@gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly @ErdalK bize çıkarsa, @diablo_ercan in duaları kabul olmazsa

ve çok büyük bir aksilik olmazsa (çok fazla sa oldu sanki :)) biz Houston'da (sugar land, Katy yada spring taraflarında) olacağız. Herkesi bekleriz 
Amerika ya gidelim de biran önce -32 ye de razıyım +32 ye de

Al bendende o kadar.Çok da havanın derecesini seçme lüksüm yok.Ordakiler nasıl yaşıyorsa bende yaşarım.Çocuklarımın ilerde bu sistemde kazık çakmasını istemiyorum.Seçme şansları olsun,gelecek kaygısı olmadan bi hayat kurmalarını istiyorum.
-
@Selly artık gerçekten diyecek şey bulamıyorum gerçekten... kaldı ki çocuk bizim ülkede kutsal sayılacak kadar değerli çocuklu bir kadın görüyorsun hava yağmurlu ve almıyorsun... insanlığın son noktaları bunlar bitti insanlık ülkede... daha doğrusu ülke bitti... bitirdiler elbirliği ile sağ olsunlar sebep olanlar parmağı olanlar...
-
@Emrah-Borazan tanidik önemli sakasi bi yana öyleyse iyi
neyse zaten cok uzak degil ara da bi beles yemek yemege gelirim 
-
@goyro666 orada hiç tanıdığım yok. İlk adaptasyon sureci sıkıntılı olabilir. Houston da 2021 talihlisi arkadaşım var en azından belli başlı konularda bana bilgi verebilir. Floridaya göre iş olanağı daha fazla vb. Vb. Çok araştırdık eşimle orada karar kıldık

florida da çok Türk var benim bir arkadaşım orda. instagramdan görüyorum hep bir araya gelip buluşuyorlar çocuklar okula beraber gidiyor 23 nisandaydı sanırım bir yerde buluştular dernek gibi kutlama yaptılar oradaki Türklerle falan. Büyük ihtimalle dernek olabilir çünkü küçük tek katlı bir yerdi ve her yeri süslenmişti onlar gittiğinde
-
@diablo_ercan oraları değerlendireceğiz o zaman ben eşim gelmeyecek diye planlarımı ona göre yapmıştım işte Boston da yaşarım çalışırım o geleceği zaman istediği eyaletten oda kiralarız gezeriz o döner ben de Boston a geçerim diyordum ama galiba biraz yumuşamaya başladı ve o da geleceği için çok soğuk bir yer olmaması lazım
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly aldık seni de tamam... dur yazıyorum kenara berolika ile gezmelere giderken selle de aranacak gerekirse evden alınacak :)))
yaaa süper tamamdır anlaştık

-
@Selly tabiki yaa sen deli misin burada sahtekar dolu evleri kontrol eden belediyeye bile güvenmiyorum ben bir tek saray sağlamdır türkiye de diğer binalardan şüpheliyim

hahaha kesinlikle bak orası çelik gibi sağlamdır hemde

-
@Selly ya bastan beri florida dedigim icin artik degistirmeme karari aldim en kötü giderim sonra olmazsa degistiririm napalim

-
@aemte, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly @ErdalK bize çıkarsa, @diablo_ercan in duaları kabul olmazsa

ve çok büyük bir aksilik olmazsa (çok fazla sa oldu sanki :)) biz Houston'da (sugar land, Katy yada spring taraflarında) olacağız. Herkesi bekleriz 
Amerika ya gidelim de biran önce -32 ye de razıyım +32 ye de

Al bendende o kadar.Çok da havanın derecesini seçme lüksüm yok.Ordakiler nasıl yaşıyorsa bende yaşarım.Çocuklarımın ilerde bu sistemde kazık çakmasını istemiyorum.Seçme şansları olsun,gelecek kaygısı olmadan bi hayat kurmalarını istiyorum.
inşallah

-
@Selly artık gerçekten diyecek şey bulamıyorum gerçekten... kaldı ki çocuk bizim ülkede kutsal sayılacak kadar değerli çocuklu bir kadın görüyorsun hava yağmurlu ve almıyorsun... insanlığın son noktaları bunlar bitti insanlık ülkede... daha doğrusu ülke bitti... bitirdiler elbirliği ile sağ olsunlar sebep olanlar parmağı olanlar...
maalesef insanlık bitti ülke de ölsen yardın edecek insan az.
-
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan oraları değerlendireceğiz o zaman ben eşim gelmeyecek diye planlarımı ona göre yapmıştım işte Boston da yaşarım çalışırım o geleceği zaman istediği eyaletten oda kiralarız gezeriz o döner ben de Boston a geçerim diyordum ama galiba biraz yumuşamaya başladı ve o da geleceği için çok soğuk bir yer olmaması lazım
Aaaaa ne güzel haber

-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly ya bastan beri florida dedigim icin artik degistirmeme karari aldim en kötü giderim sonra olmazsa degistiririm napalim

aynen gitmeden net karar verme şansımız az
-
@ErdalK atlanta georgia okul puanları da iyiymiş serkan yürekli videolarında sürekli bahsetmişti. dallas, oklahama bu hizalardan bakın o halde
boston güzel olurmuş ama pahalı değil mi oralar. -
almanya da konsolosluğu kapattı
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ErdalK atlanta georgia okul puanları da iyiymiş serkan yürekli videolarında sürekli bahsetmişti. dallas, oklahama bu hizalardan bakın o halde
boston güzel olurmuş ama pahalı değil mi oralar.alpharetta ve marietta tavsiye edilen kaliteli olduğu söylenen iki güzel yer ve kedisininde daha önce yaşamış olduğu augusta güney carolina sınırında güzel yer ama şahsen bana kalsa alpharetta yada marietta'dan birini seçerdim atlantaya yakın
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
almanya da konsolosluğu kapattı
zamanında gidemedik buralardan yine herşeyde olduğu gibi bu konuda da iş işten geçtikten sonra aklımız başımıza geldi çekilecek çilemiz varmış gelsin o da gelsin toplu halde gelsin
-
@Gökhan-A sessiz sakin yerlere benziyor tercih edilir yani gayet iyiymiş.
-
@debbieLA77 işimden dolayı sürekli asker polislerle içiçeyim binlerce silah kayıp dernek cemiyetler silahlandı iç savaş çıkacak ülkücüler ise 2 ye ayrıldı. Bir kısım türkeşten gelen has adam gibi ülkücüler diğer kesim ise don lastiği gibi kim çekerse oraya giden ülkücü tayfası bunları herkes biliyor yazmıyoruz. bahanemiz bu haberler
şahsi düşüncem olası karışıklıkta sakın sokağa çıkmayın binanıza yada bahçenize de kimseyi sokmayın herkes bireysel olarak gardını almalı umarım bu yazdıklarım saçmalık olarak kalır ve bu tür şeylere gerek kalmaz
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 işimden dolayı sürekli asker polislerle içiçeyim binlerce silah kayıp dernek cemiyetler silahlandı iç savaş çıkacak ülkücüler ise 2 ye ayrıldı. Bir kısım türkeşten gelen has adam gibi ülkücüler diğer kesim ise don lastiği gibi kim çekerse oraya giden ülkücü tayfası bunları herkes biliyor yazmıyoruz. bahanemiz bu haberler
Geçen günlerde yazmıştiniz ya kayıp silahları falan o zamandan beri aklımda korkuyordum işin ciddiyeti dank etti
cübbeli ahmet denilen şahıs yakın zamanda söylemişti hangi derneklerin hangi cemaatlerin silahlandığını kayıp silahların nerede saklandığını nerelere gömüldüğünü beni savcılık çağırsın açıklayayım demişti öyle kaldı sistemli ve bilinçli bir şekilde yazdıkları senaryo işliyor bizleri istedikleri yere sürüklüyorlar...
-

Benzer Başlıklar
148
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k