DV2024 Sohbet Odası
-
@hashirama Günaydınlaaaar Günaydınlar
-
@Emrah-Borazan nasılsınız keyifler nasıl efenim?
-
@dytmelek Ben oğlumun göbek bağını ABD'de o zaman eğitim gören şimdi orada yaşayan kuzenime vermiştim o da okulun bahçesine gömmüştü. Bu sene GC kazandı :) mülakat sırası gelir inşallah 🙏
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@aemte, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sadikcagan senin sıcak veya soğukta yaşamayı sevmene göre değişir. Araştırıp kendi kararını kendin vermelisin. Çünkü Herkesin doğrusu kendine göre değişir :)
Biz 5 kişilik ailede orta yolu nasıl buluruz bilmiyorum.Herkes başka bi eyalet söylüyo.Ortanca oğlum mevsime göre şehir mi seçilir diyor.Tabii onun tuzu kuru 24 saat bilgisayar başında geçirebilir zamanını minik yazılımcı🤣.Onun gönlü Bostonda (tam öğrenci şehriymiş).
Boston pahalı bir şehir. İlk gidiş için zorlayabilir. Tabiki bütçe meselesi. 5 kişilik aile @zumrut hanımın kanalı var YouTube da Green Kart ve 3 Çocuk isminde. Kendileri Boston Massachusetts'teler. Videolarını izlerseniz daha doğru bilgiye ulaşabilirsiniz. Mevsime göre şehir seçilir tabiki. Ben İzmir'de yaşıyorum ve karda 1 kere bile araba kullanmadım :) Soğuk bölgeler ki ilk gittigimizde delivery işlerine kosturacagimiz için genellikle araba kullanacağız. Karda nasıl araba kullanırım hiçbir fikrim yok :) o yüzden işimi garanti altına alıp Houston yani sıcak bölge seçmek daha mantıklı geldi. Dediğim gibi herkesin kendine göre bir doğrusu vardır. Chicago tarafları soguguyla ünlü. Geçen gün bir arkadaşımız burada bir video paylaşmıştı hava sıcaklığı -32 derece hissedilen -47 diyordu. Ben o soğukta yapamam şahsen :)
Evet takip ediyorum onları,yazıyorum kendisine.Çocuklar küçük olunca kurslara gidememekten yakınıyordu,benimkiler büyük olunca avantaj bile olur demişti.Bende soğuk sevmiyorum. -1 de bile sabahları araba çalıştırırken donuyorum,-15 te falan o araba öylece donar kalır, yaza kadar kıpırdamaz🤣.Bu kadar soğuklarda nasıl iş yapılır bilmiyorum.Sıcak ofislerde bizi beklemiyor gibi geliyor bana🤣
-
@hashirama teşekkür ederim iyiyiz çok şükür sizleri sormalı
-
Günaydınlar 👋
-
@sadikcagan gruplar arası rekabet öyle bir arttı ki o kadar eyalet arasında bu iki bölgeye saplandık gören de Amerika da başka yer yok sanacak :D
-
@Serap-2, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dytmelek Ben oğlumun göbek bağını ABD'de o zaman eğitim gören şimdi orada yaşayan kuzenime vermiştim o da okulun bahçesine gömmüştü. Bu sene GC kazandı :) mülakat sırası gelir inşallah 🙏
İnşallah
-
@aemte aynen katılıyorum. Hiç bana göre değil :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sadikcagan gruplar arası rekabet öyle bir arttı ki o kadar eyalet arasında bu iki bölgeye saplandık gören de Amerika da başka yer yok sanacak :D
🤣🤣
-
@Arif thank you 🙏
-
Arkadaşlar sabah sabaha başıma gelen bir olay ile güne başlıyım ki sizde önleminizi alın,
sabah 6 da amazon.com.tr kullanıcı mail adresim ve telefon bilgim değştirilmiş ve kayıtlı kartlarımdan yaklaşık 13 bin tl lik işlem yapılmış, amazon 3D güvenlik şifresi olmadan işlem yapmış ve sabahtan beri karakol banka koşturup duruyorum. Amazon daki kartlarınızı silin bu ara bir güvenlik açığı bulunmuş ve bir sürü kişinin hesabı hacklenmiş. Bilgilerinize
