DV2024 Sohbet Odası
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman ahahahahahah davete gerek yok etkinlik günü salağa yatarız geçerken uğradık deriz :D
ula zaten davet yok :D herkes gönlünden kopanı söylüyor, amma cimri çıktınız ya :D
-
@Lossantosdy ahahahahahahah yahu ben olayı anlayamadım ki napim :D uzun zamandır yoktum demişler öldü :D
-
@Lossantosdy ahahahahahahah yahu ben olayı anlayamadım ki napim :D uzun zamandır yoktum demişler öldü :D
ya biz mangal yapıcaz falan dedik sonra herkes ben şunu bunu getiririm dedi kalabalıklaştık , gidenlerle orada yemek partisi vereceğiz işte olay bu :)
-
@Lossantosdy heee şimdi anladım :D yahu yeter ki gidelim ben ateş olurum gerekirse gene yakarım size o mangalı :D Bu arada oraya gidince artık mangal partisi değil barbekü partisi diyeceğiz :D
-
@Lossantosdy heee şimdi anladım :D yahu yeter ki gidelim ben ateş olurum gerekirse gene yakarım size o mangalı :D Bu arada oraya gidince artık mangal partisi değil barbekü partisi diyeceğiz :D
:D :D öyle ,, inşallah gidelim de yaparız bişeyler :)
-
@Lossantosdy kazandık da pikniği kaldı :D cansınız :D
-
@sytahmt havalandırmadan girelim abi :D paraşüt 2nci seçenek.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy kazandık da pikniği kaldı :D cansınız :D
evrene msj yolluyoruz , olumlama bu tmmı gülme :)
-
@Lossantosdy biraz önce de link attım ama resim olarak atayım.
böyle pozitif olumlu şeyler ne güzel oluyor :D
-
olley bee :) bizede gülsün artık felek ya :D ayrıca burcum diye söylemiyorum ama en güzel burç yay burcudur :)
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
forumdan DV2023 talihlisi arkadaşlarımız, geçen yıl yaptığımız gibi bu yıl da ankara konsolosluğu için bir video çalışması hazırladı.
sizlerin de destekleri bu safhada çok değerli.
tweete destekleriniz hem onları, hem de bu yıl içinizden seçilecek yeni talihliler için bir umut olacak.Binbir emekle hazırlanan bu güzel video için twitter kullanan herkes beğenip retweet yapabilir mi?
Unutmayın, böyle bir çalışma siz 2024 talihlileri için de gerekebilir.
2023 talihlilerine bol mülakat, 2024 adaylarına da bol şanslar diliyorum🙏
-
@Programmer Ne güzel söylemişsiniz öyle bana da amin demek düşer :) Ah İstanbul İstanbul olalı diyorum sadece :))
-
@diablo_ercan Boğa burcuna bir şeyler yok muymuş ya vardır inşallah :D
-
@diablo_ercan umarım 2023 bizim yılımız olur :)
-
@berolika bu burç muhabbetinin doğruluk veya yanlışlık payını bilemem. görsel dünkü paylaşımdan

-
Eşim aslan yurtdışı gündemi yazıyor ben akrep ihanetler yazıyor gözüm korktu :))
-
@Atlantis00 Cevap biraz geç oldu ama benim hayalim Amerika'daki yaşamımıza dair... Ben de onu paylaşmak isterim küçücük ☺️ Chicagoda küçük ama şirin evimizdeyiz. Dışarisi buzz gibi ve karli. Bahçemizdeki çimlerin üstü olduğu gibi karla kaplanmış. Çocuklarla birlikte bı de küçük kardan adam yapmışız bahceye. Zaman yılbaşı zamanı... Kar öyle güzel yağmış ki bahçemizdeki köknar ağacını süslemeye gerek kalmamış kar tum güzelliğiyle süslemiş. İçeride şöminenin çıtırtisiyla karışan çocukların kahkahaları. Sıcacik... Camlar soğuktan buğu yapmış. Bütün perdelerimiz açık sırtımızda bi küçük battaniye camın önündeki koltukta oturmuş öylece kara bakıyoruz. Koltugumuzun yani başında susledigimiz ışıl ışıl yılbaşı ağacımız. Sıcacik kahvelerimizi içerken kar manzarasında mahallemizin güzelliğine dalıyoruz. Bütün komşularımız evlerini suslemisler. Bembeyaz ve ışıl ışıl... Devam edemedim çünkü bebeğim uyandi böylece hayal de burada bitmiş oldu 🙈
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
forumdan DV2023 talihlisi arkadaşlarımız, geçen yıl yaptığımız gibi bu yıl da ankara konsolosluğu için bir video çalışması hazırladı.
sizlerin de destekleri bu safhada çok değerli.
tweete destekleriniz hem onları, hem de bu yıl içinizden seçilecek yeni talihliler için bir umut olacak.@gucarslan hep destek tam destek :)
Bu vesileyle bütün forumun yeni yılını kutlarım sevgiler hürmetler :)
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika bu burç muhabbetinin doğruluk veya yanlışlık payını bilemem. görsel dünkü paylaşımdan

Balık Burcu olan ben buna binlerce beğeni atmak istiyo
-
@Simge-Kutlu Okurken bile için açıldı. Cidden bir şeyin hayali bile bu kadar güzelse, gerçek halini düşünemiyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum