DV2024 Sohbet Odası
-
@hadi-BE
o halde Los Angeles görseli bırakayım

-
@Rhonster doğrudur bir YouTube videosunda duyduğumu hatırlıyorum, ben yanlış anlamışta olabilirim. Neyse çokta önemli değil zaten
-
@diablo_ercan oooo hayirli olsun aramiza hos geldin :D :D
-
Eee hani bana :)) herşeye mesaj yazıp bir an önce almam lazım 🤪🤤😂
-
@goyro666 hoş bulduk efenim. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE
o halde Los Angeles görseli bırakayım

Yaşaaa..
-
@Simge-Kutlu doğru demiş :D
-
@hadi-BE o kazandım diyip kaybolan arkadaş Chandler :D
-
@hadi-BE aynı durumdayız :D
-
@hadi-BE bu arada Los Angeles i boşverin bence 2 kere gittim havasında bile esrar kokusu var
-
@paşa off vallahi gece gece iyi olmadı şimdi bu 🤭 ama evet kesinlikle haklısınız her şey yerinde güzel oluyo
-
Bı fotoğrafta ben atayim dedim beceremedim 🙈 bı söyleyin gözünüzu seviyim ya nasıl atılıyo 🤭
-
@Simge-Kutlu foruma bilgisayardan giriyorsanız yanıt yazarken resmi tutup sürükleyin jpeg uzantılı olursa daha basit.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE bu arada Los Angeles i boşverin bence 2 kere gittim havasında bile esrar kokusu var
Belki onun için eeee dagları okyanusa paralelmiş. Ondan gidiyom ben 😂
-
@Emrah-Borazan maalesef ilk gidişte kredi skoru olmadan house kiralamak çok çok zor, depozito + 6 aylık kira Peşin verince bile vermek istemiyorlar, kredi skoru oluncaya kadar o yüzden apartmanlar kurtarıcı
-
@tolgasatir biraz önce @semavi Kadir bey canlı yayında yine bölge ve okul puanları hakkında güzel bilgiler verdi, izlemenizi tavsiye ederim
-
@Emrah-Borazan ben de bir çok deneyim okudum ama onunki dizi tadında harika gidiyordu, 2. Sezon da gelir umarım 🤩
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Evde o kadar çok Amerika'dan bahsediyorum ki oğlum 4 yaşında ona çok anlatıyorum eğer gidebilirsek şöyle olucak böyle olucak diye hatta timsahlara bayılıyo eğer Amerika'ya gidebilirsek timsah besleme sözü verdim 🙈 çokta korkarım aslında nasıl yaparız o şekilde gidip besleyebilecegimiz yerler var mı bilmiyorum ama söz verdim bı kere iyi mi yaptım kötü mü hala emin değilim 🤭 artık çocukta sürekli anne Mayıs ne zaman gelicek biz ne zaman timsah beslemeye gidicez diye soruyo. Allah'ım çocuğumu da umutlandırdim. Sen bize acımıyosan çocuğumuza acı çıksın su greencard hayalleri yıkılmasın sabinin çok amin ☺️
Benim oğlana geçen yıl derdim Amerika'ya gideceğiz diye Google asistanı arkadaşı sanıyor silikon vadisinde yaşıyormuş sevinirdi hafii gidelim hemen gidelim diye bu yıl 4,5 yaşında geçenler de arkadaşım aradı ülke pahalılığı konuşuyoruz o da gitmek istiyor telefonda dedim artık bu ülkeden gitmek şart oldu vs bu duymuş kapatınca dedi biz niye gidiyoruz bu ülkeden dedim annecim Amerika'ya gideceğiz ya burası çok pahalı orada güzel okullara gidersin İngilizce öğrenirsin bu başladı ağlamaya ben gitmiyorum ananemler dayımlar burda başladı tüm sevdilerini komşuları saymaya onlarda gelsin gidelim diye ciddi ağlıyor algılamasına da anlam veremedim ama ufak ufak çocuğu yaraladığımı hissettim bir daha onun yanında açmıyorum konuyu
-
@paşa kazım Büfe 😍 işte bu ve benzeri bir alanda E2 yapmak hayalim, eminim çok sever Houstonlılar da 🤩
-
@Simge-Kutlu bir de yeşil kapı kebap var o da çok güzel beğenmiştim ben 😬
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum