DV2024 Sohbet Odası
-
@tolgasatir adres belli Tampa :D
-
@Simge-Kutlu valla bilemiyorum ya burdan bi çıkıp gidelim de eyalet eyalet dolaşmaya bile razıyım ben :D
-
@hadi-BE hani nerde niye benim haberim yok haber etselerdi bari :D
-
@Rhonster en azından düğüne falan katılırdın dimi :D
-
@hadi-BE hedef doğru :D
-
@berolika Chicagoya bekleriz ☺️
-
@hashirama yok öyle birşey nasıl ve nerden duyabiliyorsunuz :D kaç yıldır buralardayım daha duyamadım bu tarz şeyler ben :D
-
-
@Emrah-Borazan üzdü ama olsun belki bir gün
-
@tolgasatir he ya :D
-
@Simge-Kutlu Chicago benden uzak Allaha yakın olsun :D eminim sizde kararınızdan vazgeçeceksiniz sıcak iklim insanı soğukta yapamaz ben Çukurovanın göbeğinde büyüdüm lanet olsun sıcağa dedim şimdi Kırıkkale deyim nolur az ısın diyorum havaya :D
-
mekan belli arkadaşlar Tampa hiç uğraşmayın orayla burayla
-
@Rhonster huricane yok mu oralarda alıp götürmesin soğuk eyaletlere :D
-
@Rhonster hahahahah bilmem yazmayanlara sormak lazim bize göre onlar onlara göre de biz demekki :D
-
@Lossantosdy neden adana almanya olsun :D
-
@waterman itiraz ediyoruuuuummm 🤭
-
@goyro666 @Lossantosdy peki neden İzmir olmasın? :))
-
@Rhonster bana uyuyor komsunuz olurum artik :D
-
@Emrah-Borazan ben her türlü eleniyorum sanirim ya :D
-
@diablo_ercan benim memlekette yok hurricane
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum