DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Amerika mangal partisi için bir seçenek
kesinlikle anca paklar bu kadar kişiyi :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar sorunsuz hatasız geçtim 😅 ama ellerim ayaklarım titriyordu heyecandan 😅
süpersin tebrikler :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: geçmiş olsun bu arada
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar sorunsuz hatasız geçtim 😅 ama ellerim ayaklarım titriyordu heyecandan 😅
Tebrikler 👏🏻
-
https://www.youtube.com/watch?v=5QMG32TpUrA
Harika bir video. çok merak ettiğim bir konu ve endişe ettiğim bir konuydu. Özellikle çocuğu olanlara tavsiye ederim. Diğer arkadaşlar da genel bilgi edinmek için izleyebilirler bence, bilgi güzel şey:winking_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
-
Günaydınlar Efenim
-
@Lossantosdy o ayak titremesini çok iyi bilirim stresten bazen pedala ayak ucuyla basarsın ayağının altından kayacak diye strese girersin hepsi geçici tebrik ederim kazasız belasız bir sürücü hayatı diliyorum.
-
@Selly video sanki biraz böyle bana özel çekilmiş gibi :)
-
Günaydın günaydıııınn karlı bir pazardan günaydın ❄️ sonunda Çanakkale'ye kar yağiyoooo ay çok mutluyum ❄️❄️❄️🥳🥳🥳
-
Profil görüntülemem 1 k olmuş 😄 bunun için yıldız var mı yaww
-
@Zelene ahaha sizi 3 yıldızla ABD’ye uğurlayalım biz 😂😂
-
Günaydınlar,şafak saymaya devam :)
-
@Simge-Kutlu İzmir'de buz gibi bugün bir rüzgar var donarsın tabiki yine kar yok :)) bir umut bekliyoruz bizde inşallah yağar diye :)
-
@Emrah-Borazan Kavacıkta yol kar'dan kapanmış :) Merkez soğuğu çekiyor
-
@BuroSulu sorma etrafa kar yağıyor soğuğunu biz çekiyoruz :))
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu İzmir'de buz gibi bugün bir rüzgar var donarsın tabiki yine kar yok :)) bir umut bekliyoruz bizde inşallah yağar diye :)
Umarım yağar size de. Senede bı gün iki gün ya yağıyo ya yağmiyo zaten. Hasret kalıyoruz 🙈 koştura koştura gittim sahlep yaptım hemen 🤭 neyse Chicago'da bol bol gorucez doyucaz inşallah 🤭
-
@ytrbilgisayar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika 180 günden kalan 90 Gün Ya nasip Allahım Hayırlısını sen bilirsin Bize Başka 90 günler saydırma Ya Rabbi
Amin çok aminn 🙏🏻
-
Tünaydınlar mutlu pazarlar herkese İstanbul da soğuk ve yağışlı bakalım ne zaman kar giriş yapacak :D
-
yarın sabah B1/B2 görüşmem var umarım hava koşullarına takılmadan konsolosluğa ulaşabilirim
-
@Gökhan-A bol şans dilerim güzel haberlerini bekliyoruz
-
@Gökhan-A hadi bakalım şimdiden hayırlısı diyelim profiliniz nedir yurtdışı çıkışı vs varmı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum