DV2024 Sohbet Odası
-
@hashirama valla bir baba olarak bende sırf oğlumun daha iyi bir ortamda büyümesini istediğimden gidiyorum. yoksa farkındayım burdaki konforumu yakalamam orda epey bir zaman alacak ama yapacak birşey yok
-
@hashirama birde çocuğumuz var ona iyi bir gelecek hazırlama ihtimalimiz ne yazikki her gün azalıyor.
-
@Emrah-Borazan aynı noktadayız :) houston ekibi bebeleri birlikte büyür artık :)
-
@tolgasatir aynı mahalle aynı okul tadından yenmez hem Türkçeyi de unutmamış olurlar :)
-
Washington Jade Gölü de güzelmiş yalnız, gidilir bak buraya :)

-
mrb canlar.. bugün ilk direksiyon egitimim süper geçti hiç yanlış yapmadım hatta hoca bol bol tebrik etti ve tek seferde park ettim (hiç yapmamıştım bunu) çok mutluyum şuan :) sizlerle paylaşmak istedim
-
@Lossantosdy hadi bakalım başarılar başarılar başarılar diliyorum 🎉🎊
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy hadi bakalım başarılar başarılar başarılar diliyorum 🎉🎊
çok teşekkür ederim inşallah sınavda böyle güzel geçer :)
-
@Lossantosdy Çok tebrikler aynen böyle devam :)
-
Arkadaşlar selamlaar amaç kimsenin umudunu kırmak değil keza bende umut eden biriyim ama 2023 odasına baktığınızda çekiliş aciklaasina rağmen 1500 sayfa olmuş bizde daha çekiliş açıklamasına 3 ay var 710 sayfa olmuş. Birazcık burası hayal odasına dönmüş. Bence bir şeyi çok istemekle hayal dünyasında yaşamak arasinda bı çizgi var. Keza inanın bende çok istiyor ve hayal kuruyorum fakat bu denli okulundan yasayacagin yere karına arabasına her gün konuşmak çıkmadıginda çok büyük bunalıma sokar. Eminim bir çoğunuz benden büyük insanlarsınız. Amacım kimseyi kırmak değil ama olmaması halinde büyük buhranlar yaşatacak seviyeye gelmiş gibi görüyorum. Umarim hepimize çıkar ve mutlu oluruz. Ama emekle konuşmakla değil sadece şansla olacak şeye bu kadar sıkı sıkıya bağlanmak pek doğru değil. Çok üzgünüm. Bende sizin gibiydim ama çok üzülmemek adına söylüyorum. Ayrıca gruptada geriye dönüp bakıldığında hangi kim neyi okuyacak şaşıracak.
-
@Lossantosdy ufak tefek hatalarına birşey demiyorlar merak etme sonuçta usta şoför değilsin. Ben ehliyet sınavında çok kalabalık bir trafiğe denk gelmiştim. Şerit değiştirip adadan diğer yöne gitmem gerekiyordu. Ama şerit değiştiremedim bir sonraki adadan dönüş yaptım ona rağmen 100 vermişlerdi :)
-
@Lossantosdy ufak tefek hatalarına birşey demiyorlar merak etme sonuçta usta şoför değilsin. Ben ehliyet sınavında çok kalabalık bir trafiğe denk gelmiştim. Şerit değiştirip adadan diğer yöne gitmem gerekiyordu. Ama şerit değiştiremedim bir sonraki adadan dönüş yaptım ona rağmen 100 vermişlerdi :)
e benim hoca niye diyor yok 4lü yakmasan kemeri takmasan direkt bırakırlar seni,
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
e benim hoca niye diyor yok 4lü yakmasan kemeri takmasan direkt bırakırlar seni,
Hata renkleri var mavi hatalar sarı hatalar ve kırmızı hatalar diye kırmızı hatalar yapılmaması gereken şeyler ki onları yapmazsınız zaten çok uç şeyler diye biliyorum. Sarı hata da bir kere hata yapma hakkınız var ikinci de maalesef kalınıyor arabayı stop ettirmek gibi. Mavi hatalar da ufak hatalar onlardan da çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum :)
-
inşallah dediğiniz gibidir :)
-
@Lossantosdy dediğin şeyler kırmızı kategorideki hatalar :)
-
@Lossantosdy dediğin şeyler kırmızı kategorideki hatalar :)
yahu kemere ayar oluyorum ya , ne gereksiz bişey :D
-
@Lossantosdy zamanla alışıyorsun. Ben takılı olmadı mı rahatsız oluyorum bı eksik hissediyorum :))
-
@Lossantosdy zamanla alışıyorsun. Ben takılı olmadı mı rahatsız oluyorum bı eksik hissediyorum :))
:) hiç sanmıyorum,
-
@Emrah-Borazan hakkınız tabiki her şey gönlünüzce olsun inşallah
-
@hashirama amin hepimizin inşallah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum