-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@berolika Herkesin nedeni kendi içinde kararlıdır. Sizin kendiniz için geçerli görmediğiniz bir sebep başkası için geçerli olabilir. Kaldı ki hepimiz kaçak gidelim noktasına katılmıyorum bu kişiler çok kolay şeyleri göze alarak gitmiyorlar. Tabii ki yaptıkları doğru demiyorum ama bir çok kişinin göze alamadığı şeyleri göze alarak bunu yapıyorlar. Bunu sizin özelinizde söylemiyorum ama sınırdan girenler ile ilgili çok fazla tepki görüyorum ama senelerdir mesela B1/B2 , F veya J vizeleriyle gidip zamanında dönmeyip, statüsünüde değiştirmeyip statüsüz kaçak kalan bir çok kişi var. Bunlar doğru yapıyor demiyorum ama tepkinin sadece sınırdan kaçak girenlere gelmesi bana ilginç geliyor
-
arkadaşlar ds160 için foto isteniyor ya green card için kullandığımı koysam olur mu sizce
-
@Emre-Kurtulmuş Başta da "bence" kelimesiyle belirttiğim gibi bu benim fikrim. Haklı olduğunuz noktalar var. İllegal bir şey yapılıyorsa belirli şeyler göze alınmıştır tabii ki alınmalıdır da her şeyin bir sebebi ve sonucu vardır belirli zorluklar göze alınmıştır mutlaka. Benim tepkim sadece sınırdan kaçak girenlere değil tüm bahsettikleriniz için geçerli konu sınırdan kaçanlardan açıldığı için onun özelinde yazdım, keşke kimse böyle şeyler yapmak zorunda olmasa...
-
@Lossantosdy saç rengin yada ten rengin yada göz rengin değişmediyse şimdi çekilsen de green kart resmi ile aynı olacağı için evet kullanabilirsin
-
@ayvalik10 tmmdır teşekkürler
-
@Emrah-Borazan ilk fırsatta izleyim ama ben herkesi izlemeyi sevmiyorum konuşurken yaptığı bir şaka veya böyle artist artist hareketler yapanlar , yapmacık davrananlar, başkalarının içeriklerini hep taklit ederek seçenler hatta bazen oturma tarzından bile eliyorum izlediğim youtuberlari

-
@Emrah-Borazan kar kış zor gibi hemen hastalaniyorum bünye meselesi sanırım. Karda kışta yatı çıplak gezenlere hayranım o yüzden. Ben lahana gibi giyindigim halde hem çok üşüyorum hemde hemen hasta oluyorum. Böcek olayını çözmek lazım o halde

-
@Selly kis ugrasilacak bir sey degil ya erkenden yaslanirim herhalde

-
@Selly İlk başta bende böyleydim sonra bir baktım izleyecek kimse kalmamış youtubeda
Herkes de bir burnu havadalık durumu var youtubeda neredeyse. Şu anda rahatlıkla izleyebildiğim sadece "Can Tezcan" ve "Ecem ve Ömür" kanalı var diyebilirim. Ama geri kalanı da her ne kadar hareket ve davranışları itici gelse de izliyorum başka seçenek yok diyerek -
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
ve evet arkadaşlar kahvaltıda yediğim bi peynirim vardı sadece, oda 154tl olmuş.... adamlar 100birime aylık alışveriş yaparken biz...
NOT: 800g bide bir kilo bile değil...Az önce marketten geldim geçen hafta gittim en son zamlayip birde büyük yazmaları yok mu bir hafta da fark var birde kampanyaya girmiş bir iki birşey aldım acil bitenleri 350 eskiden bir aylık erzak alırdım pehh yeni evlendiğimizde eşimin maaşı kiramizin nerdeyse yarisiydi geçiniyorduk şimdi maaşının 10/1 i kira ama yetmiyor her ay bir sonraki aya borç devirle geçiyor ama sorsan asgariyi şöyle yaptık
-
@Emre-Kurtulmuş bizdeki ismekler gibi kurslar var. Hatta bazı eyaletlerde üniversitelerde bile ucretsiz dil kursu var. Sanırım bende birinde görmüştüm çok emin olmamakla beraber dil öğrenmek için bir üniversite nin dil kursuna yazılmıştı. Dil kursundaki geçirdiği süre için saatlik ücret gibi bir ödeme yapiyorlarmis. Tam detayları vermemişti onlar Chicago da nun bir eyaletinde yaşıyorlar.
-
@dytmelek

-
@abrakadabra en yüksek 3 eyalet arkadaslar yanlis bakmadiysam
1)Washington
Temel Minimum Ücret (saat başına): 15,74 ABD doları
2)Kaliforniya
Temel Minimum Ücret (saat başına): 15,50 ABD doları
3)Massachusetts
Temel Minimum Ücret (saat başına): 15,00 ABD Doları -
@dytmelek o İtalya daki sinekler 2 veya 3 yıldır İstanbul da da var malesef
️ asya kaplan sineği. Siyah beyaz şeritleri olan bir sinek çok beter onlar. Ben onlar için bir roll on sürülebilir ilaç bulmuştum çok iyi geliyordu ama Türkiye piyasasından çekildiler satış az diye 
-
@dytmelek hahahahahaha aynı şekilde benimle de bu konuda dalga geçiyorlar. Ben bir de influencer lik yapıyorum kendi çapımda o yüzden de çok daha kosturmacali geçiyor günüm. Neredeyse bütün gün telefonla olup hicbirseye yetisememek çok berbat birsey
️
️
️ -
@Simge-Kutlu aynen belki de

-
-
@Selly kadir zora nin iceriklerini başka yerde bulman pek mümkün değil. Eğlence videoları falan yapmıyor. Tamamen Amerika hayatındaki kendi tecrübelerini aktarıyor. En nihayetinde tabiki zevkler ve renkler diyeceğim. Tabiki hoşuna gitmezse dahi kendi zevkin

-
@abrakadabra ihtiyacınız varsa ...
-
@Lossantosdy cahil cesareti olmayan zaten kaçak yola basvurmuyor bence. Maalesef burayı batıran ve bizim uzak durmak istediğimiz kesim kaçak yolları tercih ediyormuş gibi geliyor bana

Benzer Başlıklar
150
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k