Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @khan çok üstlerde bunu yazmıştım. sürekli sayfaya girdiğiniz için en sonunda randevu yok bilgisi geliyor. kaç saat sonra bilmem ama yarın bakınca açılmış olacak örneğin. BÖYLE YAPMAYIN. Bunun formülünü bulup yazmıştım. DİKKAT. tarihi öne çekecekseniz telden girmeyin. Açın pcden sayfayı, baktınız tarih yok. gir çık yapmayın, aradan geçsin 3 dk mesela, sol yukarıda sayfa yenile tuşu var ya, ok şeklinde. onu kullanın. arka arkaya 500 kere de yapsanız sayfa kilitlenmiyor. açılan olursa da o saniyede önünüze düşüyor. ben randevu sonrası 3. ayda vizemi elime almıştım örneğin. ki verilen randevu tarihi 1 yıl sonraydı


  • @Adımarabacı verdiğiniz bilgi hayat kurtarıcı.cok teşekkür ederim.ayrica demeden gecemeyecegim,bu forumda denk geldiğim insanlarin cogu yardımsever ve kibar,hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

  • Yasaklı

    @Adımarabacı, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @khan çok üstlerde bunu yazmıştım. sürekli sayfaya girdiğiniz için en sonunda randevu yok bilgisi geliyor. kaç saat sonra bilmem ama yarın bakınca açılmış olacak örneğin. BÖYLE YAPMAYIN. Bunun formülünü bulup yazmıştım. DİKKAT. tarihi öne çekecekseniz telden girmeyin. Açın pcden sayfayı, baktınız tarih yok. gir çık yapmayın, aradan geçsin 3 dk mesela, sol yukarıda sayfa yenile tuşu var ya, ok şeklinde. onu kullanın. arka arkaya 500 kere de yapsanız sayfa kilitlenmiyor. açılan olursa da o saniyede önünüze düşüyor. ben randevu sonrası 3. ayda vizemi elime almıştım örneğin. ki verilen randevu tarihi 1 yıl sonraydı

    Sayfa yenile yaparsanız sorun yaşarsınız.
    İptal diyip geri çıkarak tekrar ilerlemeniz mantıklı olan.

  • ⭐⭐

    @Ping-PONG Aynen.
    Eğer uygun tarih yoksa bir geri sayfaya gitmek ve tekrar "randevuyu yeniden zamanla" ya tıklamak gerek.
    Belki 50 defa üst üste yapmışlığım var. Bu şekilde dört defa randevumu öne çekmiştim.


  • Merhaba, ds-160 formuyla ilgili iki sorum var.

    1. Turistik bir gezi için b1/b2 business and tourism seçeneğini mi yoksa b2 tourism and medical treatment seçeneğini mi seçmek daha doğru?
    2. Seyahatim için aile bireyimin banka hesap dokümanını göstereceğim. Bu yüzden seyahatinizi kim karşılıyor sorusuna kendim değil de aile bireyimin bilgilerini mi vermem gerekiyor?
  • ⭐⭐

    @charlotte B1/B2'yi seçmelisiniz. Hesap dökümü götürmek destekleyici bir evraktır bakmak istemeyebilirler ama eğer bakacaklarsa da hesap size ait olmalı.


  • @Serap-2 vizeden ne kadar önce para hesapta olmalı peki?


  • @Serap-2 Anladım, teşekkür ederim.

  • ⭐⭐

    @khan Son üç aylık hesap özeti içinde olursa iyi olur. Tabii bakarlarsa. Benim destekleyici olarak yanımda götürdüğüm hiç bir evrağa bakılmadı ama tedbiren yanınızda bulundurun.


  • @khan banka hesabıyla uğraşmayın. %99.9 sorulmaz.


  • @charlotte valla bize vizeniz onaylandı denildi, sonra gözlüklü küt saçlı sarışın bayan dedi ki, pardon aile dökümünüzü görebilir miyim ? hani var ya aile bireylerinin yazdığı e devletten alınan. yani bence evrak götürmemek bir risk, düşünsenize vizeniz ok denildi, döküm istenildi, aaa yok dediniz, sonra ne oluyor bilmiyorum. hani burada hep zaten bakmıyorlar deniliyor ama işte bizde bakıldı. ben o riske girer miyim ? valla vizeyi geçtim verdiğim paraya yanarım 🙂 160 dolar 4 kişiden, bir de pasaportlar... yani yansın istemem doğrusu...


  • arkadaşlar merhaba, ds 160 formu doldururken daha önce tutuklandınız mı?, hüküm giydiniz mi ?sorusuna açıklama kısmana evet daha gözaltına alındım yazdım. ceza olarak HAGB aldım adli sicil kaydında ise bu gözüküyor. şuan iş abd ye gideceğim ağustosta mülakat tarihim var. b1-b2 vizesini almama engel teşkil eder mi? veyahut mülakata giderken adli sicil kaydını evraklara dahil etmem gerekir mi? şimdiden teşekkürler...


  • @Serap-2 dün baya bir zorluk yaşadım.bu dediklerinizi de yaptım.bir türlü denk düşmüyor istediğim tarih.surekli siteden ban yedim.

  • ⭐⭐

    @khan Ben olsam hiç uğraşmam eğer isterseniz şu başlığı bir inceleyin. Güzel bir hizmet.


  • @Adımarabacı Ben de riske atılmaması gerektiğini düşünüyorum.


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

    arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak. B1/B2 vizesi için kendi adıma formu doldurdum ve sign işlemini tamamladım. diğer aile üyelerini eklemek için "create family application" diye bir buton vardı ona bastım ama sonra mevcut sayfaya erişimi kaybettim. ( her sayfanın pdf'i kaydettim sadece butonların olduğu sayfayı atlamışım ) daha da o butonun olduğu sayfaya erişemiyorum. eşim ve çocuğumu aile başvurusu olarak nasıl eklerim? i "retrive application" dediğimde "confirmation page" e git ya da "yeni bir başvuru yap" seçeneği var. confirmation page'de bahsettiğim butonlar yok sadece bilgiler mevcut. "create new application" dediğim de benim bilgilerimin otomatik geldiği bir sayfa var ve yeni bir DS160 formu açılıyor. bu şekilde eklesem aile üyelerini sorun olmaz değil mi? yoksa hiç oturum açmadan sıfırdan mı başvuru yapmalıyım?

    FAQ sayfasında söylediğine göre "email confirmation" dediğimde ulaşabiliyorum bu alana. denedim ama ulaşamadım. thank you sayfası uçtu gitti.

    Screenshot 2023-02-19 at 17.13.05.png
    "

    Geçmiş'den adresi de buldum ama beni yine confirmation sayfasına atıyor. bir kerelik görebiliyoruz sanırım bunu : "https://ceac.state.gov/GenNIV/Common/Thankyou.aspx"

  • ⭐⭐

    "create family application" butonu bulma sevdasından vazgeçip, kendi başvuru oturumum altında yeni bir başvuru yarat dedim o şekilde dolduruyorum formu. sanırım aynı şeye hizmet ediyor, amaç formdaki bazı bilgileri dolu getirmek. bu birebir aynı bilgilerle geldi, ben silerek / düzenleyerek devam ediyorum.

    edit: başvuruyu tamamladım. en erken kasım 2023 de randevu. bakalım umarım erkene çekebiliriz


  • Merhabalar herkese Randevu İstanbul dan almıştım boşluk bulunca Ankara' dan aldım tekrardan konsolosluk değiştirdim için tekrardan ds160 doldurmam gerekirmi Herkese teşekkürler.


  • @Rushvisasnow sayesinde kasim ayında olan randevumu nisana almış bulunmaktayız. Biz çok memnun kaldık,tavsiye ediyoruz,umarız buradan vize onayimizi da paylaşırız 🙏


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

78
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum