DV2024 Sohbet Odası
-
@abrakadabra en yüksek 3 eyalet arkadaslar yanlis bakmadiysam
1)Washington
Temel Minimum Ücret (saat başına): 15,74 ABD doları
2)Kaliforniya
Temel Minimum Ücret (saat başına): 15,50 ABD doları
3)Massachusetts
Temel Minimum Ücret (saat başına): 15,00 ABD Doları -
@dytmelek o İtalya daki sinekler 2 veya 3 yıldır İstanbul da da var malesef 🤦🏼♀️ asya kaplan sineği. Siyah beyaz şeritleri olan bir sinek çok beter onlar. Ben onlar için bir roll on sürülebilir ilaç bulmuştum çok iyi geliyordu ama Türkiye piyasasından çekildiler satış az diye 😔
-
@dytmelek hahahahahaha aynı şekilde benimle de bu konuda dalga geçiyorlar. Ben bir de influencer lik yapıyorum kendi çapımda o yüzden de çok daha kosturmacali geçiyor günüm. Neredeyse bütün gün telefonla olup hicbirseye yetisememek çok berbat birsey 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
-
@Simge-Kutlu aynen belki de 😊😊
-
@Simge-Kutlu 🤣🤣
-
@Selly kadir zora nin iceriklerini başka yerde bulman pek mümkün değil. Eğlence videoları falan yapmıyor. Tamamen Amerika hayatındaki kendi tecrübelerini aktarıyor. En nihayetinde tabiki zevkler ve renkler diyeceğim. Tabiki hoşuna gitmezse dahi kendi zevkin :)
-
@abrakadabra ihtiyacınız varsa ...
-
@Lossantosdy cahil cesareti olmayan zaten kaçak yola basvurmuyor bence. Maalesef burayı batıran ve bizim uzak durmak istediğimiz kesim kaçak yolları tercih ediyormuş gibi geliyor bana 😔
-
@dytmelek abim duymasın kebap a söylediklerini :D
-
@goyro666 🤣🤣🤭🤭🤭
-
@Emre-Kurtulmuş Ecem ve Ömür harikalar tek onları izlerim izlersem
-
@Emre-Kurtulmuş Can Tezcan i bende izliyordum ilk başlarda ama storylerinde paylaştıklari bir kaç şeyden sonra acayip soğudum hatta görünce iyyy oluyorum artık. Ecem ve Ömür u bende çok severek takip ediyorum. Bir de Samet Saray , Canan Saray çifti vardi ayrı youtube kanalları var ama 2 aydır falan video atmıyor onlarda
-
@Zelene ya olur mu hurricane sadece Florida yı vuruyor :D Houston cular napacaksınız :D şaka bi yana hasar var
-
-
@Lossantosdy Katılıyorum içten ve doğal geliyor yapmacık gelmiyor diğer youtuberların ki gibi. Clickbait yok, yapmacık değiller, gizli saklı birşeyleri yok. İdeal içerik üreticisi benim gözümde. Seyahat Ruhu, Aslan Osman gibi kanallarıda izliyorum mesela ama beğenmeyerek sırf bakalım bu sefer ne saçmalık yapmışlar diyerek izliyorum onları
-
@Emrah-Borazan kendisi youtuber zaten
-
@Selly aaa emoji yüzünü kapatan kız koymuştum neden böyle yapmış. Telefondaki emojilerin hepsi uygulamada çıkmıyor sanırım 😔
-
@ayvalik10 biliyorum teşekkür ederim
-
@Emrah-Borazan izleyip söylerim 🤣🤣🤭🤭
-
@Emrah-Borazan bu kişide chicagocu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum