben devam ederim başvurmaya :)
-
Benim Case number xxxx2 istiyorum bu sene xxxx1 i bayan birine gelsin önden bayalar 😀 peşine devam
-
@cdzdcd her zaman soğuk eyalet taraftarıyım. kışın o kar yağacak yağışı izleyeceksin var mı ötesi :D
-
@diablo_ercan soğuk dediğin için sana harika bir yer -50 görüyorsun missler gibi :)
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy 2 saat uğraşmaya değer. yanında 10k nakit götür, 20-30k da binance'a da olsun amerikada çek temiz (ama bu yöntem çalışıyorsa) :D
İşte güzel söylüyorsun da o nakiti nereye atıcam?? Burada binanceden ziraatime atıyorum, orada??
-
@tolgasatir yani kaç senen var
-
-
@Emrah-Borazan heh şöyle ortalığı alevlendir :D eyalet savaşları :P
-
@debbieLA77 18 :D 2042 ye kadar devam :D
-
@Emrah-Borazan artık -32 sıcak kaldı yeni rakamımız -50
-
@ayvalik10 hobareyyyy... @Simge-Kutlu @diablo_ercan duydunuz mu??? Gördünüz mü??? Yeni trend -50 diyor... Hobareyyyy.... Yazarken bile üşüdüm 😅😂😂
-
@ayvalik10 oturmak için değilde 2-3 günlük belki 1 hafta tatil için olabilir :D
-
@Ozkan-aksan valla esitlikten yanayim hahahah kim en cok isterse onundur 1 :D
-
@Ozkan-aksan ilk 10k olsunda rakam fark etmez :))
-
@Lossantosdy binance globale aktardığın paranı amerika da bank of amerika (amerikadaki herhangi bir banka aklıma bank of geldi :D ) hesabı açarsan o hesabına aktarırsın. bu yöntem çalışıyorsa muazzam olur.
-
-
boşverin herşeyi tesla sanayiye gelirse ne olur.
-
@diablo_ercan küfürlü ama muazzam :))
-
@diablo_ercan Karlı havalar güzel ama barındığın yer evin yuvan sıcak olmalı, şu yaşıma kadar istanbulda kışın evimde tşört ile oturduğumu bilmem konforda önemli, kışı, sonbaharı sevmek çok ayrı bir tutku :)
-
@ayvalik10 cem yılmazın repliği aklıma geldi " ufo gören masum köylü" :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum