DV2024 Sohbet Odası
-
@Lossantosdy benimki çılgın biraz belgesel falan izliyo önden izliyorum ben YouTube'dan kan revan bı şey yoksa izlemesine izin veriyorum bazı videolar uygun olmuyo anne senin gözetiminde izliyim diyo bana 🤭 deliriyo timsah hatta diye bı ara tutturdu evde besleyelim diye yicek hepimizi timsah haberi yok 🙈
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy benimki çılgın biraz belgesel falan izliyo önden izliyorum ben YouTube'dan kan revan bı şey yoksa izlemesine izin veriyorum bazı videolar uygun olmuyo anne senin gözetiminde izliyim diyo bana 🤭 deliriyo timsah hatta diye bı ara tutturdu evde besleyelim diye yicek hepimizi timsah haberi yok 🙈
:D tmm bi defa bulun görsün içinde kalmasın sonra vazgeçer zaten :D
-
@Halenaz-Ok ooo aramıza hoşgeldin o zaman ☺️ burda hayallerin umutların sürüsune bereket sınır yok 🤭 ama benim eşim de öyle ne zaman konuyu açsam sonra çok üzülüceksin yapma diyo bana o öyle diyince de üzülüyorum ama 🙈 hatta eşim öyle diyince ben de 4 yaşındaki oğlumla konuşuyorum 😄
-
@Lossantosdy var mıdır ki öyle bulabileceğimiz bı yer 🤷
-
@Rhonster eşimle bugün muhabbetini yaptık sadece muzlu süt için bile gidilir Adana'ya diyo 😄
-
@Rhonster eşimle bugün muhabbetini yaptık sadece muzlu süt için bile gidilir Adana'ya diyo 😄
Sayın @Simge-Kutlu Eşiniz çok haklı işte şimdi doğru adrestesiniz ta ta ta taaaa :backhand_index_pointing_down: :backhand_index_pointing_down:

-
@paşa hahahahaha :D
-
@paşa 😄 ne muz yerim ne süt içerim amaaaa kebap diyince oturur baya baya yerim napalim eşim de üstüne muzlu süt içsin ☺️
-
yıldız gelmiş yuppi :D

-
@Simge-Kutlu daha önce de yazmıştım bu başlık atında benim eşim de aynı kafada biz nasıl ikna edeceğiz bunları ya 😂😂
-
@paşa 😄 ne muz yerim ne süt içerim amaaaa kebap diyince oturur baya baya yerim napalim eşim de üstüne muzlu süt içsin ☺️
@Simge-Kutlu greencard yakın mangalları yakın ! :face_with_tongue:
@diablo_ercan off gözlerimiz kamaştı hayırlı uğurlu olsun:love-you_gesture:
-
Adanalılar kebabın kokusunu alınca
https://www.instagram.com/reel/Cm1m8PZpGL_/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
@Simge-Kutlu daha önce de yazmıştım bu başlık altında benim eşim de aynı şekilde nasıl ikna edeceğiz bilmiyorum , bir hevesle araştırma yapıyorum anlatıyorum ama benimle aynı heveste olmuyor 😂
-
@paşa bı de kedi Ahmet'e gitmek istiyomus adanada sokak lahmacuncusu 😄
-
@ErdalK ben çekilişi kazandıgimiz o gün bekliyorum o gün bı geksin bı kazanalım baaaak ben sana demiştim diycem 😄
-
@paşa teşekkürler :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
-
@paşa bı de kedi Ahmet'e gitmek istiyomus adanada sokak lahmacuncusu 😄
@Simge-Kutlu kopun kopun gelin her zaman beklerim :man_raising_hand:
-
@Simge-Kutlu ben de o günü merakla bekliyorum bana diyor ki çıkıp çıkmayacağı belli değil çıkınca araştırırız bakarız diyor yav belli olduktan sonra zamanımız kısıtlı hangi birini araştıracağız ben 2022 Haziran ayından beri araştırıyorum halen her gün yeni bir bilgi buluyorum diyorum hele çıksın bakarız dedi bakalım çıkarsa tepkisini ne olacak 😂
-
@paşa 2 bebeyle canakkaleden adana pek parlak fikir değil gibi duruyo sanki 🤭 greencard çekilişini kazanırsak, mülakatta alırsak mülakat için Ankara'ya gittiğimizde adanaya da gidelim şöyle gerçek bı kebap yiyelim dedik Ankara'dan da çok uzakmis 🙈 kebap yemek haram oldu resmen. Bizim buralarda hiç yok malesef bı yer açıldı bı kaç sene önce adi 01 ama sadece adı 01 adanayla alakası yok 🤦 artık bizim kebap yeme işi Amerika'daki partiye kaldı 😄
-
@paşa 2 bebeyle canakkaleden adana pek parlak fikir değil gibi duruyo sanki 🤭 greencard çekilişini kazanırsak, mülakatta alırsak mülakat için Ankara'ya gittiğimizde adanaya da gidelim şöyle gerçek bı kebap yiyelim dedik Ankara'dan da çok uzakmis 🙈 kebap yemek haram oldu resmen. Bizim buralarda hiç yok malesef bı yer açıldı bı kaç sene önce adi 01 ama sadece adı 01 adanayla alakası yok 🤦 artık bizim kebap yeme işi Amerika'daki partiye kaldı 😄
@Simge-Kutlu çekilişi kazanıp mülakata gelelim o gazla üç bilemedin dört saatçik yoldan sonra şöyle bir sofranın sizi karşıladığını hayal edin ben başka bir şey demiyorum :) Adana dışında Adana yememeye özen gösteriyorum her şey yerinde güzel. Her kültürün kendine has özellikleri var çakmalardan uzak durun lütfen :)

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum