DV2024 Sohbet Odası
-
@dytmelek hayatımda hiç şalgam içmedim nedendir bilmiyorum bi icesim gelmiyo deli bı önyargı var şalgama karşı 🙈 yahu bı tadına bak beğenmezsen içme dimi ama yok yani tadına bile bakmıyorum ama çokta merak ediyorum 😄 şalgam konusunda deli bı ikilemin içindeyim sanki 😄
-
@Simge-Kutlu olur mu ya kesin iç bildiğin turşu suyu
-
@Simge-Kutlu Adana'ya yakınsanız gidin bir Adana kebabı ile şalgamı deneyin. Eminim beğeneceksiniz.
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
herkese iyi akşamlar arkadaşlar geçen sene foruma bu kadar düşmemiştim... ama geçen seneler de bu kadar güzel sohbetlerin edildiği bu kadar güzel insanın bir arada olduğunu ya fark edemedim ya bu sene diğerlerinden bir farklı bilemedim orasını... ama bir nebze sohbetleri takip ettiysem bu kadar samimi bir ortamı yakalayamadım belki... hayaller ve umutlar daha da amerika hayallerinin üzerine yığılınca böyle oldu belki de bilinmez... ama hepiniz iyi ki varsınız... herkesin birbirine yardım etmeye çalıştığı umutsuzluğa düştüğünde ayağa kaldırdığı, mutlu olduğunda daha da yüreklendirip cesaret verdiği bir yer burası... kurucuları kimler bilmiyorum hepsini birbirine karıştırıyorum artık ama iyi ki varlar iyi ki ... bu sene hepimizin yılı olsun... olamaz mı olur... hepinizi çok seviyorum... valla alkolle aram yok... çay içiyorum çayda mı bişey vardı acaba :))))) öpüüüüüjeeeeemmmm :))))
bu sene ben varım dostum ondandır :D
@dytmelek @paşa bende Adanalıyım :) -
bu arada şalgam çok içmeyin tuvaletten çıkamazsınız :D :D
-
@Programmer oldukça uzağım Çanakkaledeyim ☺️
-
@cdzdcd turşuyu da turşu suyunu da çok severdim halbuki nedir bu bendeki önyargınin sebebi bilmiyorum 🙈
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@cdzdcd turşuyu da turşu suyunu da çok severdim halbuki nedir bu bendeki önyargınin sebebi bilmiyorum 🙈
Turşu hastasıyım
-
Şalgam candır. Rakı şalgamsız gitmez. Balıktan sonra en iyi arkadaşıdır :))
-
@Lossantosdy kardeşşş birlikten güç doğar hepimizin kazanması dileğiyle inş🙏🙏
-
@dytmelek ben bunun detaylarına bir bakıyım... green kart lottery sini kazandım ds260 formunu son anda doldurdum atladım amerikaya gittim başvurdum daha mı fazla şansım yani... ama orada da turistik vize ile dolanmaya geldim diyerek yapmazsın herhalde bunu işi gücü tutulup bişeyler yapıyor olman gerek ve bunu kanıtlaman gerek... öbür türlü çok saçma yine bize de yazık :))9
-
@Lossantosdy evet olabilir valla güzel insanlarla karşılaşıyor olmama seviniyorum çok mutluyum...
-
@Simge-Kutlu her yemeğin yanında içebilirim süper bir içecek. 🤤
-
@Lossantosdy Bu sene "GREENCARD ADANA LOCASI" kurabiliriz aslında 😂
-
@Rüştü-Gürbüz Çıkma ihtimali %1in altında olan bir şey için hayatınızda yapacağınız şeyleri ertelemeyin. Kaldı ki çekilişi kazansanız bile gideceğiniz garanti değil bunu aklınızdan hiçbir zaman çıkarmayın
-
@Emrah-Borazan rakıyı da ağzıma koymam kokusuna bile tahammülüm yok 🙈
-
@Emre-Kurtulmuş Genelde bir karar aldığımız da ertelemeyiz sadece ikilemde kaldık o kadar :)
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Bu sene "GREENCARD ADANA LOCASI" kurabiliriz aslında 😂
:D fena olmaz, inşallah hepimize çıksında yeşilkartforum locası kurarız
-
Yani bence İstanbul'da bir buluşma yapalım artık.:)
-
@melihguney kesinlikle katılıyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum