DV2024 Sohbet Odası
-
@Simge-Kutlu çok soğuk biz almayalım, bünyemize ters 😂
-
@dytmelek @Simge-Kutlu ya sağlık sistemine çok güvenemediğim için bu kadar soğuk bir bölge beni ürkütüyor :D
-
@tolgasatir Anladım, haklı olarak tabi :)
-
@hadi-BE bizde durumlar aynı evin satılmasını bekliyoruz sanki bu ara olacak gibi, o durumda en geç 2 aya bekle bizi Amerika 🎉🎉 siz nasılsınız peki
-
@Zelene siz de turist vizesine başvurdunuz değil mi, inşallah sizden de güzel haber alırız yakında
-
@Rhonster aldım güzel haberlerini 🙏🏻🙂
-
@dytmelek biz evi yeni sattık (kendimize ev alıcaz diye ailenin bize verdiği evi) parayı nakitte bekletiyorum aileyi oyalıyorum şuan ev bulamıyoruz diye :D 11 Nisan da vize görüşmesi var onaylanırsa çok hızlı ilerleme yapıcam :)
-
@tolgasatir biz ilk yıl apartmanda kalırız sonra duruma göre ssatın almak için araştırmaya başlarız diye düşünüyoruz ama tabi şartlar ne getirir bilemem ama bence orta seviye bir kazançla kira öder gibi ev kredisi ödeyebiliriz gibi geliyor, hem ev fiyatları da düşüşte gördüğüm kadarıyla 👍🏻
-
@tolgasatir kesinlikle katılıyorum dediklerinize, benzer kafadaki insanlar bu forumu bulup ülkeden kurtulmayı kafaya koyanlar zaten o yüzden çok büyük kısmıyla iyi ilişkiler kurabiliriz diye düşünüyorum.
-
@tolgasatir hiç birşey anlamadım 😂
-
@Emrah-Borazan Günaydın☀️ 102 gün kalmış şaka gibi 🤩
-
@tolgasatir benim de öyle Mersin’de bile hava biraz soğusun çocuklar hemen hasta oluyor, kesinlikle sıcak bölgeler ilk tercihim
-
Zaman su misali.. Günler geçiyor ömür gidiyor. Allahım konuyu biliyorsun Amin :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dytmelek biz evi yeni sattık (kendimize ev alıcaz diye ailenin bize verdiği evi) parayı nakitte bekletiyorum aileyi oyalıyorum şuan ev bulamıyoruz diye :D 11 Nisan da vize görüşmesi var onaylanırsa çok hızlı ilerleme yapıcam :)
Ahahah çok iyi yapmışsınız hatta dolar alabilirsiniz o paraya😅 biz de 4 aydır satılmasını bekliyoruz bakalım kısmet çok heyecanlandık bu ara ciddi bir alıcı var gibi. O zaman Nisanda güzel haberler gelsin sizden de🙏🏻 hatta belki daha da öne çekersiniz randevuyu
-
@dytmelek valla Ankara ya bulduk ve arabayla gideceğiz o yüzden çok risk almayacağım kar kış korkusundan 11 nisan iyi gibi :) valla dolardan ziyade halka arz ları takip ediyorum şuan daha kar lı :)
-
@dytmelek ds160 ile ilgili bir soru sormuştu cevabı bulunca silmiş ona cevaben yazdım :)
-
Herkese tünaydınlar iki haneli sayılara geldik geliyoruz zaman akıyor hadi hayırlısı :)) Ben de sıcak mevsim insanıyım soğuğu pek sevmem o yüzden sıcak olan yerler listemin başında ama bu börtü böcek mevzusu bir kafamı karıştırmıyor değil :))
-
@dytmelek aynen zaten gider gitmez ev bulmak en büyük dert paran bile olsa. O yüzden istediğimiz bölge de uygun bir yer bulup bölgeyi biraz araştırmayı düşünüyorum.
-
@berolika valla 2. Büyük korkum da bu :) ama bahçesinde tavuk besleyenler kedi köpekler falan bir çözüm yolu arıyorlar gibi gidenler :) bol bol ilaçlatmak da bir çözüm olabilir :)
-
@tolgasatir Ben apartman dairesinde yaşarım ilk etapta diye düşünüyorum zaten ya tek olacağım ya da arkadaşlarımdan kazanan olursa beraber kalırız diye düşündük bol bol ilaçlatmak çözüm olacaktır dediğiniz gibi :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum