Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 vizesi ile ABD'ye giriş yapıp öğrenci statüsüne (F1) geçiş yapmak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
18 11 2.2k 9

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    121 Bakış
    U
    Arkadaslar Merhaba, Community collegedan 2024 mayis ta mezun oldum, mezun olduktan hemen sonra OPT'mi kullandim ve suan 1 yillik calisma iznim var. Calisma iznim bittikten sonra bi sirket bana sponspor olsa calisma vizesine gecis yapabilir miyim? Yoksa 4 yilligi tamamlamam mi gerekiyor? Cevaplariniz icin tesekkurler.
  • Öğrenci Vizesi Randevusunu Turist Vizesi Randevusuna Çevirmek

2
    0 Oy
    2 İleti
    168 Bakış
    crazycellsC
    @Doğancan-Ülker, içinde söyledi: Öğrenci Vizesi Randevusunu Turist Vizesi Randevusuna Çevirmek Merhaba, Bir öğrenci vizesi randevum var ve yaklaşıyor. Henüz kurs ayarlamadım. Ancak aradan çok uzun zaman geçti ve dil kursu pahalı gelmeye başladı. Bu randevuyu koruyarak (zamanını erteleyerek), turist vizesine başvurabilir miyim? Bunu iptal etmem gerekir mi? Ya da bunu turiste çevirebilir miyim? Teşekkürler. Ben de tam emin degilim ama AIS ile iletisime gecmemiz gerekiyor. Suradan AIS'e ulasip, zaman kisitlamasindan dolayi F vizesinden vazgectiginizi ve B vizesi basvurusu yapacaginizi soyleyip vize kategorinizde degisiklik talep edebilirsiniz. Isterseniz oncesinde B vizesi icin yeni bir DS-160 formu doldurun ve bu DS-160 formunun barkod numarasini da email'de verin. [email protected] https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/contact_us Gelen cevap konusunda bu baslikta bildirim yaparsaniz sevinirim.
  • Covid-19 dan dolayı abd'ye giriş kısmıyla ilgili endişe

6
    1 Oy
    6 İleti
    246 Bakış
    M
    Herkese tekrar selamlar okulun international office'i ile görüşmem sonucunda kendilerinin USCIS tarafından herhangi bir direktif almadıklarını güncel bir durumda bildireceklerini doğal olarak ülkeye girişimde kesin olarak birşey diyemeyeceklerini belirttiler. Açıkçası inanılmaz kararsız kaldım zaman aleyhime işliyor. Okula benim durumuma sahip benzer öğrencilerin olup olmadığını ve yakın zamanda USA'ya gelenlerin olup olmadığını sordum maile cevap bekliyorum. Eğer emsal durumlar var ise sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
  • F1 Vizesi Sonrası Estetik Operasyon

5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    M
    Malesef vize çıktıktan sonra bu işlemleri yaptıracağım. O yüzden pasaport vs olması zor görünüyor, cevapların için teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

6

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k