Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @diablo_ercan yahu akrep'e yazık değil mi

• günaydın sevgili arkadaşlar

• Günaydınlar, bu başlığa 2023teki ilk paylaşımım. Bu sene hayallerimizin gerçekleştiği, huzur mutluluk bulup, değer gördüğümüz biz yıl olsun. Seneye yeni yılı Amerikada o güzel atmosferde kutlayalım 🙏🏻 Geçen sene Hıdırellezde dileklerim hep DV2023 şeklindeydi ama olmadı, umarım 2023 bizler için Amerika’ya adım atma yılımız olur 🙏🏻
    Bir de son dileğim lütfen çocuklar hasta olmasın😅 3 haftadır bir büyük kızım, bir küçük kızım sırayla hasta oluyor, arada kendimiz de oluyoruz ama onu saymıyorum bile, yeter ki onlar sağlıklı kalsınlar, AMİİİİN🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• ⭐⭐

• ⭐⭐

Herkese günaydın yeni bir güne merhabalar efenim.

• Günaydınlar herkese güzel bir gün olsun 🌞

• @dytmelek ah çok amin çok amin gerçekten 🙈 tüm kalbimle diliyorum nolur çocuklar hasta olmasın. Aynı durum bizde de var yalnız kendi durumumuza bakınca sizi bı şanslı gördum 😄 biz Eylül ayından beri hiç iyilesemedik. Cocuklar devamlı hasta dediğiniz gibi biz de arada oluyoruz ama bizi saymıyorum hiç. Eylül ayı geldi okullar açıldı büyük oğlum kreşe başladı hastalıklar bı geldi gitmiyo 🤦

• @Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@dytmelek ah çok amin çok amin gerçekten 🙈 tüm kalbimle diliyorum nolur çocuklar hasta olmasın. Aynı durum bizde de var yalnız kendi durumumuza bakınca sizi bı şanslı gördum 😄 biz Eylül ayından beri hiç iyilesemedik. Cocuklar devamlı hasta dediğiniz gibi biz de arada oluyoruz ama bizi saymıyorum hiç. Eylül ayı geldi okullar açıldı büyük oğlum kreşe başladı hastalıklar bı geldi gitmiyo 🤦

Eminim bütün ebeveynler bunu diyordur onlar hasta olmasın, biz daha kötüsünü olmaya razıyız😅
    Sizin dediğiniz eylülden beri hasta olma kısmını biz geçen sene yaşadık ilk anaokulu yılımızda, bu sene aralığa kadar iyi gittik. Sizde de seneye öyle olacaktır umarım. İlk okul yıllında maalesef hep böyle hasta olmadığı hafta parmakla sayılacak kadar oluyor gerçekten. Bir de bu sene gerçekten çok kötü bir salgın durumu var hastalananlar da haftalarca iyileşmiyor kendimin bile 2 haftayı geçti hala gece öksürüklerim devam ediyor.
    Hepimize geçmiş olsun daha büyük hastalıklara yakalanmadan geçirelim bu kışı umarım, Amin🙏🏻

• @dytmelek evet gerçekten öyle. Umarım dediğiniz gibi olur hastalanmaktan yorulduk artık 🙈 size de çok çok geçmişler olsun 🌸

• @dytmelek çok geçmiş olsun çok, soğuk algınlık için umca diye bitksel bir ilaç var hastalık öncesi bebişimde gercekten etkili oluyor öneririm doktorunuza danışın özelikle soğuk algınlık ve boğaz ağrısı için. biz de kullanıyoruz.

evet çocuklarımız hasta olmasın onlar bu dünya için çok çok saflar çok temizler çok masumlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

emre durmuş takip edenler yoksa geçen gün bahsettiği vizeye bir göz atın

digital nomad vizesi

• @cdzdcd umca yı biliyorum ama doktor arkadaş ona benzer imupret şurubu önermişti ondan alacaktım olmadı umca alayım teşekkür ederim 🙏🏻

• @ayvalik10 teşekkürler bilgi için. Yok telaş değil aslında bende sizin gibi düşünüyorum. Yazılan veya okuduklarımda herkes bu konuda farklı düşünüyor her adres yazılacakmış gibi.

• @tufank teşekkürler bilgi için

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cetinmutlu rica ederim biz aileyiz herkes birbirine yardımcı olur. Bu arada DS260 yazdıklarını evraklarla ispat etmen gerekiyor. Bu kadar basit. Ondan dolayı ispat edemeyeceğin bir olayı ds260 yazmaman gerekiyor.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Simge-Kutlu O zaman inşallah 6 Mayıs günü Allah greencard çekilişini kazandık sevincini yaşatsın bizlere 🙂

• ⭐⭐

slm arkadaşlar, yarın sınavım varda tabletle olacakmış, daha önce hiç görmedim,,böyle tabletle sınav yapan varmı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Lossantosdy e sınav oluyor kitabı al tablete koy aynı mantık kalem işaretleme yerine parmakla tıklıyorsun hem de alıştırma olur amerika da ki ehliyet sınavı için orada da aynısı yapılıyor.

• ⭐⭐

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Lossantosdy e sınav oluyor kitabı al tablete koy aynı mantık kalem işaretleme yerine parmakla tıklıyorsun hem de alıştırma olur amerika da ki ehliyet sınavı için orada da aynısı yapılıyor.

tmmdır teşekkür ederim,

• 123 gün kalmis beee git gideee azaliyor zaten tahminimce subattan sonra gündemlerden ötürü mart nisan nasil gecer anlamayiz 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |