DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika green kart haricinde tüm mülakatlar istanbul + ankara green kart sadece ankara da oluyor
yok şuan Ankara da turist vizesine açık geçen gördüm telegramda birisi yazmıştı
-
@Lossantosdy bende aynısını yazdım anlaşılmamış anlaşılan sadece green kart ankara da yapılıyor diğer tüm vizeler istanbul ve ankara da yapılıyor dedim hatta turist vizesi için ankara daha boştu.
-
@ayvalik10 @Lossantosdy Günaydınlar teşekkür ederim bilgilendirme için yanlış anlamışım konuyu :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Lossantosdy o kadar iznin var sanırım da o zaman gemiler falan devreye giriyor sanırım... değmez yani anneni al yanına :))
-
@goyro666 ayy geçicek geçicek diye Tarkan şarkı da çıkardı ama geçmedi bir türlü valla daha beter oldu
-
@goyro666 tamam aldık seni de dua duadır nerden geldiğinin bir önemli yok uzaktanda hallederiz:))
-
arkadaşlar herkese günaydın ? benim bilgisayar yine sayfayı yenilemiyor göremiyorum geri sayımı... şafak kaç?
-
@debbieLA77 Günaydın 113 gün 9 saat :))
-
Günaydınlar Forumun güzel insanlari
-
@debbieLA77 seni bilmem ben bu şarkıyı hep geçirecek olarak dinledim. Tarkan da sözleri yazarken 2 harfi unutmuş bence :)
-
şafak sayacı nerde bazen çıkmıyo görülmüyo
-
@Calibraturbo f5 reflesh yapınca arka arkaya yükleniyor.
-
Herhangi bir konunun içindeyken en üste çıkın genelde son paylaşımların altında çıkıyor. Ana sayfada görünmüyor.
-
@ayvalik10 hahahahaha bence kesinlikle o geçicek çıktıktan sonra geçiren geçirene oldu zaten :)))
manşet atıyorum '' tarkan'nın geçicek şarkısının, ardından halka geçirdiler'' flaş flaş flaş:)) -
Şaka maka az kalmış.Sanki. Ben neye yanıyorum kanadadayken abd turistik vizesi almadıgıma yanıyorum şimdi sürünecez peşmerge gibi.. Paypalle yurtdısına satış yapmam para almam gerekiyor yaklaşık 1700 euro parça parça. ümmetin şahı yasaklamış Napabilirim bilen biri varmı. Orada 1700 eden mamül burada 10000 etmiyor tam tersi burada para etmiyor sorun o
-
@Calibraturbo öyleyiz zaten şuanda gibisi fazla :))))
-
https://www.youtube.com/watch?v=aY_5kF7QTqg&list=RDGMEMP-96bLtob-xyvCobnxVfyw&index=17 bewırli hillste Manitanın yanında ılık ılık bu parça çalarken tavanı açacan eldorado coachbuilder veya 129 merso sl ooff
-
Yerimizi alalım. Amerikada buluşmak ümidi ile :)
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
https://www.youtube.com/watch?v=aY_5kF7QTqg&list=RDGMEMP-96bLtob-xyvCobnxVfyw&index=17 bewırli hillste Manitanın yanında ılık ılık bu parça çalarken tavanı açacan eldorado coachbuilder veya 129 merso sl ooff
Sen bu işi biliyon hacıı :D
-
@Lossantosdy ahahah bir dürümden bişey olmaz peşinden tatlı yemediysen gönlünü ferah tut 😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum