DV2024 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
2024-2025 yılında Houston Mangal Partisi Görev Dağılımı
@ibrahimasar baş konuk. Kafalar ondan sorulacak. Yetişkin içecekleri tedarikçisi. Liquor store uzmanı olarak kim ne ile serini hoş etmek isterse masaya hazır edecek (kısaca rakilar ondan :))
@sencerium Sınırsız Et, En az 3 çeşit tatlı (yengeden) Mangal ve Organizasyon
@Emrah-Borazan Mangal, Organizasyon, Ege Mezeleri, köfte ve sucuk
@ckfamily El Yapımı Soslar ve Soğuk Mezeler, Yemek Sonrası Brownieler
@lossantosdy Maklube, Kuru Fasulye
@cdzdcd içeceklerin Efendisi 🎉
@hadi-Be kahvenin yanına sade maden suları
@goyro666 Yiyici. Nerede Beleş Oraya Yerleşçi. Bekar. Semaverde Çay Yapacak :)
@Simge-Kutlu Tatlılar Ondan Sorulur.
@adm İnegöl Köfte
@tolgasatir Mezeler Ondan Sorulur. (Simge Kutlu : Şöyle yoğurtlu sarımsaklısı ayrı zeytinyağlı limonlusu ayrııııı Olacak şekilde Ona Göre :))
@berolika keyif çayları ve kahveleri
@debbieLA77 oraya buraya salça :)) sonra envai çeşit ekmek çeşidi (karnimiz doyacak şükür ekmek çıktı :))
@ytrbilgisayar İtina ile Besmele ile kesilmiş, Kuru Yolum olarak Yolunmuş, Bitkisel beslenmiş vejetaryen, Helal Gıda sertifikası da yanında olan tavuklar :))Listede Değişiklik Oldukça Güncelleme Yapacağım..
Şimdilik Bu Kadar Sağlıcakla :)
Done!
-
@Sencerium tamam abi sıkıntı yok ama biraz yardıma ihtiyacım olabilir :D köfte yoğurmak için
-
@Emrah-Borazan eline sağlık güzel güzel liste uzuyor :)
-
@tolgasatir çok sevindim sizin turiste başvurmanıza olanakları zorlayacagiz başka yolu kalmadı A-B-C planı
Lottry i bekleyecek vaktim yok yaş geçiyor 37 olunca panik bastı 😄 -
@adm yahu İnegöl lu gelmiş foruma kimse demedi 😄 köfte işi bizde hemşerim
-
@Zelene ben 39 yaşındayım hiçbir zaman geç değil sıkma canını :) tabi ne kadar çabuk olursa o kadar iyi :))
-
2023 yılı paraport ücretleri -_-

-
@diablo_ercan gecmis olsun
-
@Zelene tabiki abi ayıp ediyorsun
-
@goyro666 pasaportu olmayanlar için geçmiş olsun.
-
@adm ablayım ama olsun 😄 hadi bakalım bol şans sana da inşallah çıkar da güzel bir köfteci açarsın oralarda bize de hazır olur
-
@Zelene evet abla şuan onu fark ettim profiline bakıyordum ama yazmakta geç kalmışım enişteye selam söyliyim ayıp olmasın bari :D
-
@Emrah-Borazan ahahhha çok güldüm bu listeye 😂 Mersinli limoncu olarak ev yapımı limonata için beni ve eski Adanalı olarak eşimi de buzlu muzlu süt için ekleyin lütfen😂 Malum Houston sıcaktır buz gibi taze içeçek iyi gider 🎉🎉
-
Arkadaşlar oldu ki randomly selected dedi, hemen en kısa sürede DS-260'ı göndermek gerekiyor dimi? Yoksa bir süresi var mı gönderim başlangıcı - bitişi gibi?
Ek olarak DS260 için pasaport gerecek heralde bir de. Yani açıklandı da kazandık diyelim.
DS260'ı 10-15 gün sonra falan göndersek ne olur? (Pasaport çıkartma vs süresi)
-
@Ballistix, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar oldu ki randomly selected dedi, hemen en kısa sürede DS-260'ı göndermek gerekiyor dimi? Yoksa bir süresi var mı gönderim başlangıcı - bitişi gibi?
Ek olarak DS260 için pasaport gerecek heralde bir de. Yani açıklandı da kazandık diyelim.
DS260'ı 10-15 gün sonra falan göndersek ne olur? (Pasaport çıkartma vs süresi)
Son iki yıl Ds260 formunu gönderme tarihine göre randevular verildi o yüzden zaman kaybetmeden doldurmak gerekiyor. Formda pasaport bilgisi de istiyor ama o kısmı boş bırakıp mülakat tarihi aldıktan sonra formda güncelleme yaparak pasaport bilgilerinizi sonradan ekleyebilirsiniz.
-
@dytmelek En iyisi riske atmadan, sonuçlar açıklanmadan 1 ay önce 3-5 yıllık bir pasaport edinmek sanırım.
@crazycells Hocam bu video 4 yıl önce yüklenmiş. Bu video güncelliğini koruyor mu acaba?
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
2024-2025 yılında Houston Mangal Partisi Görev Dağılımı
@ibrahimasar baş konuk. Kafalar ondan sorulacak. Yetişkin içecekleri tedarikçisi. Liquor store uzmanı olarak kim ne ile serini hoş etmek isterse masaya hazır edecek (kısaca rakilar ondan :))
@sencerium Sınırsız Et, En az 3 çeşit tatlı (yengeden) Mangal ve Organizasyon
@Emrah-Borazan Mangal, Organizasyon, Ege Mezeleri, köfte ve sucuk
@ckfamily El Yapımı Soslar ve Soğuk Mezeler, Yemek Sonrası Brownieler
@lossantosdy Maklube, Kuru Fasulye
@cdzdcd içeceklerin Efendisi 🎉
@hadi-Be kahvenin yanına sade maden suları
@goyro666 Yiyici. Nerede Beleş Oraya Yerleşçi. Bekar. Semaverde Çay Yapacak :)
@Simge-Kutlu Tatlılar Ondan Sorulur.
@adm İnegöl Köfte
@tolgasatir Mezeler Ondan Sorulur. (Simge Kutlu : Şöyle yoğurtlu sarımsaklısı ayrı zeytinyağlı limonlusu ayrııııı Olacak şekilde Ona Göre :))
@berolika keyif çayları ve kahveleri
@debbieLA77 oraya buraya salça :)) sonra envai çeşit ekmek çeşidi (karnimiz doyacak şükür ekmek çıktı :))
@ytrbilgisayar İtina ile Besmele ile kesilmiş, Kuru Yolum olarak Yolunmuş, Bitkisel beslenmiş vejetaryen, Helal Gıda sertifikası da yanında olan tavuklar :))
@dytmelek Mersinli limoncu. Ev yapımı limonata (@Lossantosdy hadi iyisin yine kaptın limonatayi :)) ve eski Adanalı enistemiz buzlu muzlu süt (Adana'da çok ünlüdür :)Listede Değişiklik Oldukça Güncelleme Yapacağım..
Şimdilik Bu Kadar Sağlıcakla :)
@dytmelek Eklendi :)
-
@Ballistix yeni günceli çekilecek bekleyin ayrıca ben 1-2 gün öncesinden boş halini paylaşcam
-
Bir iki haftadır okumaya bile zaman bulamadım forumu ne çok şey yazılmış bu süreçte :)
Yabancı dil cidden çok problem olacakmış bunu eşimde bende anladık kursa iyiki yazılmışız diyoruz şu an hedefleri dahada kesinleştirerek ilerliyoruz.. benden herkese tavsiye eğer ki ingilizceniz yok ise yada yoka yakın ben az çok bilirim diyorsanız bile mutlaka bence kendinizi önce test edin sonrasında ise bu çekiliş bekleme sürecinde bir yolunu bulup kurs kaydı yapın :/ ben dış tic. Ve ulus. İlişkiler çıkışlıyım üstüne fotoğrafçılık alanında birçok uluslararası şirkete fotoğraflarımı başlıklandırıp açıklamalarını ekleyerek sunum gerçekleştiriyordum.. aslında yabancı dil konusunda hiçbirşey bilmiyormuşum dedim yaşımdan dolayı kendime çok kızdım. Dinleme kısmı zaten tamamen yokmuş bir kelimenin anlamını bilsem dahi abd li birisinin ağzından çıktığı şekli bilmiyormuşum saatlerce konuşma dinliyorum tekrar tekrar dinliyorum cevabını duyunca şok oluyorum. Oraya gidince yaparızları hallederiz ne olacakları kafanızdan atın derim en azından benim gibi olanlar için bu şart..Yabancı dilin yanında meslek tercihlerinide iyi araştırın öyle bir zamana girmiş bulunuyoruz ki pandemi döneminde abd de bulunan fırsatların yüksek çoğunluğu hızla eridi.. tır şoförlüğünden tutunda uber doordash tarzı uygulamalar dahi kazandırmaz olduğunu söylüyorlar boş zamanınızda kendinize yeni meslek kapılarını aralayacak üretkenlikte olmanız faydanıza..
Ds 260 zamanına kadar pasaport bastırmayıp bekleyen arkadaşlar var sanırım pasaport başvurularında zaman zaman olağandışı şeyler oluyor arkadaşım 1.5 ay bekledi uçak bileti yandı pasaportu sonrasında geldi.. bu durumlara düşmek yerine niye çıkarmıyorsunuz ki.. yani bukadar hayatınızı etkileyecek bir olguda sallamasyonla ilerleyip ya ben gidemiyorum demek yerine bence birilerinin hakkınada girmeden daha sağlıklı adımlar atmanız yararınıza olacak. Herkes için bol şans umarım dileğimiz gerçek olur :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum