DV2024 Sohbet Odası
-
Selamlar herkese mutlu bir hafta dileği ile güne başlayalım
-
helllooooooooo herkese uzun zaman oldu yazmayalı giriyorum acele acele neler yazılmış bir bakıp çıkıyorum son bir kaç gündür... çokta takip edemedim önemli bir gelişme var ise haber edin :))) günaydın herkese güzel bir hafta olsun:)
-
Günaydın,Şafak saymaya devam :) Mutlu haftalar diliyorum
-
Kaldı 96 @Sencerium
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu günaydınlar Efenim -32 hatırlatma servisimiz iftiharla tekrar ve tekrar hatırlatır.
Buyrunuz Chicago. Orada yaşayan bile bu ne soğuk yazmış :))
Chicago hırsızları kafayı yemiş :))
Hatırlatmasan olmaz 😄Offf o soğukta ne güzel sıcak sahlep içilir yalnııızz 🤭 araba kullandığını görünce ne geldi peki aklıma 🙈 çarpışan arabalaaaar 😂 yalnız hırsızlığın bu kadarına da pes ben şok 🤭
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
helllooooooooo herkese uzun zaman oldu yazmayalı giriyorum acele acele neler yazılmış bir bakıp çıkıyorum son bir kaç gündür... çokta takip edemedim önemli bir gelişme var ise haber edin :))) günaydın herkese güzel bir hafta olsun:)
Valla bol bol eyalet çekişmesi 😂
-
@Simge-Kutlu siz siz olun orada hybrit araç almayın. Hiç afları yok adamların. Neyse kabullendik artık chicagoya gideceksiniz bari zarar görmeyin :) ama yinede -32 🤣🤣
-
Selamlar herkese mutlu haftalar olsun son 96 mı ne :))
-
@Simge-Kutlu hayat onu chicagoya yönlendirecek hahbahaha kaçarı yok. :D
-
@berolika şaka maka bitti sayılır 😅
-
@hashirama Plakalara son 15 kalmış daha ne olsun sayılı gün gerçekten de geçiyormuş :D
-
@Simge-Kutlu valla mülakat yorumlarında bile chicago ya gideceğiz diyen çifte çok soğuk eminmisiniz demiş konsolosluk görevlisi :D
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu siz siz olun orada hybrit araç almayın. Hiç afları yok adamların. Neyse kabullendik artık chicagoya gideceksiniz bari zarar görmeyin :) ama yinede -32 🤣🤣
Çok çok teşekkürler 🙏 sizleri de bekleriz efendim ☺️ -
@tolgasatir daha ne olsun di mi ama yaa. Konsolosluk görevlisi bile demiş çok soğuk diye bence bu size bir işaret olmalı :)))
-
@dytmelek Evet ama CN yüksek submit erken. Bakalım her şeyin hayırlısı. Ben de onun için turist vizesi aldım ki hazır olsun :) göbek bağı meselesi işin latifesi tabi...😊
Darısı sizlerin başına 🙏🙏🙏 hatta olmuşken küçük CN olsun lütfen🎯evrene mesaj gönderdim😄 -
@berolika askerin şafak saydığı gibi bizde şafak sayıyoruz neler ettin bize gc 😅
-
Zaman hızlı geçiyor, sürekli bakmayınca bunu anladım. En son 107 gün kalmıştı. Şimdi 96.
Neyse mayısta ege bölgesi yaz sezonuna başlar, alırım biralarımı çeşmede deniz kenarına giderim. Bir tanede şampanya götürürüm.
19.00 sularında gc sayfayı bi çökme falan yaşar neyse bir şekilde girer sonucuma bakarım. Kazandıysak şampanlayalar patlar.
Kazanamadıysak atlarım çeşmenin ılık sularına, umutlarımı bir kez daha ertelerim. Mutsuzluğumu suya gömerim. :dove:
Ertesi gün ise hiç bir şey olmamış gibi hayatıma devam ederim ve ds160 formu doldururum.
Herkese sevgiler :) -
@ethsea hatta onu beraber yapalım :)
-
@Serap-2 yaa çok çok amin🙏🏻 bu iletinizi kaydediyorum eğer kazanırsak size özel bir teşekkür edeceğim ☺️ umarım oğlunuz da mülakat alır erken submit konusu çok önemli oradan avantajlı umarım ona da sıra gelir 🙏🏻🙏🏻
-
@Emrah-Borazan Valla olur izmirde olan varsa toplanalım 10 20 30 kişi çok keyifli olur :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum