DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 yaa bu depo bizim eşimle hayalimiz hep gidersek alırız diyoruz :) dmaxta izliyoruz hep hayaller kuruyoruz :D
-
@Lossantosdy 15 yıldır yapıyor aynı zaman da gidip bit pazarında da satıyor çok efendi vıcık vıcık değil efendi kaliteli anlatımı vardır.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy 15 yıldır yapıyor aynı zaman da gidip bit pazarında da satıyor çok efendi vıcık vıcık değil efendi kaliteli anlatımı vardır.
birde şu detroit te olan ikinci el kralları magazası varya umarım duruyordur oraya gidicez inşallah eşimle
-
@Lossantosdy duruyor çünkü oraya giden youtuber short video çekmişti
-
@Lossantosdy aslan Osman ın bir süre önce oraya gittigi bir video vardı hala açık :)
-
@Emrah-Borazan dediğin videoyu koyacaktım bende @Lossantosdy
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy duruyor çünkü oraya giden youtuber short video çekmişti
Olley beee biz izlerken diyoruz ki bunlar eski yayın belli, kesin kapanmıştır , umarım duruyordur derdik hep :) eşime gelince bu güzel haberi vermeliyim o zaman daha çok gitmek ister çünkü ona sözüm var, ona oradan kocaman bol basslı ses sistemi alacağım :)
-
@Lossantosdy amerika da kaybolamazsın herkes seni tanıyacak açacaksın basslı sistemi sonra araba böyle gidecek
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra ihtiyacınız varsa ...
Hangimizin güzel kafaya ihtiyacı yok ki şu memlekette :D
Başka türlü çekilmez yoksa. -
@Rhonster evet dogrudur fakat giderler de sanirim ona göre degisiyordur pahali bir yer diyorlar ilk basta sececegim bir yer olmaz herhalde
-
@Emre-Kurtulmuş Deniz & Meltem diye bir çift var onlarda güzel içerik üretiyorlar tavsiye ederim izlemenizi
-
@hashirama kesinlikle katılıyorum içerikleri çok güzel eşimin de en sevdiği youtuber çift
-
@ayvalik10 ondan bahsetmedim:)

pioneer hpm700 --bunun aynısı vardı bizde evlendiğimiz zaman eşim yurtdışından getirtmişti mahalle inlerdi sesiyle... 2sene önce satmak zorunda kaldı :( çok üzülmüştü, ona bu yüzden sözüm var inşallah alacam.. -
@hashirama Deniz abi bizim mahalleden. Şahsen de tanıyorum kendisini. Bütün aile dünyaya dağılmış durumda onlarda. Kendisinin öyle bir hikayesi var ki green card çekilişi ve Amerikaya gitme konusunda. Ağlarsınız :)
-
@Emrah-Borazan evet ya yapamıyorum bi türlü sıkıntı geldi üstüme 🙈
-
@diablo_ercan acaba ben mi beceremiyorum bu işi ya 🙈
-
@Simge-Kutlu cevapla yada alıntı yapınca çıkıyor o menü hızlı cevapta çıkmıyor oradan halledebilirsin ;)
-
@Lossantosdy ay çok canım çektiiiiii 😋
-
@Lossantosdy bizde hep kebap olmuyor ne yazikki ama bende acısız yemek yiyemiyorum yavan tatsız tuzsuz geliyor :)
-
@zazozu ağlar mıyım bilmem ama öğrenmek isterim şahsen hayat hikayesini, iyi bir deneyim olur :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum