DV2024 Sohbet Odası
-
@sytahmt harikayız bugün:)))
-
@debbieLA77 Çok teşekkür ederim :) Randomly selected yazısını görünce her şey daha güzel olacak inşallah :D
-
@Rüştü-Gürbüz Biz kazandık sadece açıklanmasını bekliyoruz :D @debbieLA77 değil mi :D
-
olacak olacak sen merak etme ;)
-
@berolika aynen cnm kıskandı yazık onu da alalım yanımıza :)))
-
@debbieLA77 Fasfakir in umudu nedir :) Hayallerimiz de yaşıyoruz, düşüncesi bile mutlu ediyor artık, "Gelsene" USA da kullanılabilecek o kadar güzel laf ki, umarım oradan da Gelsene deriz :)
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika aynen cnm kıskandı yazık onu da alalım yanımıza :)))
Kim o, aa ben mişim :dizzy: :D
-
@berolika kazandığını bu kadar bekleme olmasa nasıl plan yapılır ki :)
-
@berolika senin aracılığın ile bende birşeyler sorayım konuyla alakalı. Ben gıda mühendisiyim. Amerikaya gittiğimde kendi mesleğimi yapma konusunda çok tereddütteyim. Türkiye de kıymet görmeyen bir meslek malesef. Amerikada da aynı şeyleri yaşamak istemem asla, ki burada eski yazılanlardan bir gıda mühendisi forumdaşın gıda fabrikalarının Türkiyeden bir farkının olmadığı sistemin kötülüğünün aynı olduğunu okuyunca mesleğimi yapmak istemiyorum.
Bu yüzden Community collegelarda verilen kurs ve sertifikaları merak ediyorum. Kendi mesleğimde mi ilerlemeli yoksa ailem sayesinde öğrendiğim; bisiklet montaj ve tamiri mobilya montajı gibi işlere mi yönelmeliyim. Ya da bambaşka bir meslek mi yapmalı gibi kafamda deli sorular var. Cevap vereceklere şimdiden çok teşekkürler -
@Rüştü-Gürbüz Gidince oradan buradakilere "su çok güzel gelsenize" diyeceğim :D Umut fakirin ekmeği gerçekten bu sene olmazsa olana kadar devam hem o süreçte kendimi daha da geliştirmiş olurum diye düşünüyorum :)
-
@Ckfamily Türkiye'de kıymet gören bir meslek kalmadı ki hayat kurtarıcılarımız doktorlarımızın bile gördüğü muamele ortada... Dilerim hepimiz kıymet bildiğimiz hak ettiğimizi aldığımız yerlerde oluruz :)
-
-
@berolika Evet haklısınız kıymet gören bir meslek kalmadı ülkemizde.
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
. Dilerim hepimiz kıymet bildiğimiz hak ettiğimizi aldığımız yerlerde oluruz :)
Aminn diyelim.
-
@Ckfamily el emeği mesleğin var delirdin mi paraya para demezsin. Yanında yarı zamanlı gıda mühendisliğini yaparsın tamamdır.
-
@Rüştü-Gürbüz inşallah... ''gelsene'' bu senenin lafı olsun:))
-
@Ckfamily merhaba benim bir akrabam (baba tarafım) atlantada yaşıyor ve Ayşenur ablam orada gıda mühendisi ve anaokullarındaki orta okullardaki yemeklerle ilgilenmiyor yani oradaki yemeklerin düzenlenmesini sağlıyor çokta iyi para kanıyor senelerdir bu işin içinde gıda sektörü güzeldir ya yapabilirsiniz sizde neden olmasın... o çocuklar için özel menüler hazırlanmasına yardımcı oluyor içerik açısında orada bu işler buradakinden daha önemli burada anneler babalar çocuklarının beslenme çantasına bir yumurta bir muz koyamazken oralarda çocuklara özel yemek menüleri düşünülüyor karbonhidratı proteini yağı düzgün alsınlar diye... çok daha değerlisin orada bunu unutma:)))
-
@debbieLA77 gideceğin yerin varken börtü böcekle ne işin var senin orada burada gitmeden sana fırını da hazırlarlar her şey hazır gidersin. houston - austin koşturuyorsun
-
@Rüştü-Gürbüz sensin tabiki kim olacaktı ya :)))
-
@ayvalik10 yok anam yok ben aile ile iş yapmam onu burada öğrendim :))) ama bana orada iken bir şekilde başka şehirler de olsakta yardımcı olacaklarını bilmek, aynı ülkede akraban olması güzel bir şey...mesela kuzenim erin avukat, new york'da hemde devletle çalışıyor tam olarak hangi alan hiç merak etmedim ama işime yarayabilir bu yaz geldi buraya biraz konuştuk... o orada doğup büyüdü çok mutlu biri onu fark ettim... dert yok tasa yok... burası gibi değil orası yaaa... hadi kalkın gidiyor hepimiz durmayalım burada :))))
-
@ayvalik10 atlanta da ne işim var ya zaten :)))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum