(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
iyi akşamlar arkadaşlar bi sorum olacaktı 17 şubatta ankarada vize görüşmemiz var pasaport gönderme yeri ptt çankaya yazıyor. ben adana da yaşıyorum onay alırsak bu yerden mi almam lazım
yada özel gönderim secebiliyor muyum ev adresimi.
eğer secebiliyorsam forma düzeltme yapmam gereken yerler var onları tamamladıktan sonra mı yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim. -
Yukarıda bazı arkadaşlar İngiltere ve ABD aynı demişler. Bence farklı. Arkadaşım İngiltere'ye başvuru yaptı ve red aldı. Hemen ardından ABD'ye başvuru yaptı ve onay aldı. Anladığım kadarıyla biri red veriyorsa öteki de red verecek diye bir şey yok.
-
@ugur-avluklu evet ücret karşılığında adres değişikliğini ais üzerinden yapabilirsin.
-
Şirketten alınacak belgeleri randevudan 2 hafta önce almış olsam randevuda sorun olur mu acaba? Yoksa 1 hafta önce mi almak gerekir?
-
arkadaşlar çok önemli bir sorum var, cevap verirseniz çok sevinirim:
bilgilerimin çoğu değiştiği için yeni bir ds160 formu doldurdum fakat usvisa-info'da eski ds160 formumun numarası görünüyor ve değişiklik yapamıyorum. Randevuda sorun oluşur mu? -
@yasolina yeni ds160 conf page cıktısını alıp mülakat günü götürün orda değiştiriyorlar
-
@yasolina randevu günü kapıda görevliye yenisini verin sorun olmaz
-
merhaba, 20 ocakta görüşmem var. tek başıma gideceğim acaba orada eşyalarımı bırakabileceğim bir yer var mıdır?
-
@ety hem istanbul da hem de ankara da emanetçiler var
-
@denizci10 ankara da yeni yerinde vardır umarım emaneçti.
-
@ety yani danışanlarımın koydukları yerler var. umarım siz de bulabilirsiniz.
-
@denizci10 çok teşekkür ederim :folded_hands:
-
Bugün itibariyle İstanbul'da vize randevusu verilmiyor. çok ilginç gerçekten. bu işin sonu nereye gidecek çok merak ediyorum.
-
@melihguney boş slot yoktur sürekli deneyin
-
@waterman ben randevuyu aldım kasım ayına. daha erkene çekebilir miyim diye bakıyorum.:)
-
@melihguney benimde aralıkta bekleme süreleri yoruyor 😢😢
-
@waterman gece 2-5 arası sürekli deneyin. Ben temmuz ayından ocak ayına aldım o şekilde ankara için.
-
@ety 12 Aralık'ta gittiğimde vardı. 20 Ocakta Çok Sevdiğim bir gezginde orada olacak vize için :) https://www.instagram.com/gurkangencc/
-
@cthax süper. :smiling_face_with_sunglasses:
-
............
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum