DV2024 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan yanlistir bence :D
-
@waterman :D :D :person_running_light_skin_tone: :person_running_light_skin_tone: :person_running_light_skin_tone:
-
@goyro666 burcun neydi. :smiling_face_with_halo: :beaming_face_with_smiling_eyes: doğruluk veya yanlışlık payı vardır yoktur o kadar bilemem. kaderimiz de varsa, olursa olur. ya da olur :D
-
@diablo_ercan ben ikizler eşim aslan ben bunu yurtdışı koşuşturması olarak anladım 👍 güzel haber
-
@Emrah-Borazan :D :D
-
@diablo_ercan yav burclara kalsa zaten hahahhhha herkes para ask saglik söhret seyahat bulur :D
-
@diablo_ercan Yani biraz fala inanma falsız da kalma muhabbeti gibi tabii ki en iyisi gönülden geçenin hakta hayırlı olması :) Maddi başarı dinimiz amin :D
-
@Simge-Kutlu Çok çok güzel bir hayal bu inşallah gerçeğe dönüştürmek nasip olur ☺️🙏🏻
-
@waterman ben balık, eşim ikizler. Koştura koştura yurtdışına gideceğiz inş :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@debbieLA77 DV2023'ten örnek vereyim;
2022 mayıs'ta kazandığınızı öğrendiniz, 2023 eylül'e kadar (yani bir sonraki mali yılın sonuna kadar) süreciniz devam ediyor ve sonrasında yasal süreniz bitmiş oluyor. -
@Atlantis00 ahhh ben de ben de... Ben de düşünemiyorum 🤭
-
@berolika dilerim hepimiz için gerçek olur 🙏
-
Günaydınlaaaaaarr 🌞 hepinize günaydınlar 🌞 gününüz güzel geçsin 🌸
-
Günaydınlar, :sun:
-
@diablo_ercan yahu akrep'e yazık değil mi
-
günaydın sevgili arkadaşlar
-
Günaydınlar, bu başlığa 2023teki ilk paylaşımım. Bu sene hayallerimizin gerçekleştiği, huzur mutluluk bulup, değer gördüğümüz biz yıl olsun. Seneye yeni yılı Amerikada o güzel atmosferde kutlayalım 🙏🏻 Geçen sene Hıdırellezde dileklerim hep DV2023 şeklindeydi ama olmadı, umarım 2023 bizler için Amerika’ya adım atma yılımız olur 🙏🏻
Bir de son dileğim lütfen çocuklar hasta olmasın😅 3 haftadır bir büyük kızım, bir küçük kızım sırayla hasta oluyor, arada kendimiz de oluyoruz ama onu saymıyorum bile, yeter ki onlar sağlıklı kalsınlar, AMİİİİN🙏🏻🙏🏻🙏🏻 -
@cdzdcd :( :/
-
Herkese günaydın yeni bir güne merhabalar efenim.
-
Günaydınlar herkese güzel bir gün olsun :sun_with_face:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum