DV2024 Sohbet Odası
-
@dytmelek vee hayırlı olsunn
-
@yenihayaletadam teşekkür ederim 🙏🏻
-
@dytmelek yolunuzun bahtınızın açık olmasını dilerim, takip ediyor olacağım.
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 çok teşekkür ederim, umarım pişman olmayız ve hepinizden böyle güzel haberler alırız burada 🙏🏻
-
@december amin çok teşekkür ederim, her adımı paylaşacağım emin olun 🙏🏻
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
sadece baştan - 1:30 kadar kısmına izleyin hava durumu hakkında ki yorumu özellikle chicago tayfası izlesin :)
Abi iyi beee ☺️ olumlama yapalım 8 derece gayet güzel (işime gelen kısmını cımbızlarım) 🙈
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 çok teşekkür ederim, umarım pişman olmayız ve hepinizden böyle güzel haberler alırız burada 🙏🏻
Öncelikle çok geçmiş olsun 🌸 ve deee şansınız bol yolunuz açık olsun 🗽
-
@dytmelek Hayırlı olsun yolunuz bahtınız açık olsun :) :)
-
@dytmelek geçmiş olsun :)
-
@Simge-Kutlu @berolika @diablo_ercan çok teşekkür ederim arkadaşlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
@ErdalK teşekkür ederim bu ülkede yaşarken bu konuda şiiri bile yazar insan yemin ederim :)
-
Bu hayatta risk almadan bir şey olmuyor maalesef. İnşallah green card çıkar da hiç diğer zorlu süreçlere gerek kalmaz. Benim de öyle satacak evim olsa planımı yapar düşünmeden satıp giderdim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun İnşallah
-
@goyro666 zORLANDO seni çağırıyor :))
Sonra Beni... -
Merhaba arkadaşlar, 4 gündür yokum 30 sayfa olmuş nasıl hepsini okuyayım😅Gözlerimi lazerle çizdirdirdim, ışığı olan herşey rahatsız ediyordu bugün bir parça daha iyiyim hemen foruma geldim umarım önemli bişeyler kaçırmamışımdır, bu gözlerle 30 sayfa okuyamıcam şimdi😬
Çok geçmiş olsun, ayrıca hayırlı da olsun.
Çerçevelerden kurtulmuşsunuz ne güzel :) -
@yenihayaletadam inşallah siz de uğraşmadan çekilişi kazanarak gelirsiniz 🙏🏻 bu foruma giren, yazan, okuyan herkes gönülden istiyordur o yüzden herkesin bir şekilde Amerika hayallerine kavuşmasını çok istiyorum 🙏🏻
-
@december teşekkür ederim evet başladık hazırlıklara, göz tamam, diş tedavisi başladı, 14ünde burun ameliyatı var en çok o korkutuyor gözümü😅
Göz, diş, burun maşallah siz 100 bin bakımına girmişsiniz :D
-
@abrakadabra çok teşekkür ederim, şuan gözümde kaynakçı gözlüğü gibi bişey var ona rağmen hem lensten hem gözlükten kurtulduğum için çok mutluyum🙏🏻🙏🏻
-
@abrakadabra ahahahah eşimle gülüyoruz sıfır kilometre olarak gideceğiz Amerika’ya diye 😂😂
-
@Emre-Kurtulmuş ay ben bu yorumu yeni gördüm okumamışım:))) siz neden hala burdasınız nişanlınıza çıktı sanırım yolculuk ne zaman :)
-
@Emre-Kurtulmuş bu arada siz nelere odaklıydınız nişanlınız kazanmadan önce merakımdan sordum... ayrıca kıskançlık huyum hiç yoktur ama hadsizliğe sinirlenirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum