DV2024 Sohbet Odası
-
@waterman ahahahah greencard için 5-6 ay dayanılır tabiki😂 ama alır almaz hemen sıcak memleketlere kaçarız sanki 😂😂
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dytmelek hahha çok mantıklı bende diyet yapmaktan sıkıldım ama bu yağlarla gidemem üstüne orada da alırsam ağır yaşamlara konuk olurum
Aman Allah korusun bence de dikkat edelim 😅 yine de en azından spor salonu vb daha kolay ulaşılıyor orada bir de sağlıklı yaşam istersen onu yapmak da kolay buraya göre, hele glutensiz beslenmek ya da ketojenik beslenmek için buralarda çok para harcamak lazım ama amerikada daha kolay ulaşım onlara. Neyse oralara gidelim de bir çaresini buluruz bence 🎉🎉
-
@dytmelek zaten kilo bolluktan değil yokluktan alınır
stres den yemesi de var 😄 Haşimato bı lipodem var ketojenik beslenmem lazım ama dediğiniz gibi ulaşılabilirlik yok kullandığım kolojen 490 olmuş 😄 belli bir zaman uygulayıp aman hakkıyla yapamıyorum diyorum -
@Erkand hahahaha olabilir istemiyor gurbetçi olmak hep bi geri dönebilirim durumu vardır belki:)=)))
-
@ayvalik10 yani normal tabi çok zorlanırlarsa döner herkes yapacak bişey yok o kadar da değil... ama burada survive olan orada hayatta kalır yaaa :)))
-
@dytmelek maşallah iyi şeyler duymak güzel gidenler hakkında tabi hepsi yol gösterici gibi onların herkes iyi olsun bolluk ve sağlıkla inşallah
-
@Programmer ne güzel bize de öyle iş teklifleri gelsin yatırımcılar paçama yapışsın kocaman bir artıran Bakery açmak için teklifler yağsın çiler istiyorum bende hep birlikte dua edelim gönlümüzden geçen herşey olsun en kısa sürede:)))
-
@debbieLA77 4. yıllarına girecekler şu anda durumlarını düzelttiler
-
@ayvalik10 ohh iyi bari abi orada sürekli ''bir süreliğine'' demeye devam etmiyordur artık :)))
-
@Zelene valla gidelim de bir diyet değil ben şiir bile yazarım hepinize :)))
-
@debbieLA77 İşin ile ilgili çevre edinip biraz da reklam yapınca illaki birilerinin ilgisini çekecektir. Tabi bu işini ne kadar iyi yaptığına bağlı, her alan için.
Sen bunu yapabilir misin, tabi ki yapabilirsin. -
@çakıl, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dytmelek @Erkand ya öyle demeyin ama Massachusetts candır 😂
Massachusetts, Boston biraz öğrenci yeri gibi bizde Eskişehir kafası gibi geliyor bana eskişehirde güzeldir mesela ama biraz öğrenci işi ben çok gittim Harvard'a falan gittim... herkesin tercihine istediğine göre olsun tabi herşey siz oraları beğenmişsiniz çekmiştir bireyleri
-
el emeği bir işi kim ne yaparsa yapsın zaten facebook marketplace - mahallenin kendi facebook yada whatsapp grupları yada www.nextdoor.com bu gibi sitelerden herkes birbirini görüp bilgi sahibi olacağı için bu kadar kasmayın kendinizi acaba müşteri bulabilir miyim diye. Sen yeterki işini iyi yaparsan herkes sana gelir.
-
@debbieLA77 evet bana da eskişehir gibi geliyor güzel tesbit, teksas da adana gibi geliyo nedense 😂
-
@çakıl aynen florida Miami de Antalya cnm :))9
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@çakıl aynen florida Miami de Antalya cnm :))9
:D :D lütfen böyle benzetmeler yapıp beni sogutmayın :D
-
-
@ayvalik10 Tmmdır :)
-
@Lossantosdy yok ya sen soğuma:)) herkese neresi gibi geliyorsa ama özellikle bu bölgeler bu şehirlerimize benziyor olayları itibariyle de bir düşün hak vereceksiniz
Boston - Massachusetts / Eskişehir
texas - adana
Miami - Antalyahahahahahah:))
-
@ayvalik10 hahahahahahaha efsaneymiş bu site süper benze:)))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum