DV2024 Sohbet Odası
-
@paşa hangi konuda anlamadım valla :D deminden beri 3 farklı muhabbet dönüyor :D
-
@paşa hahahahha :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@paşa 😂😂😂
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@paşa hangi konuda anlamadım valla :D deminden beri 3 farklı muhabbet dönüyor :D
sayın @Rhonster bir sayfa önce buluşmanın Adana'da olmasını teklif ettiniz ya ben heyecanlandım dayanamadım sizin için bir mangal yaktım :face_with_tongue:

-
@diablo_ercan yaaa hep hayalim gerçekten hep bunu hayal ediyorumm
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy öyle bir seçenek yok malesef hayallerini erkenden mahvedeyim ben :D
yahu düğün davetiyesi diyorum ya :D gönderilir niye olmasın ki, arkadaşımın düğününe gidiyorum kardeşim kime ne :D
-
@Emrah-Borazan küçük olan oğlum anlamıyo daha ama büyük olan anlıyo artık herşeyi o yüzden ona Amerika'yi sevdirmenin heveslendirmenin bı yolunu bulmam gerekiyodu hazır timsahları seviyoken ordan yürüdüm ben de 🙈
-
@Rhonster mangal partisine gelicez ya oralarda buluruz belki 😄
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan küçük olan oğlum anlamıyo daha ama büyük olan anlıyo artık herşeyi o yüzden ona Amerika'yi sevdirmenin heveslendirmenin bı yolunu bulmam gerekiyodu hazır timsahları seviyoken ordan yürüdüm ben de 🙈
merak etme gerçeğini görünce vazgeçer, çünkü bende 2tane küçük timsah figürlü oyuncak var çocukluğumdan kalma , öyle çok tatlı görünüyorlar ama gerçeği öyle değil :)
-
@Lossantosdy benimki çılgın biraz belgesel falan izliyo önden izliyorum ben YouTube'dan kan revan bı şey yoksa izlemesine izin veriyorum bazı videolar uygun olmuyo anne senin gözetiminde izliyim diyo bana 🤭 deliriyo timsah hatta diye bı ara tutturdu evde besleyelim diye yicek hepimizi timsah haberi yok 🙈
-
@Lossantosdy benimki çılgın biraz belgesel falan izliyo önden izliyorum ben YouTube'dan kan revan bı şey yoksa izlemesine izin veriyorum bazı videolar uygun olmuyo anne senin gözetiminde izliyim diyo bana 🤭 deliriyo timsah hatta diye bı ara tutturdu evde besleyelim diye yicek hepimizi timsah haberi yok 🙈
:D tmm bi defa bulun görsün içinde kalmasın sonra vazgeçer zaten :D
-
@Halenaz-Ok ooo aramıza hoşgeldin o zaman ☺️ burda hayallerin umutların sürüsune bereket sınır yok 🤭 ama benim eşim de öyle ne zaman konuyu açsam sonra çok üzülüceksin yapma diyo bana o öyle diyince de üzülüyorum ama 🙈 hatta eşim öyle diyince ben de 4 yaşındaki oğlumla konuşuyorum 😄
-
@Lossantosdy var mıdır ki öyle bulabileceğimiz bı yer 🤷
-
@Rhonster eşimle bugün muhabbetini yaptık sadece muzlu süt için bile gidilir Adana'ya diyo 😄
-
@Rhonster eşimle bugün muhabbetini yaptık sadece muzlu süt için bile gidilir Adana'ya diyo 😄
Sayın @Simge-Kutlu Eşiniz çok haklı işte şimdi doğru adrestesiniz ta ta ta taaaa :backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down:

-
@paşa hahahahaha :D
-
@paşa 😄 ne muz yerim ne süt içerim amaaaa kebap diyince oturur baya baya yerim napalim eşim de üstüne muzlu süt içsin ☺️
-
yıldız gelmiş yuppi :D

-
@Simge-Kutlu daha önce de yazmıştım bu başlık atında benim eşim de aynı kafada biz nasıl ikna edeceğiz bunları ya 😂😂
-
@paşa 😄 ne muz yerim ne süt içerim amaaaa kebap diyince oturur baya baya yerim napalim eşim de üstüne muzlu süt içsin ☺️
@Simge-Kutlu greencard yakın mangalları yakın ! :face_with_tongue:
@diablo_ercan off gözlerimiz kamaştı hayırlı uğurlu olsun:love-you_gesture:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum