DV2024 Sohbet Odası
-
@waterman amerikaya da götürsek mi acaba texas ın kışı nasıldı unuttum ama mesela chicago efsane soğuk:))) iyi gider bu yorgan oralarda
-
@debbieLA77 TX ve kış yan yana gelmiyor pek :)
-
@datanist hep nemli sıcak bi yer yağmurunda bile bangkok gibi:))) ama hatırlamıyorum soğuğu var mı hiç ben hep yaza denk geldim sanırım
-
@debbieLA77 valla ABD için çok iki arada bi deredeyim bi olur gibi geliyo bi milyonlar arasından o şans sana denk gelmez yıllardır gelmiyor şimdide gelmez diyorum bakalım 😂
-
@waterman Bu sefer olacak İnşallah Forum Kopacak İnşallah Dualarımız Hayırlısı ile NASİP OLUR İNŞALLAH
-
@datanist imzanız da daha önce de farkettim Bosna'dan mı aldınız vizenizi orada mı yaşıyordunuz
-
@ayvalik10 videonun altinda ki yorumlara daha cok güldüm :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@Zelene Vizeyi, Sarajevo’dan aldim ve Boston’da yasiyorum.
-
@debbieLA77 yaşım 29 benim ama o yorganlari ben de biliyorum ben çocukken evimizde bi gömme dolabimiz vardı annem her akşam o gömme dolaptan o yorganı indirir her sabah kaldırırdi tabi bı de yer yatağımiz vardı bayılırdım o yer yatağına babam yatağı indirip açınca önce ben girerdim içine anneme de anne ağır yorganı üstüme at derdim annem o yorgani üstüme koyduğu andaki rahatimi hala hatırlıyorum çok değil 7-8 yaşlarındaydim ama yorgan üstüme düştüğü andaki rahatımi huzurumu hayatım boyunca unutamam sanırım
-
40 ve üstü insanlar amerikaya gitmek için geç mi kaldık diye üzülmesinler çünkü cevabı video da
-
@ayvalik10 her bastığımda farklı video çıkıyor bence atmak istediğin video olmamış
-
@ytrbilgisayar Amin
-
@Emrah-Borazan seni mi kırıcam youtube yükledim yine açılmazsa haber verir misin
-
geldim yine umut dünyasına 5. başvurum.
-
Tekrardan selamlar herkese, çok heveslenmeyeyim sonuç sürpriz olsun diye forum'a girmeye, videolar izlemeye ara vermiştim. Ne var ne yok bir şeyler kaçırmamışımdır umarım.
-
@Mertoidvania değişen hiçbir şey yok aynı uçakta yer kapatıyoruz topluca gidicez mangal partisi verilip her yöreden yiyecek içecek olacak. motivasyon düşmesin moraller yüksek olsun diye gırgır eğlence gidiyoruz.
-
@dytmelek ah ablacım burdayız ama tek çare lottery gibi görünüyor 😂
-
Günaydınlar Efenim
-
Efenim Günaydınlarrrrrr
-
İzmir sallanıp duruyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum