Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 vizesi ile ABD'ye giriş yapıp öğrenci statüsüne (F1) geçiş yapmak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
18 11 2.2k 9

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    121 Bakış
    U
    Arkadaslar Merhaba, Community collegedan 2024 mayis ta mezun oldum, mezun olduktan hemen sonra OPT'mi kullandim ve suan 1 yillik calisma iznim var. Calisma iznim bittikten sonra bi sirket bana sponspor olsa calisma vizesine gecis yapabilir miyim? Yoksa 4 yilligi tamamlamam mi gerekiyor? Cevaplariniz icin tesekkurler.
  • 0 Oy
    3 İleti
    288 Bakış
    fatimF
    @crazycells Teşekkürler yanıtınız için. Ama şöyle ki bir yıldır aynı dil okulunda öğrenciyim ve baya kontrollü bir okul üstelik okuldan alacağım belge ile giriş çıkış yapacam bu bilgi de mi benim öğrenci olduğuma kanıt olmaz. Neticede gerçekten öğrenciyim dil gelişimim için devam ediyorum buna nasıl ikna edebilirim ki bilemedim . Bir de green carda hemen girdikten sonra başvurmicam yine de AOS başvurusu yapmam yarar sağlar mı ?
  • ABD'ye yakın bir ülkeden F vizesi alıp ABD'ye yeniden giriş yapmak

11
    0 Oy
    11 İleti
    979 Bakış
    S
    @mrblack, içinde söyledi: ABD'ye yakın bir ülkeden F vizesi alıp ABD'ye yeniden giriş yapmak @bekirozuysal o durum özel olarak J1 vize sponsorlarının baskısı sonucu oluşturulmuştu. Emsal bir durum çıkarmak doğru olmayabilir. An itibariyle J1 ve F1 için yüksek red oranları var Türkler için yurtdışında. İtalyada, Bosnada ve Polonyada totalde 10a yakın bildiğim red var. Bu insanların hepsi orada oturuma sahip insanlar onu da atlamamak lazım. hocam merhaba f1 vizesine geçebildiniz mi?
  • Statü devam ederken ABD dışına çıkıp öğrenci vizesi yenileme

15
    0 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    B
    Merhabalar. Esimin bir universitede misafir akademisyenlik gorevi sebebiyle bir yillik J1 vizesi ile Amerikaya geldik. Esimin hocasi kendisinin J1 statusunu bir sure daha uzamak istedigini soyledi. ben ve kizim bir yil sonunda yani bu yaz ailemizi ziyaret etmek istiyoruz. Ancak haziranin basinda pasaporta basilan vize bitmis olacagindan yeniden vizeye basvurmamiz gerekiyor. Tekrar J1 vizesi almakta zorlanir miyiz? Duyumlarimiza gore konsolosluk vizeleri askiya almis ve randevu bulmasi zor olabiliyormus. J1 usulune uygun olarak uzatildiginda turkiyeye donup tekrar vize almakta sorun yasar miyim?Turkiyede maximum ne kadar sure ziyaret amaciyla kalabiliriz? kizim ve bana J2 vizesi verildi. Simdiden tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k