Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 vizesi ile ABD'ye giriş yapıp öğrenci statüsüne (F1) geçiş yapmak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
18 11 2.2k 9

Benzer Başlıklar

• F1 vizem basvurum red olursa, B1-B2 vizem de iptal olur mu?

1
    0 Oy
    1 İleti
    80 Bakış
    Emre ErtürkE
    Merhaba; hali hazirda B1-B2 turist vizesine sahibim, vizemin bitmesine de yaklasik 8 sene var. TR de konsolosluktan F1 vizesi icin basvuru yapmayi dusunuyorum. Eger F1 vize basvurum reddedelirse, mevcut B1-B2 vizem de iptal olur mu? Simdiden yanitlariniz icin cok tesekkurler..
  • Mülakat Olmadan Öğrenci Vizesi Almak

7
    0 Oy
    7 İleti
    436 Bakış
    crazycellsC
    @Enis-Burak-Akyürek, içinde söyledi: Mülakat Olmadan Öğrenci Vizesi Almak Merhaba,daha once yarida kalan masterimi bitirmek icin posta yardimiyla vizemi yenilemeye yolladik. Mart ayinda b1 vizemizi esimle birlikte almistik. Yollayali felan bir hafta oluyor ama sistemden kontrol ettigimde hala no status diyor . Tahmini olarak bekleme suresi nedir? (Heycanliyiz biraz o yuzden sabirsizlaniyoruz 🐒) Birkac hafta icinde gorunur, mulakatsiz vize yenileme islemi 1 ay kadar surebiliyor, bilginize.
  • 0 Oy
    3 İleti
    292 Bakış
    fatimF
    @crazycells Teşekkürler yanıtınız için. Ama şöyle ki bir yıldır aynı dil okulunda öğrenciyim ve baya kontrollü bir okul üstelik okuldan alacağım belge ile giriş çıkış yapacam bu bilgi de mi benim öğrenci olduğuma kanıt olmaz. Neticede gerçekten öğrenciyim dil gelişimim için devam ediyorum buna nasıl ikna edebilirim ki bilemedim . Bir de green carda hemen girdikten sonra başvurmicam yine de AOS başvurusu yapmam yarar sağlar mı ?
  • Süresi bitmemiş F1 vizesi ile ABD'ye tekrar gitmek

8
    0 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    C
    Merhaba benim sorum da şu ben dil okulu için geldim. Okulum mayısta bitti ama ben çoktan ocakta evlenmiştim ve eşimle süreci başlatmıştım. Aksilikler dolayısıyla aos um kabul edilmedi. Ama 2027ye kadar f1 vizem var. Şu an herhangi bir dil okuluna başvursam veyahut master yapsam f1 güncellenir mi out of status durumu kalkar mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k