Sorun çözüldümü merak ettim.Kart kullanıldıktan sonra 24 saat içinde bankaya bildirdiğinizde,mağduriyeti banka gideriyor diye biliyorum
-
@Arif ev efsane ama etrafı da çok önemli gezmek bakmak lazım bir de bu oralarda çok zenci mahallesi var bunlarda biraz zenci evi gibi içinin döşemelerinden belli... ama ben eve bittim gerçi içine de bir 30 bin dolar gider bunun adam etmek için ama ne olursa olsun bu fiyatlara ev olduğunu bilmek çok iyi :))) etrafındaki market yerleri şehre uzaklık falanda çok önemli ayrıca ben eşek gibi çalışmak zorundayım buralara yakını iş bulma olasılığım nedir falan hm bakmak gerek 50 yıllık 100 yıllık ev fark etmez hepsi çok güzel... artık bu sitelere bakıyor olacağım hep ve sizlerle de paylaşırım teşekkürler arif :)
-
@Emrah-Borazan bizlerde iyiyiz. Bir yanda KPSS telaşı bir yanda gc heyecanı bekliyoruz bakalım. Hayırlısı ile bir çıksaydı kurtulurduk bu sıkıntıdan :)
-
@aemte Provizyondaydı dün, karakoldan şikayet dilekçesi ile haftasonu açık Garanti Şubesi ( İçerenköy Carrefour da YKB Garanti ve Akbank Haftasonu açık) ne gidip işleme aldırdım ama 1-2 ay sürer iadesi dedi, prosedür şöyleymiş; Garanti bankası amazondan bu harcamaya ait banka ödeme bilgilerini talep edecekmiş, amazon da bu belgeleri vermek zorundaymış ancak 3D mesaj doğrulaması almadığı için veremeyeceğinden banka Amazon a ödetecekmiş benim de paramı iade edecekmiş ama süreç uzuyor dedi biraz beklemeniz gerekecek dedi.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Chicago da yaşamak isteyenin aklında sorun var bence hostese diyorum ki inmiş olmamız gerek hala bulutların arasındayız dedi ki o kar 😂-16 şuan hava benzin istasyonu donmuş
Anaa.. şaka maka adam gitti 😂😂
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rhonster Ekrem Amerika'ya mı geçtin tüh bileydim oğlanın göbek bağını gönderirim hala saklıyorum sıcak olan herhangi bir eyalete gömerdin
Göbek bağı yok. Başka ne olabilir acaba? saçımı götürsen kabul olur mu? 😂 Dilek ağacı gibi çapıt mı bağlasak? 🤣
-
@O-B-K anlamadım?
Yanlış kişiye cevap vermiş. @waterman'a aslında o cevap.
waterman demiş ki - @O-B-K bu bilgi size kim tarafından verildi?
o-b-k demiş ki; konsoloslukta mulakati yaptigim memur
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Chicago da yaşamak isteyenin aklında sorun var bence hostese diyorum ki inmiş olmamız gerek hala bulutların arasındayız dedi ki o kar 😂-16 şuan hava benzin istasyonu donmuş
Tesüf ederim ☺️
-
@aemte Provizyondaydı dün, karakoldan şikayet dilekçesi ile haftasonu açık Garanti Şubesi ( İçerenköy Carrefour da YKB Garanti ve Akbank Haftasonu açık) ne gidip işleme aldırdım ama 1-2 ay sürer iadesi dedi, prosedür şöyleymiş; Garanti bankası amazondan bu harcamaya ait banka ödeme bilgilerini talep edecekmiş, amazon da bu belgeleri vermek zorundaymış ancak 3D mesaj doğrulaması almadığı için veremeyeceğinden banka Amazon a ödetecekmiş benim de paramı iade edecekmiş ama süreç uzuyor dedi biraz beklemeniz gerekecek dedi.
Bilgi için teşekkürler.Tekrar geçmiş olsun. 3D secure güvenip kayıtlı bırakıyoduk,sizden sonra hemen sildim.Geçte olsa bankanın iade etmesi güzel haber
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum