@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Az önce YouTube da karşıma çıktı baya baya herşeyi anlatıyor kendisi de Meksika üzerinden gitmiş, altındaki yorumları okudukça insanlar gaza geliyor muhtemelen
bu adamın diğer videolara baktım ama izlemedim anladığım kadarıyla zaten Türkiye de de bir işe yaramıyormuş hatta bir video da kendisi için dolandırıcı mı diye başlıkla video paylaşmış ki , muhtemelen de öyle. şimdi de büyük ihtimalle kartellerle çalışıp insan kaçakçılığı yapıyor çünkü en son attığı short video da iki adamın yüzünü gizlemiş teşekkür ediyorlar buna sözünüzde durdunuz teşekkürler diye.
11 bine yakın insan takip ediyor ve bu adam Amerika da da kolay yoldan helal para kazanmadan geçimine devam ediyor
Bunlara kimse müdahale de etmiyor anlamadım yani hiç bir devlet kurumu karışmıyor illegal olarak gitmelerine böyle videolar yayınlamalarına biz Twitter da bişey yazsak yarım saate polis kapımıza gelir
kızımın youtıbe kanalı var. öyle ahım şahım bir kanal değil 5 6 ayda 1 video yüklüyoruz 7. yaşında bir çocuğun kanalı. millet deli gibi ürünleri göstere göstere reklam çeker gibi video çekiyor sorun olmuyor. kızım tabiri caizze kıytırık bir oyuncakla cektiği video yu şikayet etmiş biri. neymiş özendirici reklam içerikli videoymuş silmezsek kanalı kapatırlarmış. bunlarsa insan kaçırıyor tam tersine görünürlüklerini arttırıyorlar.
maalesef bu hayatta herşey çok saçma olduğu gibi youtube da ayrı bir saçma..