Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ahmet-34 sizi anlıyorum kaygılarınızı tahmin ediyorum ben Amerika'ya ilk zaman ile bu zaman arasında inanılmaz fark var ancak neden herkesin bir şansı olmasın ki bırakın borç veya kredi elde edebilirse o parayı bu şansı değerlendirmeli ki hala şans diyorum sizin milyon dolarlarınız dahi olma size çıkmaz banka kredisi çekmiş birine çıkabilir.Bu arada asıl olan şu isteyene arzu edip risk alan kişilere çıkmalı


  • 2019 çekilişinde kazandım ancak numaram itibariyle ya son ayda sıra gelecek ya da gelmeyecek. Her ihtimale karşılık 2020'ye de başvurmak istiyorum ama 2019 talihlisi olmam sorun çıkarır mı bilemedim. Mantıken sorun olmaması lazım ama belli de olmaz 🙂 Nette biraz aradım ama bu konuda bir bilgi göremedim.


  • @sivaslamerica teşekkürler emin misiniz sistem fonu shop olarak algılamaz umarım


  • @mercek eskiden bu yapilan birseydi zaten, soyle ki benim suan yastik alti tabir ettigim altinlarim var mulakat oncesi bunlari bozdurup bankaya aktarabilirim. Son 1 senenin banka dokumunde benim altinlarim, evim, arsam, arabam gozukmuyor sonucta...


  • @maxximum DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    2019 çekilişinde kazandım ancak numaram itibariyle ya son ayda sıra gelecek ya da gelmeyecek. Her ihtimale karşılık 2020'ye de başvurmak istiyorum ama 2019 talihlisi olmam sorun çıkarır mı bilemedim. Mantıken sorun olmaması lazım ama belli de olmaz 🙂 Nette biraz aradım ama bu konuda bir bilgi göremedim.

    Nette aradınız ama bu forumda aramadınız mı? Sadece son haftada belki 5 kere sorulmuştur 🙂
    Başvurmanızda sakınca yok başvurabilirsiniz.
    Umarım sıranız gelir ve 2020'yi beklemeye gerek kalmadan alabilirsiniz GC'ınızı


  • @volkanu Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Daha önceden sorulmuş olacağını düşündüğümden, aramaya kalktım tabi ki ancak sayfada direkt arama metni giriş yeri aradım (sadece bu konuda arasın diye) ancak göremedim. Yukarıda ayrı ufak bir tuş varmış genel tüm forumda arama yapan şimdi gördüm.

  • ⭐⭐

    @jesus-christ aslında ben şans işi olarak gördüğüm için bel bağlamıyorum eğer çıkmazsa sertifika programı ile gidip kalmayı planlıyorum en azından şans işi değil kesin olur çünkü..

  • ⭐⭐

    @gökçe-yılmaztürk elbette parayı temin edebilecekse başvursun tabi ki ama eminim mülakata girip parayı temin edemediği için vize alamamak parası olmadığı için başvurmamaktan daha çok yıkar ve lise mezunu yada üniversite mezunu olmak bir kriter değil hiç lise diploması bile yoksa 2 senelik her hangi bir iş yapmış olmak yeterli olur bu programın amacı herkese eşit haktır ama Kasım'da ki kongre seçimlerine göre puanlama sistemine geçilir ise biteriz.. kısaca uzatmiyorum orayı 😞

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gökçe-yılmaztürk DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar tekrar merhaba...Özellikle lise mezunu olan arkadaşlardan şu soru sorulmakta...Lise mezunu olan birinin kazanma olasılığı var mıdır? Amerika'da lise mezunu olan tanıdıklar var mı ? Arkadaşlar benim babam meslek lisesi torna-tesviye mezunu olarak Amerika'ya geldi ve asla küçük işlerde çalışmadı.Amerika'ya ilk geldiğimiz yıllarda fabrikalara başvuru yaptı ve yıllarca çalıştı.Evet Amerika'da lise mezunu yeşil kart sahibi arkadaşlarda bulunmakta.Her şey bir yana bu bir loto şansı olan doktor da gidebilir şansı olan Torna-tesviye mezunu olanda.

    o arkadaslara yapacak bir sey yok 🙂 surekli adil bir kura oldugunu soylememize, her kesimden, her renkten kazanan oldugunu soylememize ragmen, herkes surekli birilerinin kayirildigini duymak icin can atiyor 🙂 ve sorularini yineliyorlar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @gökçe-yılmaztürk siz ya dediklerim den bişey anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz herkes başvursun en doğal hakkı fakat adam daha banka da ABD ye gösterecek beş kuruş parası bile yokken başvuru yapmayı tercih ediyor hadi diğelimki borç harç ABD ye 15 bin doları gösterdi peki sen amerkaya gittiğinde orada kendini idame edicek orda masraflarını karşılıcak paran varmı YOK kimse sana buyrun amerikaya hoşgeldiniz buyrun işiniz hazır da demiyor he diyosanki benim orda tanıdıklarım var beni orda her türlü karşılar eyvallah ama biraz mantıklı düşünün elinizde avucunuz da para kalkmışsınız bana burda acıtasyon yapıyorsunuz benim de miyon dolarlarım yok ama idare edicek param var tanıdıklarım var bu beni her türlü gecindirir ...

    biraz daha sakin cevap verin lutfen.

    Konuya yazmistim daha once, siz de bana katiliyorsunuz su konuda kanimca... umarim kura Turkiye'den hemen yarin ABD'ye tasinip yeni bir hayata baslamaya hazir 3500 kisiye cikar; boylelikle hicbir vize bosa harcanmamis olur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mercek DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @sivaslamerica teşekkürler emin misiniz sistem fonu shop olarak algılamaz umarım

    arka fon'un photoshop'lanmasi sorun olmaz.


  • @crazycells aslında onları anlıyorum çok kıymetli hayaller kuruyorlar ve kurdukları hayallerin içinde soru işaretleri dolu 🙂 Tahsilin,bitirdiğin okul,hesabındaki para,mesleğin hiç bir önemi yok tamamen şans.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @gökçe-yılmaztürk elbette parayı temin edebilecekse başvursun tabi ki ama eminim mülakata girip parayı temin edemediği için vize alamamak parası olmadığı için başvurmamaktan daha çok yıkar ve lise mezunu yada üniversite mezunu olmak bir kriter değil hiç lise diploması bile yoksa 2 senelik her hangi bir iş yapmış olmak yeterli olur bu programın amacı herkese eşit haktır ama Kasım'da ki kongre seçimlerine göre puanlama sistemine geçilir ise biteriz.. kısaca uzatmiyorum orayı 😞

    neden biteceksiniz sayin @LordBolton ? Boyle dusunmek dogru degil. Egitiminize devam edin ya da sertifika programlarina katilin, ingilizce ogrenin... Sizin de puaniniz artsin ve yine gerekirse sisteme dahil olmaya calisin. Hem bu sekilde ABD'de basarili bir yasam gecirme sansinizi da arttirmis olursunuz.

  • ⭐⭐

    @crazycells çok ağır şartları var ne yazık ki çoğu insanın hayali suya düşer ama sanıyorum demokratlar kanadın en azından bir bölümün de çoğunluğu alır eski sistem devam eder benim ABD hayalim bitmez tabi ki zaten dediğim gibi çekilişe bel bağlanmaz başka yollar denerim sertifika gibi


  • Bakalım rahip davası ne olacak? Sular mı durulacak, ortam mı gerilecek göreceğiz gündüz.


  • @lordbolton Geçen yılki başvuru bazı teknik sorunlar nedeniyle bayağı uzadı. Başvurumu yapmak için resmen gün sayıyordum, başvurdum ve Mayıs ayını iple çekiyordum. Yani anlayacağınız lotoya çok fazla bel bağlamıştım. Çocuklarım için çok istiyordum. Çıkmayınca da tam bir hayal kırıklığı yaşadım ve bu günlerce devam etti. Bu sene de henüz başvurmadım. Fotoğraflar bile hazır değil ve o geçen yılki itici gücü de kendimde bulmuyorum. Ha umudum var mı? Var. Her zaman olacak. Elbet bir gün gideceğim oralara ama, çok fazla bel bağlamanın, sonrasında fazlasıyla hayal kırıklığı yaşamanın ve psikolojimizi harap etmenin anlamı yok. Nasip, çıkarsa gideceğiz. Çıkmazsa, yapacak bir şey yok.

  • ⭐⭐

    @tanti yarın serbest kalma ihtimali yüksek diye düşünüyorum


  • Arkadaşlar şuan askerdeyim fotoğraf işini nasıl halledebilirim?


  • @ahmet-böcüoğlu birliğin fotoğrafçısına rica et, açık bir fonda çeksin. Olmazsa çarşı izininde hallet üstad:)


  • Hakkari Yüksekova'dayım malesef ne bir fotoğrafçımız nede bir çarşı izni var 😑


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum